Alfredo
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- اردبیل
- رشته دانشگاه
- مهندسی عمران
پاسخ : افسردگان كنكور 91
کاش...
کاش...
آقا این چه پستیه دلسوزی نمیخوان به خدابه نقل از ســــیمین :الهی بمیرم واسه همه ی اونایی که ناراحتن واسه کنکورشون
بعد از کنکور تا ماه ها غصه خوردم و حسرت برای اون 40 دقیقه آخر کنکور که استرس گرفتم و باعث شد تو اون 40 دقیقه فقط 2 تا سوال حل کنم...سوالو نگاه می کردم بلد بودم ولی اونقدر هول بودم که نمیتونستم حتی مدادو تو دستام نگه دارم....به نقل از فهــیم :کاش فقط اون 75 دقیقه عمومی تکرار شه.
یه سیلی بزنم تو صورت خودم بگم: هوی! چته تو؟ آروم باش!
ولی حیف...
یه حکمت از امیرالمومنین توی نهج البلاغه هست که می فرمایند : مضمون حدیث :اگر به چیزی که میخواستی برسی،نرسیدی ناراحت نباش و به جای آن ، به آنچه که هستی امیدوار باش!به نقل از ~DREAM~ :آره..
یادم از حرف مهسا اومد که گفت هر چی غصه خورده ی دونه هم از رتبه ش کم نشده. و امروز وقتی داشتم کارای افطار رو میکردم
دیدم این جمله از پیامبر اکرم(ص) زیرنویس شده که : اگه خدا بهتون چیزی رو نمیده حتما مصلحتی داره.اگه چیزی رو دوس دارین و بهش نمیرسین شاید فتنه ی بزرگی در ان نهاده شده که شما بی خبرین ولی با اصرار باز هم اونو از خدا میخواین..
به نقل از مهســـــــــــــا :دیگه نمیشه کاریش کرد!
چ جوری؟ گزینه 2 عضو بودی؟ چرا انتخاب رشته سنجش رو چک نمیکنی؟به نقل از sheitoon.bala :الان انتخاب رشته کردم توسایت گزینه 2
هیچی قبول نمیشم
خدا...
اره. گویا 10 تومن هست.به نقل از par.b :گزینه دو برای همه رایگان است.سنجش اول باید کارت اینترنتی انتخاب رشته مجازی رو بخریم بعد تو قسمت انخاب رشته مجازی انتخاب رشته کنیم؟؟