• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد اعلام آمادگی مطالعه برای المپیاد ادبی 92-91

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ارنواز
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : اعلام آمادگی برای المپیاد ادبی 91

من نجربه ندارم اما به نظرم خوبه كلا :-"

بابا فعال انسیه خانوم!!!
من یکمی باید حسابان بخونم،ممکنه بعضی جاها رو نتونم بهتون برسم.
اما ما رو بی خبر نذارین از خرخونی هاتون.
ممنون

ارنواز : اولا که یک هفته تا زمان شروع مونده بعدشم بعد از پایان وقت هست برا مطالعات دیگه بعدشم من کلی زحمت کشیدم واسه این برنامه ، باید باهاش پیش بری وگرنه ... :دی
در کل موافقی شمائم؟

بله.بد نیس...

برای عربی وقت کمه. بهتره عربی ُ شمرده‌تر بخونیم که برسیم تمرین حل کنیم. ایضاً ادبیات یک وقت بیشتری می‌خواد.

به نقل از سـ. :
برای عربی وقت کمه. بهتره عربی ُ شمرده‌تر بخونیم که برسیم تمرین حل کنیم. ایضاً ادبیات یک وقت بیشتری می‌خواد.
خب آخه من فرض رو بر این گذاشتم که همه عربی و ادبیات و زبان فارسی 1 رو گذروندیم و بلدیم و فقط یه مرور نیاز داره و ادبیات و عربی2 ئم که قرار شماها پیش خوانی بکنید بیشتر تا با شروع سال تحصیلی مشکلی از بابتشون نداشته باشید و راحت سرکلاس یادبگیرید و در واقع مسلط بشید.
بازم نمیدونم اگه میخواید بیشتر زمان بذارم واسشون ! :)

بچه ها یه نکته ی مهم:
ماهیت کتاب های درسی جوریه که بسیار فرّاره. من شاید چند بار کامل خوندم اما هفته ی آخر مجبور شدم دوباره بخونم. البته نمی گم بی خیالشون بشید. مخصوصا تاریخ ادبیاتو حد اقل دو سه دور بخونید و هفته ی آخر مرور کنید. اما الآن بیشتر فرصتتونو بذارید برای لذت بردن از ادبیات. هم لذت می برید. هم به درسای دیگه تون لطمه نمی خوره. و هم مطمئن باشید به درد المپیادتون حتما می خوره. هر چند المپیاد ادبیات - متاسفانه - کاملا بر محور کتاب های درسیه، اما اونایی که فقط به کتابای درسی اکتفا می کنن، اگه مرحله ی دوم قبول بشن، توی دوره نتیجه ی خوبی نمی گیرن. کتابا رو آروم آروم پیش برید و سعی کنید همون قدر که می خونید، در باره شون فکر و تحلیل کنید. وگرنه به همون سرنوشتی دچار می شید که دو هفته بعد از المپیاد هیچی از ادبیات بلد نیستین! یک خواهش عاجزانه: [-o< [-o< [-o< درسارو فقط حفظ نکنید. روش فکر کنید. تحقیق کنید. تو رو خدا نذارید وضعیت علوم انسانی ما از اینی که هست بد تر بشه. ~X(
برای همه تون آرزوی موفقیت می کنم. بچه های سمپاد همیشه به ترین های ادبی هستن.(البته تعریف از خود نباشه!!!) موفق باشین. :-h

بچه ها چرا نمیاید نظر بدید ؟ :-<
حرفی چیزی ... من منتظرما ! 8-^

به نقل از ارنواز :
بچه ها چرا نمیاید نظر بدید ؟ :-<
حرفی چیزی ... من منتظرما ! 8-^

دستاتو بیار جلو
اینم نظر
بیگیرش!

بچه ها با این برنامه موافقن؟
نمیشه از بعد ماه رمضون شروع شه؟ بهتر نیست؟ :-?

الان یه سوال ذهن من رو درگیر کرده ;;)
شما طبق برنامه جلو رفتین و دارین میخونید؟ :-?
احساس میکنم هیچکی شروع نکرده :-"

به نقل از happymoon :
الان یه سوال ذهن من رو درگیر کرده ;;)
شما طبق برنامه جلو رفتین و دارین میخونید؟ :-?
احساس میکنم هیچکی شروع نکرده :-"
منم همین فکرو می کنم ;D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا