- شروع کننده موضوع
HHH
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- مدرسه
- شهر
- کرج
خب طبق قولی که داده بودم دومین برنامه ی تفریحی گروهی سمپادیا رو هم اومدم که بذارم!
جایی که ایندفه انتخابش کردم طالقان هستش
چیزایی که باید بدونید اینه که:
1- برنامه برای روز چهارشنبه ۱ شهریور تنظیم شده که ماه رمضون هم تموم شده باشه و عوض نمی شه (مگر به ضرورتی عوض شه اونم در حد یک روز عقب جلو)
اینطوری دیگه مشکلی از بابت یه قسمت از تفریح که به شکم بنده نداریم!!!!
2- مبدا حرکت تهرانه و مقصد شهرستان طالقانه ( مبدا دقیق رو بعدا می گم بهتون) -> مبدا حرکت مثل اینکه ونکه و مقصد هم طالقان بالاست
3- روی هم کل رفت و آمد و رسیدنمون به تهران 12 ساعت طول می کشه (8 صبح تا 8 شب)
4- پول 3 وعده غذایی (صبحانه+ناهار+شام) و بیمه روی هم 32 -35 تومن می شه
5- وسیله ی نقلیه احتمالا اتوبوس یا مینی بوس هستش
6- ظرفیت برای ثبت نام محدوده و اگر ثبت نام یکم زیاد بشه مجبوریم انتخابی عمل کنیم
ولی اگر خیلی زیاد بشه می تونیم یه ظرفیت بالاتر بگیریم
7- بهتره برای برنامه فقط بچه های سمپادیا ثبت نام کنن ولی اگر خواستید کسی همراهتون بیاد بهم بگین تا ببینم امکانش هست یا نه
8- برای پرداخت پول بعد از ثبت نام ها یه شماره حساب بهتون می دم
9- جزئیات دقیق مثل ساعت رسیدن و نوع غذا و اینا رو فعلا خودمم ندارم که بگم هر وقت مطلع شدم میام اینجا می گم
خب !
این تاپیک فقط برای اطلاع رسانی و پاسخ دادن به سوالای شماس و قرار نیست ثبت نامتون رو اینجا اعلام کنید
برای ثبت نام اسم و فامیلتون رو به من پ.خ کنید
سعی کنید تا اول هفته ی آینده اسم خودتون رو پ.خ کنید، نمی دونم تاریخ ثبت نام رو بعدش می تونم جلوتر بندازم یا نه
یه سری از دوستان هم هستن که از قبل به من گفتن به احتمال زیاد میان ، اگر جزو اون دسته هستید بازم درنگ نکنید ، حتما حتما حتما اسمتون رو به من پ.خ کنید
نمی خوام کسی اشتباهی از قلم بیفته
اگر سوالی دارین یا چیزی هست که احیانا فکر می کنید من یادم رفته بگم همینجا بپرسید هر وقت بتونم جواب می دم
جایی که ایندفه انتخابش کردم طالقان هستش
چیزایی که باید بدونید اینه که:
1- برنامه برای روز چهارشنبه ۱ شهریور تنظیم شده که ماه رمضون هم تموم شده باشه و عوض نمی شه (مگر به ضرورتی عوض شه اونم در حد یک روز عقب جلو)
اینطوری دیگه مشکلی از بابت یه قسمت از تفریح که به شکم بنده نداریم!!!!
2- مبدا حرکت تهرانه و مقصد شهرستان طالقانه ( مبدا دقیق رو بعدا می گم بهتون) -> مبدا حرکت مثل اینکه ونکه و مقصد هم طالقان بالاست
3- روی هم کل رفت و آمد و رسیدنمون به تهران 12 ساعت طول می کشه (8 صبح تا 8 شب)
4- پول 3 وعده غذایی (صبحانه+ناهار+شام) و بیمه روی هم 32 -35 تومن می شه
5- وسیله ی نقلیه احتمالا اتوبوس یا مینی بوس هستش
6- ظرفیت برای ثبت نام محدوده و اگر ثبت نام یکم زیاد بشه مجبوریم انتخابی عمل کنیم
ولی اگر خیلی زیاد بشه می تونیم یه ظرفیت بالاتر بگیریم
7- بهتره برای برنامه فقط بچه های سمپادیا ثبت نام کنن ولی اگر خواستید کسی همراهتون بیاد بهم بگین تا ببینم امکانش هست یا نه
8- برای پرداخت پول بعد از ثبت نام ها یه شماره حساب بهتون می دم
9- جزئیات دقیق مثل ساعت رسیدن و نوع غذا و اینا رو فعلا خودمم ندارم که بگم هر وقت مطلع شدم میام اینجا می گم
خب !
این تاپیک فقط برای اطلاع رسانی و پاسخ دادن به سوالای شماس و قرار نیست ثبت نامتون رو اینجا اعلام کنید
برای ثبت نام اسم و فامیلتون رو به من پ.خ کنید
سعی کنید تا اول هفته ی آینده اسم خودتون رو پ.خ کنید، نمی دونم تاریخ ثبت نام رو بعدش می تونم جلوتر بندازم یا نه
یه سری از دوستان هم هستن که از قبل به من گفتن به احتمال زیاد میان ، اگر جزو اون دسته هستید بازم درنگ نکنید ، حتما حتما حتما اسمتون رو به من پ.خ کنید
نمی خوام کسی اشتباهی از قلم بیفته
اگر سوالی دارین یا چیزی هست که احیانا فکر می کنید من یادم رفته بگم همینجا بپرسید هر وقت بتونم جواب می دم