- نام مرکز سمپاد
- علامه
- شهر
- تبریز
- سال فارغ التحصیلی
- 95
پاسخ : سمپادی های بناب
عید سال 93 که تموم شد ...
پیشاپیش سال 94 رو تبریک می گم...

عید سال 93 که تموم شد ...
پیشاپیش سال 94 رو تبریک می گم...

به نقل از hanieh.d :مث مرد بگین کی از اقای طهوری جزوه حسابان گرفته؟؟؟؟؟؟؟
به نقل از حمیـده :مسلماً مثل زن نمیگه![]()
امثال اصلا تعریفی نداشت مراسم...به نقل از X R@y :روز سمپادتون مبارک باشه! جشنتونم نوش (کوفت) جونتون بشه! (دلم شدید واسه جشن سمپاد تنگه)![]()
![]()
تا مناسبتی دیگه فعلا![]()
به نقل از el@heh :جشن ما خوب بود
تازگیا خانم مدیرمونم با ما هم صدا شده
منظورم اینه ک خ ب حرفمون گوش میکنه
روز معلم هم کلی شیرینی خوردیم
جشن ما ی ایراد داشت ک خب دست مدیرمون نبود
حالا بماند ک چی بود!!!
دست گل مدیرمون درد نکنه
امسالم ک سال آخریم خ هوامونو داره
بازم دستش دردنکنه!!!!
به نقل از reza9 :امثال اصلا تعریفی نداشت مراسم...
از همه لحاظ پس رفت داشت...
ولی ی استعداد تو زمینه موسیقی و خوانندگی معرفی کرد...
فک کنم بزودی رو دست احسان خواجه امیریو محسن یگانه بلند شه...خخخخ...
متاسفانه همه برنامه هاش تکراری بودن...به نقل از Dr.Reza11 :آره مثه سال آی قبل نبود...
اما خوب بود در کل...
حیف که مسعودینا و گروهشون نیستن بیان بخونن به این استعداد جدید ما بفهمونن خوانندگی یا کلا موسیقی ینی چی...
آبرو نذاشتن واسه مدرسه...![]()
سال بعد هم آخرین سال جشن سمپاد ماس...
ببینیم چی میشه :)
به نقل از h@n!eh :اره واقعا خوب بود از هر لحاظ
اگه اون ی نفر ضدحال نمی اومد خوب تر هم میشد
ولی خداییش اعترافا![]()
![]()
![]()
![]()
شما عقب نشسته بودید یا جلو؟؟؟؟ حتما از وضع میکروفناو بلندگوا خبر نداشتین که این حرفو میزنین.... البته نمیدونما کدوماشونو میگین ... همین که تونستن برن بالای سن ، خودش خیلیه... بهتره این حرفتون "یا کلا موسیقی ینی چی..." رو پس بگیرین.......به نقل از Dr.Reza11 :آره مثه سال آی قبل نبود...
اما خوب بود در کل...
حیف که مسعودینا و گروهشون نیستن بیان بخونن به این استعداد جدید ما بفهمونن خوانندگی یا کلا موسیقی ینی چی...
آبرو نذاشتن واسه مدرسه...![]()
سال بعد هم آخرین سال جشن سمپاد ماس...
ببینیم چی میشه :)
اره همین ک تونستن اجازه خوندنشو بگیرن خیلی بودبه نقل از ritm7 :چوخ جالیب.........![]()
![]()
![]()
شما عقب نشسته بودید یا جلو؟؟؟؟ حتما از وضع میکروفناو بلندگوا خبر نداشتین که این حرفو میزنین.... البته نمیدونما کدوماشونو میگین ... همین که تونستن برن بالای سن ، خودش خیلیه... بهتره این حرفتون "یا کلا موسیقی ینی چی..." رو پس بگیرین.......
×پستمتوالیممنوع
به نقل از ritm7 :چوخ جالیب.........![]()
![]()
![]()
شما عقب نشسته بودید یا جلو؟؟؟؟ حتما از وضع میکروفناو بلندگوا خبر نداشتین که این حرفو میزنین.... البته نمیدونما کدوماشونو میگین ... همین که تونستن برن بالای سن ، خودش خیلیه... بهتره این حرفتون "یا کلا موسیقی ینی چی..." رو پس بگیرین.......
×پستمتوالیممنوع
اره مث اینکه سوء تفاهم شده :-ssبه نقل از Dr.Reza11 :عزیز من تو اشتباه دریافت کردی...
منظور من محمدی(فک کنم محمده ولی یزدان خواه ش رو مطمئنم) که شما میگین نبود... اون سوم راهنماییه بود که آهنگ محسن یگانه رو خوند...
وگرنه این محمد ما که یدونس ...
صداش عالیه اما انصافا حیف شد میکروفون و بلندگو ها درست کار نکرد ...
در ضمن من گفتم استعداد جدید نه این دوست ما...