X R@y
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- مجتمع علامه طباطبایی
- شهر
- بناب
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- مدال المپیاد
- المپیادهای ریاضی و کامپیوتر سال اول + زیست سال سوم (همه مرحله اول)
- دانشگاه
- علوم پزشکی تبریز
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : سمپادی های بناب
در مورد این رشته هااطلاعات حرفه ای اینا ندارم! در این مورد باید مراجعه کنید به خانوم مهندس!
این شد تجربی! هرچی میخواید در ایین موراد بپرسید!!
توضیحات رشته هارو یعنی اینجا بگم!؟ 3 صفحه میشم بخوام فقط پزشکی رو توضیح بدم! فقط اینو بگم که اصلا درامد دندان با پزشکی (البته متخصص) قابل مقایسه نیست! در ثانی دندان بخاطر کار زیاد اینا بعدا دچار کمر درد و درد ستون فقرات و .. میشن! (من داییم هم دندان پزشکه و تو دانشگاه زیاد میریم دانشکده دندان) ولی از مزیتای دندان کم بودن مدت تحصیلش که واسه دخترا خیلی مهمه! در مورد پزشکی یه چیزی دیگه هم بگم که خودم قبل رفتن نمیدونستم! اینکه شما نمیتونید مستقیم بعد از تموم کردن md (عمومی) آزمون تخصص بدید! باید برید طرحتونو بگذرونید بعد بیاید.. (مگر در صورتیکه شاگرد اول اینا باشید یا متاهل شده باشید قبل از پره انترنی!!!) بعد تخصص هم با توجه به رشته از 3 سال هست تا 6 سال!!! مثلا قلب 6 سال تخصصشه! اگه بخواید جراح هم بشید باید باز یه دوره دیگه 4 تا 6 ساله بگذرونید یعنی میشه 7+6+5=18 سال دانشگاه!!!
همه اینارو در نطر بگیرید! بعضی رشته ها هم هستن که تخصص خودش میتونه جراحی کنه و فوق تخصص نمیخواد!
تاپ ترین رشته های تخصص هم رادیولوژی پوست و مو و چشم هست.
خیلی مطالب هست که بخواد بگم خیلی میشه! واسه جلسه اول کافیه اینا
به نقل از milad.a :اقای دکتر نمیدونم فکر نکنم رشته های ریاضی فیزیک در رابطه با تخصص شما باشه ولی خب می گیم
من خودم علاقه شدیدی به مکانیک دارن برای این که نمی خوام از سمپاد برم می خوام مهندسی مکانیک بخونم اگه اطلاعاتیدربارش دارین راهنمایی کنید می دونم چه جور رشته ای هستش و اینده و شغلاشو ولی اگه این که مثلا رشته خوبی هستش سخته راحته رتبه باید چند بیاریم تا یه جای درست حسابی قبول شیماطلاعاتی دارید بگید ممنون می شم
در مورد این رشته هااطلاعات حرفه ای اینا ندارم! در این مورد باید مراجعه کنید به خانوم مهندس!
به نقل از (: TABASOM :) :مام که پزشکی و اینا با این وضع درس خوندن از نظر مامان من جلبک پروری زاهدانم قبول نمیشم
بعدش پا در هوا موندم نمیتونم با خیلی از رشته ها کنار بیام
پزشکی رو خیلی دوس دارم ولی مدتش زیاده (تا دکتر شدن جونم در میاد)
دندونم دوس دارم نه در حد پزشکی ولی هم مدتش کمتره هم پولش زیاده!!
منو پول ؟ اصلا رابطم خوب نیس ! شقایق میدونه!!
بعد دارو رو هم دوس دارم ولی کمتر از اون دوتا بیشتر به خاطر پول و سر سنگین و ... کارش!!
به این میگم یه پام در هواس یه پام در زمین!! الان مامانم بخواد جارو بکشه من چیکارکنم؟
این شد تجربی! هرچی میخواید در ایین موراد بپرسید!!
توضیحات رشته هارو یعنی اینجا بگم!؟ 3 صفحه میشم بخوام فقط پزشکی رو توضیح بدم! فقط اینو بگم که اصلا درامد دندان با پزشکی (البته متخصص) قابل مقایسه نیست! در ثانی دندان بخاطر کار زیاد اینا بعدا دچار کمر درد و درد ستون فقرات و .. میشن! (من داییم هم دندان پزشکه و تو دانشگاه زیاد میریم دانشکده دندان) ولی از مزیتای دندان کم بودن مدت تحصیلش که واسه دخترا خیلی مهمه! در مورد پزشکی یه چیزی دیگه هم بگم که خودم قبل رفتن نمیدونستم! اینکه شما نمیتونید مستقیم بعد از تموم کردن md (عمومی) آزمون تخصص بدید! باید برید طرحتونو بگذرونید بعد بیاید.. (مگر در صورتیکه شاگرد اول اینا باشید یا متاهل شده باشید قبل از پره انترنی!!!) بعد تخصص هم با توجه به رشته از 3 سال هست تا 6 سال!!! مثلا قلب 6 سال تخصصشه! اگه بخواید جراح هم بشید باید باز یه دوره دیگه 4 تا 6 ساله بگذرونید یعنی میشه 7+6+5=18 سال دانشگاه!!!
همه اینارو در نطر بگیرید! بعضی رشته ها هم هستن که تخصص خودش میتونه جراحی کنه و فوق تخصص نمیخواد!
تاپ ترین رشته های تخصص هم رادیولوژی پوست و مو و چشم هست.
خیلی مطالب هست که بخواد بگم خیلی میشه! واسه جلسه اول کافیه اینا