- نام مرکز سمپاد
- َ
- شهر
- شیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- مدال المپیاد
- ادبی
- دانشگاه
- تهران (هنرهای زیبا)
- رشته دانشگاه
- طراحی صنعتی
پاسخ : سمپاد = بی دین بودن!
به نقل از Ar.sham :ببین تو گفتی پیامبر اسلام که فکر میکنم دستورات اسلام رو کامل تر از همه انجام داده، 63 سال عمر کرد... و جواب گرفتی که مرگشون طبیعی نبوده و بر اثره سم بوده که هنگام مریضیشون عایشه به عنوان دارو به ایشون خوراندن....و توهم گفتی سند تاریخی وجود نداره برای مسمومیت
منم منظورم شهادت پیامبر بود که گفتم وقتی سندی برای مسمومیت نیست پس نباید سندی برای مرگ طبیعیشون قائل بشی خب ببینید دوست عزیز اگه سندی بر یه اتفاق غیر عادی وجود نداشته باشه، پس حالت عادی رو در نظر میگیریم....یعنی دیفالت اینه که یه انسان به مرگ طبیعی و به علت کهولت سن و...میمیره، مگر این که یه سندی پیدا بشه که علت دیگه ای رو ذکر کنه
هرچند سند وجود داره http://levaoshia.blogfa.com/post/6 فقط منابع پایینشو گیر بیار تابرات ثابت بشه!و اگر اطلاعات عمومی خوبی داشته باشی میفهمی این منابع از منابع تاریخی معروفی هست برای اثبات شهادت پیامبر نه رحلت پیامبر اینارو خوندم، درسته، اما اگه یه گشت ده دقیقه ای تو اینترنت بزنید منابعی هم هستن که چیزی درباره مسمومیت نگفتن، بخاطر همین گفتم این موضوع "قطعیت" نداره..........اما من که اینو گفتم بیشتر جنبه ی شوخی داشت که شما اینجوری چسبیدین بهش...اینجا چیزای دیگه هم بحث شده
کتاب" انتظار مذهب اعتراض" دکتر شریعتی هم مهدویت رو ثابت کرده....!!و زنده بودن حضرت مهدی من واقعا به عنوان یه دانش آموز کنکوری فرصت مطالع ی این کتب رو ندارم، میشه خیلی خلاصه بگید چجوری ثابت کرده؟
خب اگه همچین چیزی واقعا دقیق و درست و علمی اثبات شده باشه یه اتفاق خیلی بزرگه، فکر نمیکنم اگه اثبات درست و قابل استنادی بر این موضوع وجود داشت به سادگی میشد از کنارش گذشت، مطمونا تو جامعه ی جهانی خیلی واکنش داشت و خیلیا رو تحت تاثیر قرار میداد
و یه نکته اینکه:شماها معتقدین آدم باید هنگام تحقیق همه عقایدشو بریزه بیرون و تحقیق کنه و من کاملا موافقم و اگر شما هم اعتقاداتتون راجع به نبود دین هم کنار بذارین و راجع به بودن دین هم کنار بذارین و تحقیق کنین به نتیجه میرسین...
مشکل شما اینه که اعتقاداتتونو فقط راجع به دین کنار گذاشتین.....و شماهم عملا دنبال ثابت کردن نبود دین هستین
ولی من خودم به شخصه کسی بودم که توی خونواده ای بزرگ شدم که تقریبا مثل شماها به قول خودتون بی دین و هیچ اعتقادی به صورت تحمیلی در من وجود نداشت و با تحقیق خودم تونستم به این نتایج برسم!!!!با تحقیق درست!!!"نه دست و پا شکسته"و همه چیز برام اثبات شده س اولا باید بگم که برعکس شما خونواده ی من تقریبا معتقدن و منم با تحقیق و تفکرات خودم به این نتایج رسیدم، وگرنه از همون اول بی دین نبودم و اتفاقا بخاطر جو خانواده و جامعه تا حدی فرد معتقدی بودم....د.ما رو چه حسابی تحقیقات شما درسته و مال ما دست و پا شکسته؟ بدون هیچ دلیلی همینجوری تو هوا نمیتونید درباره بقیه قضاوت کنید و خودتونو درست بدونید و مخالفانتون رو غلط...واقعا متاسفم!