• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپاد = بی دین بودن!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sisyphus
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ

مشکل اینه که اکثر بچه های سمپاد فکر میکنن قبول داشتن خدا و دین کار آدمای بیسواده ! در حالی که اگه یه نفر بتونه با فکرش خدا رو قبول کنه (به نظر من خدا یعنی شعور مطلق) و طبق دین قدم برداره خیلی هم خوبه. متاسفانه ما تا وسطای کار میریم (یعنی فکر کردن درباره ی وجود یا عدم وجود خدا) ، بعد خسته میشیم و تو حالت شک میمونیم. تنها فرقی که با غیر سمپادیها داریم اینه که اکثر اونا تا وسطای کار هم نمیرن و همون دین ظاهریشون رو نگه میدارن. در آخر هم میگم آدم اگه به شیطان "اعتقاد" داشته باشه بهتر از اینه که به خدا "شک" داشته باشه.

پاسخ : سمپاد = بی دین بودن!

دانش اموز سمپاد ی راجع به خدا شک میکنه بحث میکنه و اگر به نظرش دین درست بود از همه بهتر هم دین داره
بهتر از اینه که یه دین اکتسابی داشته باشه که کلا قبولش نداره ولی خب چون مدرسه گفته درسته انجامش بده نماز و حجاب داره
بعضیا که دوست پسرم دارن ولی میگن سمپادی ها دین دار نیستم

من تو بقیه ی مدرسه ها رو نمی دونم اما میدونم که تو مدرسه ی خودمون بحث سر خدا و پیغمبر زیاد می شه (خودمم سر دستشونم )البته من راهنمایی سمپاد نبودم اما اونجام از این بحپا زیاد می کردیم اما فک نکنم این که یه عده بخوان با دلیل بفهمن خوب دین چی یا خدا کی یا محمد چرا بهترینه گناه یا بی دینی باشه از این به بعد هم هرکی بهت از این حرفا زد بهش بگو تو راس میگی چون وقتی شعورشو نداره این جواب براش بهترینه

منم سال پیش معلممون شیخ بود.
امسالم کسیه که مرجع تقلیده!!!!!!!
ولی با این حال به بعضی سوالای من که برام پیش اومده جواب نمیدن یا تفره میرن!!
یام که میگن ذهن انسان نمیتونه درک کنه این موضوعو.
پس اگه اینجوریه چرا ما حتما باید بالاترین ایمانو داشته باشیم؟

اقا اونایی که میفهمن تو سمپادن

سمپادیا هم بی دینن

در نتیجه کسی که دین داره نفهمه

غیر از اینه ؟!

جدا از همه نتیجه گیری ها ، هر دینی ارزش خودشو داره نباید به هیچ کودوم بی احترامی بشه...

اما به نظر من نمیشه به کسی که یه کم از بقیه مقنعش عقب تره گفت بی دین
اینا ملاک نیستن
صرفاً نتایجی هستش که فرد تو زندگی به اونا میرسه، چه سمپادی باشه چه نباشه
دین باید درست تعریف بشه...

ما بي دين نيستيم...دين و بي دين هرجايي هست و سمپاديو غير سمپادي نداره...!
به ما ميگن بي دين چون ما نميخوايم دين رو دست و پا بسته و بدون هيچ دليل قانع كننده اي و به اصطلاح چون اقا فرموده بپذيريم،چون ما به خاطر همين فكر كردنو دنباله منطق بودنمون سمپادي شديم.
اما مشكل اينجاس كه بعضيا پرسش و پاسخ در دين رو دليل بي اعتقادي و بي ايماني ميدونن و انتظار دارن كه ماهم مثه اكثره بچه هايه مدارس عادي،همين جور بپذيريم و بهش عمل كنيم...پس اينطور ميشه كه مارو بي دين ميدونن.
اما به نظره من برعكسه.كسي كه واسه‌ي كمترين اعتقادش دلايل قانع كننده داره واسه خودش،صد برابر اون يكي كه به اصطلاح دين داره اما همه چيزو بي دليل قبول مينه،مي ارزه...

یادش بخیر یه زمانی نماز می خوندیم :)
(سمپاد زمینه ساز انحراف ذهن کسی نمیشه باعث میشه آدم راحت تر به چیزی(عقیده) که میخواد 10 سال دیگه از مدارس عادی برسه برسه :دی )

هدف مدارس سمپاد
تربیت دانش آموزانی علم آموز مبتنی بر پژوهش، مقتدر، اخلاق گرا و دین مدار.
خروجی مدرسه یک شهروند خوب، با اخلاق، مومن و منطقی
(چند بعدی بودن فرد را پیگیری کنیم.)

به نظر من هم سمپاد میخواد ما خودمون فکر کنیم و خودمو راه و دینمون رو پیدا و انتخاب کنیم
میخواد خوووب نگاه کنیم ... فکر کنیم ... بدست بیاریم

نمیخواد چیزی رو تحمیل کنه ( البته که فکر کنم جدیدا داره همین کارو میکنه :| )

Back
بالا