newthink
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- قم
- دانشگاه
- امیرکبیر
- رشته دانشگاه
- فیــزیــک
پاسخ : آشنایی با رشته های علوم پایه
یه ذره این استانی بودن فیزیک اذیت میکنه مثلا بودن ازبچه ها بارتبه های 3000-4000 ازتهران که فیزیک تهران اورده بودن (ولی خودشون اومده بودن امیرکبیر)بعد با 1000-2000از منطقه 2 غیراستان تهران ,قبول نشده بودن (مثلا خودم )...
منطقه 3 فقط یکی ازهمکلاسی های من بود که رتبه کشوریشون فکرکنم 2000اینا بود که شریف نیاورده بودن(تهران نزده بود)اومده بود امیرکبیر ,البته بعدکه مصاحبه قبول شدن رفتن تحصیلات تکمیلی زنجان
الان هیچ محدوده ای نمیشه تعیین کرد!یعنی قبول شدن فیزیک برای غیراستانی های تهران کاملا شانسیه!باید کسی نزنه که تو اون 20 درصدی که سهمیه غیر استانی های تهرانه قرار بگیری...
تو فیزیک شریف وتحصیلات تکمیلی و تهران که عالین...ولی به نظرمن بعداز اینا یه دانشگاه صنعتی رو درنظربگیرین بهتره...
این یه واقعیتیه که متاسفانه هست..هرچقدرهم بخوای انکارش کنی نمیشه...فرصت هایی که ممکنه تو دانشگاه های صنعتی تهران گیرت بیان جای دیگه معلوم نیست حالا بخاطر اسم یا زمینه همکاری بیشتری که باصنعت دارن یا هرچی...
×اضافه کنم اصلا نمیگم اگه مثلا رفتین الزهرا اصلا فرصت های خوب پیش روتون نیست...ولی جنبه های دیگه رم درنظربگیرین...یه جورایی به نظر من فیزیک وعمل درکنار هم باید باشن ...یعنی بدونین که این مشکلات تاحدودی هست...
5000 منطقه 2 دیگه؟به نقل از سَعیده :کجا با 2000 فیزیک میگیره؟! ملت با 5000 هم اونجا فیزیک قبول میشن!
مهندسی مواد دیگه ته رتبه ای که میشه باهاش تو تهران قبول شد 2000 ه و علم و صنعت آخرین جاییه که ملت مواد میزنن!
یه ذره این استانی بودن فیزیک اذیت میکنه مثلا بودن ازبچه ها بارتبه های 3000-4000 ازتهران که فیزیک تهران اورده بودن (ولی خودشون اومده بودن امیرکبیر)بعد با 1000-2000از منطقه 2 غیراستان تهران ,قبول نشده بودن (مثلا خودم )...
منطقه 3 فقط یکی ازهمکلاسی های من بود که رتبه کشوریشون فکرکنم 2000اینا بود که شریف نیاورده بودن(تهران نزده بود)اومده بود امیرکبیر ,البته بعدکه مصاحبه قبول شدن رفتن تحصیلات تکمیلی زنجان
الان هیچ محدوده ای نمیشه تعیین کرد!یعنی قبول شدن فیزیک برای غیراستانی های تهران کاملا شانسیه!باید کسی نزنه که تو اون 20 درصدی که سهمیه غیر استانی های تهرانه قرار بگیری...
به نظرمن یه چیز دیگه هم توانتخاب دانشگاه که باید درنظر بگیرین میزان رشدی هست که میتونین تو اون بکنین...مثلا الزهرا معروفه که قطبه فیزیکه ازاین لحاظ که میشه گفت عالی ترین اساتید رو داره...ولی اونقدر دانشگاه مطرحی نیست بخاطر شرایطش ودانشجوهاش...دانشجوهای خوب کم پیش میاد بزنن الزهرا..ازلحاظ اپلای و این ها هم که مشخصه...ولی اگه بزنین یه دانشگاهی که فعالیت هاش درزمینه انجام پروژه بهتر باشه و دسترسی راحت تری داشته باشه به خاطر منابعش بهتره...من خودم پارسال سراین موضوع با دانشجوهای فیزیک شریف وامیرکبیر والزهرا خیلی صحبت کردم...به نقل از z :سلام...شما گفتین دانشگاه های تهران و شهید بهشتی و الزهرا و تبریز خوبن تو فیزیک بخاطر استاداشون...بعد مثلا اگه من بخوام برم دانشگاه علم و صنعت یا دانشگاه تربیت معلم شهید رجایی اونجا ها چجوریاس؟اساتیدش خوبن؟
بعد اینکه میگین "خوب" از چه لحاظه؟از لحاظ اطلاعات یا سخت گیری؟
تو فیزیک شریف وتحصیلات تکمیلی و تهران که عالین...ولی به نظرمن بعداز اینا یه دانشگاه صنعتی رو درنظربگیرین بهتره...
این یه واقعیتیه که متاسفانه هست..هرچقدرهم بخوای انکارش کنی نمیشه...فرصت هایی که ممکنه تو دانشگاه های صنعتی تهران گیرت بیان جای دیگه معلوم نیست حالا بخاطر اسم یا زمینه همکاری بیشتری که باصنعت دارن یا هرچی...
×اضافه کنم اصلا نمیگم اگه مثلا رفتین الزهرا اصلا فرصت های خوب پیش روتون نیست...ولی جنبه های دیگه رم درنظربگیرین...یه جورایی به نظر من فیزیک وعمل درکنار هم باید باشن ...یعنی بدونین که این مشکلات تاحدودی هست...