• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خانواده ؛ کم جمعیت یا پرجمعیت ؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alireza1975
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به نظرشما چندتا بچه برا یه خانواده کافیه؟

• رای‌دهندگان
    273
پاسخ : خانواده ؛ کم جمعیت یا پرجمعیت ؟

به نظر من دو تا بسه چون بیشتر از اون رسیدگی سخت می شه و مشکلات زیادی رو هم به وجود می یاره...
ولی خوب مثلا اگه طرف وقت کافی نداره یک دونه هم کافیه...

در جامعه ی فعلی که امکانات کافی اصلا پیدا نمی شه به نظرم هر چی کمتر باشه بهتره
من با 2 تا بچه اون هم همجنس موافقم
چون اگه غیر هم جنس باشن..... خوب...یکم سخته ! چون احتمال میره با هم دعوا کنن

به نظر من حداقل دوتا باید باشه سه تام باشه چه بهتر
وگرنه افسردگی میگیره بچه ه ما الان سه نفریم خیلی ام راضییم
البته شاید داداشام نباشن ;D خیلی ام دلشون بخاد ;D
خیلی خوبه خیلی حال میده اون بچه میتونه نیازاشو تو خونه با خواهر برادرش برطرف کنه به جای این که آویزون دوستاش شه ;D
حالا اویزون که نه ولی دیگه همه تجربه کردید خیلی وقتا چون با دوستامون خوب نیستیم کلی ناراحتیم ولی خواهر و برادر اینتوری نیست هم دوستیم هم دشمن ;D ولی دیگه اونتوری ناراحت نیستیم
من که نفهمیدم چی گفتم ولی من تجربه کردم خیلی عالیه :x

از نظر من بچه كمتر زندگى بهتر!...اصلا كلا مخالف بچه ام!باعث ميشه تمام حواست سمت اون باشه و بايد دور بيشتر تفريحاتو به خاطرش خط بكشى...ولى خب يك بچه خوبه كه داشته باشى... ;))
من خودم دو تا خواهر دارم خيلى سخته واقعا ... #:-S

من میگم یا نباشه اگرم باشه یه دونه بسه چون اگر دوتا بشه امکان داره نا خواسته میانشون فرق بزاری و دیگری ناراحت بشه و نتونه بهت بگه اونوقته که اون دنیا برات بد میشه.

دوستان ؛ فکر میکنم چند سوال در تکمیل بحث مطرح کردم ؛ بهتره بحث روی اونها بچرخه . ممنون .

به نظر من این رشد جمعیت اگه بابرنامه ریزی پیش بره مفیده ولی درغیراین صورت خیلی مضرره
هرچی خانواده ها خواهان تعداد فرزند بیشتری باشن دولت باید برای امکانات اموزشی بهداشتی و....
برنامه ریزی کنه
اگر این افراد نتونن تحصیل مناسب داشته باشن یعنی امکانات اموزشی نتونه واسه این افراد تهیه کنه کشور رو به بیسوادی میره
یا امکانات دیگه
خانواده ها باید با توجه به شرایط اجتماعی و سیاسی کشورشون تعداد بچه شونو تعیین کنن
تا نه به خانواده لطمه بخوره نه به کشور

من با این شعار موافقم با هزینه ها و مشکلات امروزی فرزند کمتر برابر با زندگی بهتر خدایی ما چه گلی به سر پدرمادرمون زدیم که بچه هامون به ما بزنن

به نقل از Dawn :
من با این شعار موافقم با هزینه ها و مشکلات امروزی فرزند کمتر برابر با زندگی بهتر خدایی ما چه گلی به سر پدرمادرمون زدیم که بچه هامون به ما بزنن
چرا مگه باید واسه اوناچیکار کنیم؟
جز خوب بودن و احترام
و اینکه کاری کنیم ک خودمون موفق شیم اونا ب موفقیت ما کلی مفتخر میشن
به نظر بچه یکیشکمه 3تاش زیاد
2تا کافیه والا مشکلی ام پیش نمیاد به امید خدا

به نظر من یکی کمه تو اطرافیان ما هیچ کی با تک فرزندی کنار نتونست بیاد اکثراً همه سعیشون حداقل 2تاست به نظر من هر چه بیشتر بهتر فقط به شرط اینکه توانایی رسیدگی بهشونو داشته باشی و از امکانات و رفاه همه کم کرده بچه بیشتر بزرگ کردن واقعاً فاجعه است

Back
بالا