بناب در اصل "مين او" بوده به معني "هزار خانه" كه بعد ها به مرور زمان به "بين او" و بعد به "بيناب" تبديل شده!!به نقل از milad.a :در ضمن یه سوالی بناب یعنی چی؟؟
فکر نکنم بناب همون کلمه بن + اب باشه اگه ریشه واقعی و ترکی اسمشهرمون رو میددونید حتما همین جا بگید
اعصاب معصاب ندارمابه نقل از winnie the pooh! :اوی اوی اوی اوی.واقعا دگرگون شدی .اینارو از کجا یاد گرفتی؟؟؟؟
امسال دیگه کنار تو نمینشینم بد آموزی داری.
دل منم برات تنگ شده : (نه اینکه نمی بینمت)به نقل از reyhaneh27 :اعصاب معصاب ندارما
دیدی همین جا یکی رو کشتم (به صورت مجازی البته )
نه بابا بدتر از اینایی شدم که دارین میبینین !
حالا بزار مدرسه ها بازشه ، اونوقت آرزو میکنی منو فقط تو فضای مجازی ببینی
شوخی کردما!
حمیده با جنبس واسه همون گفتم ...
دلم برا همتون تنگ شده ...
یعنی 4 ساعت پشت سر هم زیست؟به نقل از winnie the pooh! :دل منم برات تنگ شده : (نه اینکه نمی بینمت)
الآن میان میگن اسپم میدین.
بچه ها تا یادم نرفته بگم که سوم تجربی ها دوشنبه این درسا رودارن:زیست زیست شیمی زبان
امسال ما می شیم 34 نفر-2نفرتغییر رشته دادن به تجربی.
خوشا به سعادتتون چه برنامه ی درخشانی واقعا تجربی دیگه ؟به نقل از SN|O|W WH!TE :مال مارو هم میدونین؟
به نقل از reyhaneh27 :حمیده جان بیزحمت اگه برنامه کلی رو داری بذار لازمه!
یادش بخیر، هم نامبه نقل از SN|O|W WH!TE :چیه مگه همنام؟!
فیزیک رو میخوابیم!زیست رو هم همین طور! تو شیمی و ریاضی هم میحرفیم! یه روز تموم میشه!!
دوم تجربی ها بد بخت شدن پس.بچه های دوم تجربی دیر نشده هنوز برای تغییررشته اقدام کنین.به نقل از حمیـده :یادش بخیر، هم نام
لینک برنامه خیلی مزخرفه. حتما باید عوض کنن
الان فهمیدم که دو زنگ اول شنبه ها تو عکس نیفتاده کیفیت اونجا هم تاریک بود خب
بعدم اینکه دفتر طبقه 1 رو کردن دوم تجربی، بعد اتاق مشاوره شده دفتر
در مورد کنکور هم، دو تا پزشکی اورمیه داریم. یک یا دو تا تبریز. یه دندون تبریز و یه پزشکی اردبیل. بقیه رو نمیدونم
یه طوری می گی انگار باراولشونه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!به نقل از حمیـده :یک برنامه ی گند داریم اصن
هرچی دس اختصاصیه جمع کردن تو یه روز
سوم ریاضیا هم دوشنبه،کامپیوتر - شیمی - جبر و احتمال - جبر/کامپیوتر دارن از برنامه عکس گرفتم خواستن بگن بذارم . فقط زیاد واضح نیس
خدایی خیلی ستمه لباس رو خودشون تعیین میکنن واسه دخترابه نقل از حمیـده :ایشون مدل هستن
اخه من نمیدونم کاراگاه گجت کی این رنگی لباس پوشیده بودبه نقل از Shazde :خدایی خیلی ستمه لباس رو خودشون تعیین میکنن واسه دخترا
این رو دیدم یاد کاراگاه گجت افتادم