اينجا همه زير سن ازدواجن :دي
تعداد بچه به يه فاکتورايي مرطبته
داشتن بچه يه سري وظايف و مسئوليت به همراه داره که خوب به اون خانواده بستگي داره تا چه حد ميتونن از پس اين مسئوليتا بر بيان
علاوه بر اون مسائل مالي هم هست
که طبعا داشتن تعداد بچه بيشتر تامين ماليش هم سخت تر ميشه
دوستان ، مسلمن تاپیک برای این نیست که بگید "چند " تا بچه باشه خوبه ؛
بهتره بحث حول این محور بچرخه : آیا این تفکر درسته که تعداد فرزند کم بهتره ؟ مزایا و معایب ـش چیه ؟
نتایج و آثار کم جمعیت بودن خانواده ها روی جامعه چیه ؟
و آیا پرجمعیت بودن خانواده ها بهتره ؟ و همینطور بررسی معایب و مزایا و تأثیراتش .
به نظر من بچه یه چیز دست و پا گیره و بیشتر اوقات مانع پیشرفت پدر و مادره چون پدر و مادر باید به خاطر بچه یه کارایی رو کنار بذارن ولی اگه کسی خواست دو روز دیگه که پا به سن گذاشت شد حداقل یکی همدمش باشه(که بچه مخصوصا پسر نمی تونه همدم خوبی باشه) یه دونه بچه کافیه
من خـــــــــــــــــــــیلی بچه دوس دارم ولی بچه ی دیگران رو نه بچه ی خودمو و به نظرم یه دونه بچه خیلی مناسبه
داشتن تعداد کمتر فرزند مزایاش اینه که پدر مادر ها به قول خودشون کمتر خرج میکنن و کمتر بدبختی میکشن واسه بزرگ کردن بچه! مصرف خانواده هم میاد پایین تر و در نتیجه کلی از لحاظ اقتصادی هم سود میکنن. مادر و پدر هم بیشتر میتونن نیاز های عاطفی بچه هاشونو بر طرف کنن! اما یکی از معایبش اینه (مخصوصا تک فرزندی) اینکه بچه از لحاظ روحی به یکی تقریبا هم سن خودش نیاز داره وو احساس تنهایی میکنه! خیلی ها هستن که دلشون میخواد خواهر و برادر داشته باشن...
الان که با این اوضاع اقتصادی یه بچه هم خیلی زیاده! :-s هر چند از نظر روانی واسه بچه هه خوب نیس ولی شرایطه دیگه! باید سوخت و ساخت! البته یه بچه باشه خب اکثر چیزایی که میخوادم واسش فراهم میشه و این خودش کلیه! :) نظر شخصیه من بی بچه بودنه(!) #
دو تا خوبه.چون با یکی تو سرت گرم میشه باهاش بازی میکنی.اون با کی بازی کنه با تو؟دوتا باشه هردو هم هوای همو دارن.هم همبازی میشن. (اینجا واج آرایی ه بود )
در جامعه ی فعلی که امکانات کافی اصلا پیدا نمی شه به نظرم هر چی کمتر باشه بهتره
من با 2 تا بچه اون هم همجنس موافقم
چون اگه غیر هم جنس باشن..... خوب...یکم سخته ! چون احتمال میره با هم دعوا کنن
به نظر من حداقل دوتا باید باشه سه تام باشه چه بهتر
وگرنه افسردگی میگیره بچه ه ما الان سه نفریم خیلی ام راضییم
البته شاید داداشام نباشن خیلی ام دلشون بخاد
خیلی خوبه خیلی حال میده اون بچه میتونه نیازاشو تو خونه با خواهر برادرش برطرف کنه به جای این که آویزون دوستاش شه
حالا اویزون که نه ولی دیگه همه تجربه کردید خیلی وقتا چون با دوستامون خوب نیستیم کلی ناراحتیم ولی خواهر و برادر اینتوری نیست هم دوستیم هم دشمن ولی دیگه اونتوری ناراحت نیستیم
من که نفهمیدم چی گفتم ولی من تجربه کردم خیلی عالیه
از نظر من بچه كمتر زندگى بهتر!...اصلا كلا مخالف بچه ام!باعث ميشه تمام حواست سمت اون باشه و بايد دور بيشتر تفريحاتو به خاطرش خط بكشى...ولى خب يك بچه خوبه كه داشته باشى...
من خودم دو تا خواهر دارم خيلى سخته واقعا ... #
من میگم یا نباشه اگرم باشه یه دونه بسه چون اگر دوتا بشه امکان داره نا خواسته میانشون فرق بزاری و دیگری ناراحت بشه و نتونه بهت بگه اونوقته که اون دنیا برات بد میشه.
به نظر من این رشد جمعیت اگه بابرنامه ریزی پیش بره مفیده ولی درغیراین صورت خیلی مضرره
هرچی خانواده ها خواهان تعداد فرزند بیشتری باشن دولت باید برای امکانات اموزشی بهداشتی و....
برنامه ریزی کنه
اگر این افراد نتونن تحصیل مناسب داشته باشن یعنی امکانات اموزشی نتونه واسه این افراد تهیه کنه کشور رو به بیسوادی میره
یا امکانات دیگه
خانواده ها باید با توجه به شرایط اجتماعی و سیاسی کشورشون تعداد بچه شونو تعیین کنن
تا نه به خانواده لطمه بخوره نه به کشور
چرا مگه باید واسه اوناچیکار کنیم؟
جز خوب بودن و احترام
و اینکه کاری کنیم ک خودمون موفق شیم اونا ب موفقیت ما کلی مفتخر میشن
به نظر بچه یکیشکمه 3تاش زیاد
2تا کافیه والا مشکلی ام پیش نمیاد به امید خدا
به نظر من یکی کمه تو اطرافیان ما هیچ کی با تک فرزندی کنار نتونست بیاد اکثراً همه سعیشون حداقل 2تاست به نظر من هر چه بیشتر بهتر فقط به شرط اینکه توانایی رسیدگی بهشونو داشته باشی و از امکانات و رفاه همه کم کرده بچه بیشتر بزرگ کردن واقعاً فاجعه است