- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امام رضا (ع)
- شهر
- لاهیجان
- سال فارغ التحصیلی
- 96
- رشته دانشگاه
- دامپزشکی
پاسخ : گیتار
من ک 3 ساله دارم کار میکنم هنوزم انگشت اشاره چپم همش کبوده و درد میکنه 
ببین اصلا عجله نداشته باش ، با حوصله برو جلو ، خیلی از استادا هستن ک برای جلب هنرجو میگن جلسه سوم چهارم هنرجو میتونه آهنگ بزنه
خب چطور همچین چیزی امکان داره وقتی طرف تازه داره نت ها رو یاد میگیره اونم روی گیتار ک زور و بازو ی اضافه میخواد
( جلوتر ک بری آکوردای باره دار بهتون میگن ک پدرتونو در میاره
البته اونم با تمرین درست میشه )
متاسفانه همه فک میکنن گیتار ساز آسونیه
در حالی ک ب تمرکز و تمرین زیاد نیاد نیاز داره تا دست عادت بکنه ، مثلا انگشت 4 استادم تا فرت 5 یا 6 کش میاد 
خلاصه اینکه تمرین کن
خطاب ب فاطمه : فقط ی چیزی ، ناخونای دست راستتم نباید بیش از حد بلند باشه ، چون ممکنه موقع نواختن ، ناخونا ب سیم بالایی یا پایینی گیر کنن
ببین همه ی اینا با تمرین درست میشه ، خب تو تازه الآن فک کنم همش ی ماهو خورده ایه کلاس رفتیبه نقل از Fatemeh Azariyan :من نزدیک به دوماهه که گیتار گرفتم و 6 جلسه هم کلاس رفتم خب علاقه داشتم که رفتم سمتش
ولی خب تو این مدت پیشرفتم کم بوده ... دستام هم که داغونن کلا نوک انگشتای دست چپم بی حسه
واقعا به نظرم اصلا هم اونطور که همه میگن آسون نیست و واقعا زحمت میخواد
زده نشدم ولی خب دوست دارم بدونم کی یه صدای خوب از گیتارم در میاد؟ .... خونواده میان میگن یه چیزی بزن ...حداقل بتونم یه چیز ساده بزنم
فعلا که گیتار هیچی نداشته واسه من جز صدای گزشو و دستای درب و داغون من .... واقعا گیتار زدن چقدر وقت میبره؟(نه در حد عالی،گفتم که در حدی که صدای قابل قبولی از گیتار در بیاد)
من ک 3 ساله دارم کار میکنم هنوزم انگشت اشاره چپم همش کبوده و درد میکنه 
ببین اصلا عجله نداشته باش ، با حوصله برو جلو ، خیلی از استادا هستن ک برای جلب هنرجو میگن جلسه سوم چهارم هنرجو میتونه آهنگ بزنه
خب چطور همچین چیزی امکان داره وقتی طرف تازه داره نت ها رو یاد میگیره اونم روی گیتار ک زور و بازو ی اضافه میخواد
( جلوتر ک بری آکوردای باره دار بهتون میگن ک پدرتونو در میاره
البته اونم با تمرین درست میشه ) متاسفانه همه فک میکنن گیتار ساز آسونیه
در حالی ک ب تمرکز و تمرین زیاد نیاد نیاز داره تا دست عادت بکنه ، مثلا انگشت 4 استادم تا فرت 5 یا 6 کش میاد 
خلاصه اینکه تمرین کن

به نقل از تـارا :اگه از رو نت می زنی و صدای خوبی نمی شنوی که خب مشکل از سایز ناخونای دست راستته دیگه.یا اینکه دست چپتو خیلی شل می گیری.دیگه طبیعتا استادت بهتر می دونه!![]()
خطاب ب فاطمه : فقط ی چیزی ، ناخونای دست راستتم نباید بیش از حد بلند باشه ، چون ممکنه موقع نواختن ، ناخونا ب سیم بالایی یا پایینی گیر کنن