کدوم کلاس؟به نقل از حمیـده :گویا مبینا نشاط، دانشآموز راهنمایی فرزانگان دیروز تصادف کرده و متاسفانه فوت شده.
از طرف بچههای پیش ریاضی تسلیت میگم.
کوثر سلیمانیان نه!!!(شک ندارم اون روز تو کلاس فیزیک شنیدی ک من گفتم سلیمانیان) کوثر سلیمی 825به نقل از winnie the pooh! :اگه اطلاع دارین جواب بدین لطفا.از فرزانگان مراغه 2 نفروحدس میزدن زیر 500 اینا میشه ولی یکی 700 شده یکی از 4 رقمی.مدرسه ی خودمون چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایا سال آینده تو این زمان وساعت :-\ :-\ :-s :-s :-s
پ.ن:الآن دوستان اس ام اس دادن که:خانم کوثرسلیمانیان 800وخانم مهتاب(فامیلیشو نمیدونم همیشه مهتاب صداش میکردم)120......بقیشم نمیدونم
بهشون تبریک میگم.
به نقل از Shazde :بازم آقای نظام پرست و بازم گردهمایی فارغ التحصیلان... یه دونه ای مرد...
مهتاب مشفق گویا پزشکی تبریزه بقیشو نمیدونمبه نقل از X R@y :از قبولی های کنکور بناب خبری نیست؟ از تجربیا قبولی های خوب کجا چه رشته هایی هستن؟
مرسیبه نقل از حمیـده :مهتاب مشفق گویا پزشکی تبریزه بقیشو نمیدونم
خبر ندارم والا. یه هم پزشکی داریم منتهی اردیبله.به نقل از X R@y :مرسی
نیمه اول یا دوم؟
ریاضیارو می دونم:به نقل از X R@y :از قبولی های کنکور بناب خبری نیست؟ از تجربیا قبولی های خوب کجا چه رشته هایی هستن؟
به نقل از ali.t :سلام عمو مسووووووووووووووود
اینم نتاج
علیزاده دندون زنجان،زینالی پزشکی تبریییییییز، یزدانی پزشکی کرممممممممووووووووونشاه ،فک کنم یدونه هم پزشکی داریم اونو نمیدونم کجا!
اتاق عمل بهشتی رسول رهبری
داروی بقیه الله آقای طاهری داروی اردبیل آقای خانبابایی :)به نقل از ali.t :سلام عمو مسووووووووووووووود
اینم نتاج
علیزاده دندون زنجان،زینالی پزشکی تبریییییییز، یزدانی پزشکی کرممممممممووووووووونشاه ،فک کنم یدونه هم پزشکی داریم اونو نمیدونم کجا!
اتاق عمل بهشتی رسول رهبری