بناب در اصل "مين او" بوده به معني "هزار خانه" كه بعد ها به مرور زمان به "بين او" و بعد به "بيناب" تبديل شده!!به نقل از milad.a :در ضمن یه سوالی بناب یعنی چی؟؟
فکر نکنم بناب همون کلمه بن + اب باشه اگه ریشه واقعی و ترکی اسمشهرمون رو میددونید حتما همین جا بگید
اعصاب معصاب ندارمابه نقل از winnie the pooh! :اوی اوی اوی اوی.واقعا دگرگون شدی .اینارو از کجا یاد گرفتی؟؟؟؟
امسال دیگه کنار تو نمینشینم بد آموزی داری.
دل منم برات تنگ شده :به نقل از reyhaneh27 :اعصاب معصاب ندارما
دیدی همین جا یکی رو کشتم (به صورت مجازی البته)
نه بابا بدتر از اینایی شدم که دارین میبینین !
حالا بزار مدرسه ها بازشه ، اونوقت آرزو میکنی منو فقط تو فضای مجازی ببینی
شوخی کردما!
حمیده با جنبس واسه همون گفتم ...
دلم برا همتون تنگ شده ...![]()
یعنی 4 ساعت پشت سر هم زیست؟به نقل از winnie the pooh! :دل منم برات تنگ شده :![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(نه اینکه نمی بینمت)
الآن میان میگن اسپم میدین.
بچه ها تا یادم نرفته بگم که سوم تجربی ها دوشنبه این درسا رودارن:زیست زیست شیمی زبان
امسال ما می شیم 34 نفر-2نفرتغییر رشته دادن به تجربی.
خوشا به سعادتتونبه نقل از SN|O|W WH!TE :مال مارو هم میدونین؟
به نقل از reyhaneh27 :حمیده جان بیزحمت اگه برنامه کلی رو داری بذار لازمه!
یادش بخیر، هم نامبه نقل از SN|O|W WH!TE :چیه مگه همنام؟!
فیزیک رو میخوابیم!زیست رو هم همین طور! تو شیمی و ریاضی هم میحرفیم! یه روز تموم میشه!!![]()
دوم تجربی ها بد بخت شدن پس.بچه های دوم تجربی دیر نشده هنوز برای تغییررشته اقدام کنین.به نقل از حمیـده :یادش بخیر، هم نام![]()
لینک برنامه خیلی مزخرفه. حتما باید عوض کنن
الان فهمیدم که دو زنگ اول شنبه ها تو عکس نیفتادهکیفیت
اونجا هم تاریک بود خب
بعدم اینکه دفتر طبقه 1 رو کردن دوم تجربی، بعد اتاق مشاوره شده دفتر
در مورد کنکور هم، دو تا پزشکی اورمیه داریم. یک یا دو تا تبریز. یه دندون تبریز و یه پزشکی اردبیل. بقیه رو نمیدونم![]()
یه طوری می گی انگار باراولشونه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!به نقل از حمیـده :یک برنامه ی گند داریم اصن
هرچی دس اختصاصیه جمع کردن تو یه روز
سوم ریاضیا هم دوشنبه،کامپیوتر - شیمی - جبر و احتمال - جبر/کامپیوتر دارناز برنامه عکس گرفتم خواستن بگن بذارم . فقط زیاد واضح نیس
![]()
خدایی خیلی ستمه لباس رو خودشون تعیین میکنن واسه دخترابه نقل از حمیـده :ایشون مدل هستن
![]()
اخه من نمیدونم کاراگاه گجت کی این رنگی لباس پوشیده بودبه نقل از Shazde :خدایی خیلی ستمه لباس رو خودشون تعیین میکنن واسه دخترا
این رو دیدم یاد کاراگاه گجت افتادم![]()
![]()