به نقل از hanieh.d :مث مرد بگین کی از اقای طهوری جزوه حسابان گرفته؟؟؟؟؟؟؟
به نقل از حمیـده :مسلماً مثل زن نمیگه![]()
امثال اصلا تعریفی نداشت مراسم...به نقل از X R@y :روز سمپادتون مبارک باشه! جشنتونم نوش (کوفت) جونتون بشه! (دلم شدید واسه جشن سمپاد تنگه)![]()
![]()
تا مناسبتی دیگه فعلا![]()
به نقل از el@heh :جشن ما خوب بود
تازگیا خانم مدیرمونم با ما هم صدا شده
منظورم اینه ک خ ب حرفمون گوش میکنه
روز معلم هم کلی شیرینی خوردیم
جشن ما ی ایراد داشت ک خب دست مدیرمون نبود
حالا بماند ک چی بود!!!
دست گل مدیرمون درد نکنه
امسالم ک سال آخریم خ هوامونو داره
بازم دستش دردنکنه!!!!
به نقل از reza9 :امثال اصلا تعریفی نداشت مراسم...
از همه لحاظ پس رفت داشت...
ولی ی استعداد تو زمینه موسیقی و خوانندگی معرفی کرد...
فک کنم بزودی رو دست احسان خواجه امیریو محسن یگانه بلند شه...خخخخ...
متاسفانه همه برنامه هاش تکراری بودن...به نقل از Dr.Reza11 :آره مثه سال آی قبل نبود...
اما خوب بود در کل...
حیف که مسعودینا و گروهشون نیستن بیان بخونن به این استعداد جدید ما بفهمونن خوانندگی یا کلا موسیقی ینی چی...
آبرو نذاشتن واسه مدرسه...![]()
سال بعد هم آخرین سال جشن سمپاد ماس...
ببینیم چی میشه :)
به نقل از h@n!eh :اره واقعا خوب بود از هر لحاظ
اگه اون ی نفر ضدحال نمی اومد خوب تر هم میشد
ولی خداییش اعترافا![]()
![]()
![]()
![]()
شما عقب نشسته بودید یا جلو؟؟؟؟ حتما از وضع میکروفناو بلندگوا خبر نداشتین که این حرفو میزنین.... البته نمیدونما کدوماشونو میگین ... همین که تونستن برن بالای سن ، خودش خیلیه... بهتره این حرفتون "یا کلا موسیقی ینی چی..." رو پس بگیرین.......به نقل از Dr.Reza11 :آره مثه سال آی قبل نبود...
اما خوب بود در کل...
حیف که مسعودینا و گروهشون نیستن بیان بخونن به این استعداد جدید ما بفهمونن خوانندگی یا کلا موسیقی ینی چی...
آبرو نذاشتن واسه مدرسه...![]()
سال بعد هم آخرین سال جشن سمپاد ماس...
ببینیم چی میشه :)
اره همین ک تونستن اجازه خوندنشو بگیرن خیلی بودبه نقل از ritm7 :چوخ جالیب.........![]()
![]()
![]()
شما عقب نشسته بودید یا جلو؟؟؟؟ حتما از وضع میکروفناو بلندگوا خبر نداشتین که این حرفو میزنین.... البته نمیدونما کدوماشونو میگین ... همین که تونستن برن بالای سن ، خودش خیلیه... بهتره این حرفتون "یا کلا موسیقی ینی چی..." رو پس بگیرین.......
×پستمتوالیممنوع
به نقل از ritm7 :چوخ جالیب.........![]()
![]()
![]()
شما عقب نشسته بودید یا جلو؟؟؟؟ حتما از وضع میکروفناو بلندگوا خبر نداشتین که این حرفو میزنین.... البته نمیدونما کدوماشونو میگین ... همین که تونستن برن بالای سن ، خودش خیلیه... بهتره این حرفتون "یا کلا موسیقی ینی چی..." رو پس بگیرین.......
×پستمتوالیممنوع
اره مث اینکه سوء تفاهم شده :-ssبه نقل از Dr.Reza11 :عزیز من تو اشتباه دریافت کردی...
منظور من محمدی(فک کنم محمده ولی یزدان خواه ش رو مطمئنم) که شما میگین نبود... اون سوم راهنماییه بود که آهنگ محسن یگانه رو خوند...
وگرنه این محمد ما که یدونس ...
صداش عالیه اما انصافا حیف شد میکروفون و بلندگو ها درست کار نکرد ...
در ضمن من گفتم استعداد جدید نه این دوست ما...