• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آشنایی با رشته های مهندسی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع مهسـا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آشنایی با رشته های مهندسی

نه خب اول دانشگاه جو گیریم میخونیم ;D ایشالا ;D

( پیشنهاد میکنم این انتخاب رشته که تموم شد و یکم از شلوغی تاپیک ها کم شد یه تاپیک هم باشه توضیحات و توصیه های این مدلی بکنن دوستان دانشجو ;D بدونیم تو چه جور جوی قراره بریم و چجوری باید درس خوند و ... ;D )

به نقل از محمّد :
کلا تو دانشگاه نمره خیلی بستگی داره به استادت ! خیلی ها به تو فقط الفبا درس میدن و بعد انتظار دارن انشا بنویسی ! نمیشه یک چیز قطعی گفت. باید از بچه های دانشکده مورد نظرت بپرسی اوضاشون چطوریاست .
دقیقا همینه!
ترم اول یه استاد زبان داشتیم بسیار با سواد.نمرات کلاس ما بالاترین نمرات بود بین همه دانشجوهای دانشکده فنی.امتحان هم یه چیز بسیار سختی بود... بعد وقتی نوبت نمره دادن رسید استادای دیگه بسیار عالی نمره دادن استاد ما از 15 نمره داد :| درس 3 واحدی به شدت معدل بچه های رشته ما رو کشید پایین مثلا!
یا ریاضی 1 رو یکی از استادا کیلویی نمره داد تقریبا بعد یکی دیگه از استادا حتی 9.5 رو 10 نکرد.یه پسره بود از معدن میخواست تغییر رشته بده.کافی بود نیم نمره یکی از استادای ریاضی1 بهش بده تا معدلش بالای 17 بشه.نداد بهش :| بنده خدا ترم2 بالای 17 شد ولی چون ترم1 زیر 17 بود نتونسته تغییر رشته بده هنوز :| (نمره خودش هم خیلی بالا بود.حدود 18 بود.بعد واسه کسی که معدنه رشته ش عالیه که تونسته نمره به این عالیی بیاره!من خودم 14.5 شدم ریاضی1 رو!!! :-[ )

کاملا بستگی به استادا داره!
به نقل از پگاه :
نه خب اول دانشگاه جو گیریم میخونیم ;D ایشالا ;D

( پیشنهاد میکنم این انتخاب رشته که تموم شد و یکم از شلوغی تاپیک ها کم شد یه تاپیک هم باشه توضیحات و توصیه های این مدلی بکنن دوستان دانشجو ;D بدونیم تو چه جور جوی قراره بریم و چجوری باید درس خوند و ... ;D )
ببین الان اینجوری فکر میکنی...واقعا اینجوری نیست.آدم میره دانشگاه میبینه حسش نیست!یا اصلا حسش هست!ولی بلد نیست چه جوری بخونه!اولش آدم جوگیره فکر میکنه قراره به سوادش نمره بدن!بعد میفهمه نخیر!!!باید روشهای نمره آوردن رو یاد بگیره!چه جوری خوندن چه جوری امتحان دادن چه جوری برگه نوشتن...
من خودم آدم درسخونی بودم واقعا.حتی سال دوم و سوم که سر کلاس نمیرفتم و اینها باز هم درسخون بودم.سر امتحان که میشد میدونستم چه جوری نمره م 20 بشه!!! اما الان تو دانشگاه واقعا اینجوری نیست.هنوز دستم نیومده چه جوریه روش درس خوندن تو دانشگاه!
یکی از TA هامون میگفت ترم 1 و 2 آدم توهم درس خوندن داره!!فکر میکنه داره خیلی میخونه!!!بعدا میفهمه هیچی نمیخونده... دلیلش هم بلد نبودن راه و چاهه!

آقا من یه نیگا که به دروس پیشنهادی رشته ها میندازم میبینم تو 2 ترم اول خیلی از رشته ها درسای مشترک میخونن ( حداکثر 2 تا درس با هم تفاوت دارن )
بعد الان اینکه خیلی ستمه اینجوری ;D
فکر کنم کنار شرط معدل و ریز نمرات ی ِ سری پیش نیازهای ِ دیگه هم باید داشته باشه ، نه؟! :-?

به نقل از مـهـدی :
آقا من یه نیگا که به دروس پیشنهادی رشته ها میندازم میبینم تو 2 ترم اول خیلی از رشته ها درسای مشترک میخونن ( حداکثر 2 تا درس با هم تفاوت دارن )
بعد الان اینکه خیلی ستمه اینجوری ;D
فکر کنم کنار شرط معدل و ریز نمرات ی ِ سری پیش نیازهای ِ دیگه هم باید داشته باشه ، نه؟! :-?
نه دیگه فکر نکنم چیز دیگه ای باشه!به من که چیز دیگه ای نگفتن!البته من میخواستم به رشته پایین تر تغییر رشته بدم نه بالاتر!!
شاید یه وقت درصدای آدم تو کنکور هم مهم باشه مثلا ;D

حالا چرا اینقدر گیر تغییر رشته این ;D یه جور انتخاب کنین مستقل از اینها...اصلا فکر کنین این حالات وجود نداره.یه جوری انتخاب کنین که بهش مطمئن باشین.از اینها در شرایط ناچاری آدم استفاده میکنه!
یکی از بچه های ما با معدل هر 2ترم نزدیک 18 داشت تغییر رشته میداد به برق.از اول هم قصدش همین بود!اما پشیمون شد!به خاطر اینکه به فضای کلاس و بچه ها و اینا عادت کرده دیگه میگفت خیلی سخته برم با یه سری آدم جدید بخوام کنار بیام!

الان یه جور انتخاب کنین که نیاز به این چیزها تا حد امکان نشه...

آخه نمیشه به خدا :-<
من الان بین ِ عمران و مکانیک نمیتونم یکیش رو انتخاب کنم واقعا
من عمران رو به شدت میپرستم ;D
ولی مکانیک رو هم دوس میدارم
بعد اینکه اگه برم مکانیک و خوشم نیاد طبیعتا راحت تره که تغیر رشته بدم و برم عمران ولی برعکسش سخت تره

ولی باز اینی هم که میگی هست :

به نقل از مهســـــــــــــا :
به خاطر اینکه به فضای کلاس و بچه ها و اینا عادت کرده دیگه میگفت خیلی سخته برم با یه سری آدم جدید بخوام کنار بیام!
:-<

به نقل از مـهـدی :
آخه نمیشه به خدا :-<
من الان بین ِ عمران و مکانیک نمیتونم یکیش رو انتخاب کنم واقعا
من عمران رو به شدت میپرستم ;D
ولی مکانیک رو هم دوس میدارم
بعد اینکه اگه برم مکانیک و خوشم نیاد طبیعتا راحت تره که تغیر رشته بدم و برم عمران ولی برعکسش سخت تره

ولی باز اینی هم که میگی هست :
:-<
خب هنوز فرصت هست :) برای فکر و مشورت...
فقط یه سوالی!شما که عمران شریف میارین.مکانیکشم میارین؟!

مهلت ِ انتخاب رشته هم مثل بقیه مهلت های ِ سازمان سنجش تمدید میشه آیا ؟! :-?
به نقل از مهســـــــــــــا :
فقط یه سوالی!شما که عمران شریف میارین.مکانیکشم میارین؟!
کم نیست احتمالش ;D
تا 3 سال پیش رتبه ها و قبولی هارو بررسی کردم !

به نقل از مـهـدی :
مهلت ِ انتخاب رشته هم مثل بقیه مهلت های ِ سازمان سنجش تمدید میشه آیا ؟! :-?کم نیست احتمالش ;D
تا 3 سال پیش رتبه ها و قبولی هارو بررسی کردم !
ایول :-" تشویق :-"

پارسال تمدید نشد.

حتی اگه تمدید بشه هم به نظر من بهتره واینسید تا اون موقع وضعیت اینترنت و اینکه سایت بالا بیاد و اینا اصلا قابل پیش بینی نیست ;D

به نظرم، آدم بعد از وارد شدن به یه رشته و عمیق درک کردنش، میتونه بهش علاقمند بشه

شخصا کنکوری نیستم، اما هم به برق، هم به مکانیک، هم به هوافضا، هم به فیزیک، هم به هر چیزی فکرشو کنید علاقمندم!!!

( کلاً آدم نیستم ;D )

کلا خواستم بگم اگر خیلی حساسیت نشون بدید بعدا که یکیشو قبول شدید، میرید، از یه استاد خوشتون نمیاد، از درس زده میشین کلاً ؛ در حالی که اگر اون یکی رشته رو هم میرفتین، بازم زده می شدین، چون مشکلات برای هر کس و هر رشته ای هست. بزنید خدا بزرگه

Back
بالا