خانواده ؛ کم جمعیت یا پرجمعیت ؟

به نظرشما چندتا بچه برا یه خانواده کافیه؟

• رای‌دهندگان
    272

N!00sha

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
Bodapes
دانشگاه
Makdonald
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : خانواده ؛ کم جمعیت یا پرجمعیت ؟

به نظرم وقتی پر جمعیته یه خونواده صفا و صمیمیت زیاده
ولی از نظر خودم هر چه انسان با فرهنگ تر باشه بچه هم کم میاره اخه به قولی کمیت کم کیفیت عالی
من خودم فقط یه بچه

نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94

یه نظرم ما الان باید افزایش جمعیت داشته باشیم چون ده یا بیس سال دیگه جوونای الان ما میشن:بابابزرگ و مامان بزرگ.
و جمعیت جوون ما کم میشه.پس ما الان باید جمعیتمونو افزایش بدیم تا هم ثبات کشور پایدار باشه و هم چل سال دیگه جمعیت یه هو کاهش پیدا نکنه.

nilofar banihashem

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان/فرهنگ
شهر
بجنورد
رشته دانشگاه
روان شناسی

پرجمعیت خوبه چون مالان 4تابچه ایم خوبه چون میتونی با خواهرت بزگترت مشورت کنی :D
ولی کم جمعیت اینطور ینیست :D

paramore

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبيــرـــــتان فرزانــگان يـــك
شهر
تهران

به نظرم كم جمعيت بهتره
جامعه ى خيلى شلوغ خوب نيست چون امكانات براى هر فرد كمتر ميشه
توى خانواده هم همينطوريه
توى خانواده هاى كم جمعيت توجه بيشتره
فرض كن بابات يه بسته پاستيل كه خيلى دوست دارى خريده
ترجيح ميدى يه خواهر يا برادر داشته باشى و با هم پاستيلو بخورين يا ٥ تا بچه باشين؟؟

نسيم1368

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهيد مدني
شهر
تبريز

هنوز هم تدبير خردمندانه فرزند كمتر زندگي بهتر نسخه اي ايده ال براي جامعه ماست!افزايش زاد و ولد منجر به ان ميشود تا دغدغه هاي ملت كوچكتر و ابتدايي تر شده و مشغله هاي ذهني انها به هرچيز غير از خيزش جمعي ختم شود!جامعه كم جمعيت بالطبع مستعد رشد انساني خواهد بود اهل تامل و انديشه!نه انساني كه در اشفته بازار به دنبال ان است كه گليم خودرا از اب بيرون بكشد!

dani

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
میاندوآب
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
کامپیوتر-سخت افزار

به نقل از n92m :
هنوز هم تدبير خردمندانه فرزند كمتر زندگي بهتر نسخه اي ايده ال براي جامعه ماست!افزايش زاد و ولد منجر به ان ميشود تا دغدغه هاي ملت كوچكتر و ابتدايي تر شده و مشغله هاي ذهني انها به هرچيز غير از خيزش جمعي ختم شود!جامعه كم جمعيت بالطبع مستعد رشد انساني خواهد بود اهل تامل و انديشه!نه انساني كه در اشفته بازار به دنبال ان است كه گليم خودرا از اب بيرون بكشد!
تقریبا جمله ی اولتو قبول دارم ولی اینم باید در نظر بگیری که اگه افزایش جمعیت نباشه اون موقع دغدغه ی تأمین امکانات بیشتر شده و بهتر میشه.
در ضمن مقام معظم رهبری هم در این مورد گفتن که باید رشد جمعیت بره بالاتر.
پس من که میگم رشد جمعیت نباید کم باشه!
خب اونطوری تعداد پیرا تا بیست سال آینده خیلی زیاد میشه و اون موقع اونا که قابلیت تولیدی ندارن پس فقط مصرف کننده اند. اگه به تعداد اونایی که بازنشسته میشن فرد واسه پرکردن جاش داشته باشیم پیشرفت که نکردیم فقط ثابت سر جامون موندیم!پس باید هم جمعیت افزایش پیدا کنه هم همگی دست در دست هم دهیم به مهر امکانات رو افزایش دهیم!

anahita_ashg

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
همدان-رشت

به نقل از dani_74 :
تقریبا جمله ی اولتو قبول دارم ولی اینم باید در نظر بگیری که اگه افزایش جمعیت نباشه اون موقع دغدغه ی تأمین امکانات بیشتر شده و بهتر میشه.
خب اونطوری تعداد پیرا تا بیست سال آینده خیلی زیاد میشه و اون موقع اونا که قابلیت تولیدی ندارن پس فقط مصرف کننده اند. اگه به تعداد اونایی که بازنشسته میشن فرد واسه پرکردن جاش داشته باشیم پیشرفت که نکردیم فقط ثابت سر جامون موندیم!پس باید هم جمعیت افزایش پیدا کنه هم همگی دست در دست هم دهیم به مهر امکانات رو افزایش دهیم!
الان به دليل ِ جمعيت ِ زياد مشكلات ِ زيادي داريم!
1.بيكاري
2.كمبود مكان ِ زندگي. شايد خيليا بگن ايران كشور بزرگيه و گنجايش تعداد ِ زيادي از افراد رو داره! ولي خيلي از نقاط ِ كشور ِ ما غير مسكوني هستن و همين باعث شده كلي برج و ساختمون هاي بلند رو بسازيم كه كلي مشكلات ي زيست محيطي هم ايجاد كرده.
3.كمبود ِ امكانات
و خيلي چيزاي ديگه!
با در نظر گرفتن ي اين مسائل فك نكنم نيازي براي افزايش ِ جمعيت داشته باشيم. و با طرح هاي تنظيم خانواده (كه اصلا انجام نمي شن) مي تونيم از مشكلات ي پيري ي جامعه كه در 20 سال ِ آينده اتفاق خواهد افتاد هم جلوگيري كنيم.
با اين وجود من واقعا نمي فهمم چرا يه عده فك ميكنن ما بايد افزايش ِ جمعيت اشته باشيم!!!

یغما

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ارومیه

به نقل از ДNΛH!TΛ :
الان به دليل ِ جمعيت ِ زياد مشكلات ِ زيادي داريم!
1.بيكاري
2.كمبود مكان ِ زندگي. شايد خيليا بگن ايران كشور بزرگيه و گنجايش تعداد ِ زيادي از افراد رو داره! ولي خيلي از نقاط ِ كشور ِ ما غير مسكوني هستن و همين باعث شده كلي برج و ساختمون هاي بلند رو بسازيم كه كلي مشكلات ي زيست محيطي هم ايجاد كرده.
3.كمبود ِ امكانات
و خيلي چيزاي ديگه!
با در نظر گرفتن ي اين مسائل فك نكنم نيازي براي افزايش ِ جمعيت داشته باشيم. و با طرح هاي تنظيم خانواده (كه اصلا انجام نمي شن) مي تونيم از مشكلات ي پيري ي جامعه كه در 20 سال ِ آينده اتفاق خواهد افتاد هم جلوگيري كنيم.
با اين وجود من واقعا نمي فهمم چرا يه عده فك ميكنن ما بايد افزايش ِ جمعيت اشته باشيم!!!

بخاطر اینکه جمعیت الان کشور ما اکثرش جوان هستن و زاد و ولد کمی هم دارن به دلیل تورم و توقعات بالاو فشارهای اقتصادی و تب مدرنیته و .... به همین خاطر وقتی نسل ما پیر شه جمعیت جوان کشور کم خواهد بود و کشور ما بیشتر جمعیت پیر خواهد داشت که فقط مصرف کننده هستند و دیگه توان تولید کنندگی ندارند. به همین خاطر کشور با مشکلات زیادی از نظز نیروی جوان برای کار رو به رو میشه و چون اکثریت جامعه مصرف گر هستند اقتصاد کشور با بحران بیشتری :-" روبرو میشه.

و میدونید که کم بودن نسل جوان سرانه تولید علم،تولید نسل های آینده،و بهبود اوضاع عمومی کشور رو مختل میکنه.

این بود انشای من ;;) :)) :-"

alireza007

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلے 10 (پاسداران)
شهر
طهران
مدال المپیاد
خدا عالمه!
دانشگاه
؟
رشته دانشگاه
؟

بستگی داره به موقعیت ولی کلّاً از نظر من بیشتر از یکی عدالت برقرار کردن میونشون هم سخت میشه مادر یا پدر گرامی.

anahita_ashg

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
همدان-رشت

به نقل از یغما :
بخاطر اینکه جمعیت الان کشور ما اکثرش جوان هستن و زاد و ولد کمی هم دارن به دلیل تورم و توقعات بالاو فشارهای اقتصادی و تب مدرنیته و .... به همین خاطر وقتی نسل ما پیر شه جمعیت جوان کشور کم خواهد بود و کشور ما بیشتر جمعیت پیر خواهد داشت که فقط مصرف کننده هستند و دیگه توان تولید کنندگی ندارند. به همین خاطر کشور با مشکلات زیادی از نظز نیروی جوان برای کار رو به رو میشه و چون اکثریت جامعه مصرف گر هستند اقتصاد کشور با بحران بیشتری :-" روبرو میشه.

و میدونید که کم بودن نسل جوان سرانه تولید علم،تولید نسل های آینده،و بهبود اوضاع عمومی کشور رو مختل میکنه.

این بود انشای من ;;) :)) :-"
تا اونجايي كه يادمه من گفتم الان با جمعيت ِ زياد و بيكار خيلي مشكل داريم و در نتيجه افزايش ِ جمعيت خوب نيست. ولي حرفي هم از كاهش ِ جمعيت هم نزدم. گفتم كه با طرح هاي تنظيم خانواده مثل هر خانواده دو فرزند و اينا ميشه از پيري ِ جمعيت هم جلوگيري كرد و در واقع جمعيت رو ثابت نگه داشت. الان نفهميدم منظورت از پستت چي بود :-? و يا اينكه حرف ِ من چه ايرادي داشت :-/ ميشه يه كم توضيح بدي؟!

یغما

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ارومیه

با دو فرزند جمعیت ما پیر نمیشه؟مطمئنی؟آمار رو دیدی؟؟

پدر و مادرای ما تو خونواده های پر جمعیتی بودن

ما و نسل بعد خیلی کمتریم

یه نسبت تناسب ساده نشون میده که یک به یک نیس و در نتیجه تعادل کار به هم میخوره.

الان جمعیت ما بالا نیس،الان تورم بالاست،در نتیجه نسل ما پیرو فرزند نداشتن بهتر از داشتن و یکی داشتن بهتر از دو تا داشتن شده.

در نتیجه ما که پیر شیم،تعداد بچه هامون نسبت به ما خیلی کمتر خواهد بود و چون ما و نسل قبل یه کم :-" زیادیم تعادل بیشتر به هم

میریزه مشکلات تشدید میشه.

نسيم1368

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهيد مدني
شهر
تبريز

به نقل از first_74 :
خوب اين نظر شما براي كشورهايي است كه براي اينده برنامه اي داشته باشند!!مثال كشور تركيه تا 2037 برنامه ويژه اي دارد!ولي كشور ما

يك كشور صرفا مصرف كننده و با محدوديت هاي فراوان ميباشد و كه در 30 ساله اين افزايش انفجاري جمعيت را برنتابانيده و وصف حال معلوم

است!ولي اگر هدف همانطور كه عرض كردم براي فروكش كردن دغدغه ها باشد شيوه كارامدي ميتونه باشه البته بايد خوشحال بود كه شرايط

براي رقم زدن اين فاجعه عظيم فراهم نيست!

شب بو

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان4|فرزانگان1تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
انسان‌شناسی

تو خانواده کم جمعیت زندگی راحت تره اما خانواده پرجمعیت م یه لذت و خوشی هایی داره که جای دیگه نمیشه تجربه ش کرد!!!
من قبلا فکرمیکردم خانواده کم جمعیت بهتره.من خودم تو یه خانواده پرجمعیت هستم..شاید یه محدودیت هایی باشه اما بزرگ که شیم حال میده!!!

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

بچه برای خانواده لازمه به هر حال یک سری شرایط رو تو خانواده فراهم میکنه که برای ارتباط صمیمی تر لازمه.
اگر یه بچه باشه که به هر حال اون بچه به خواهر یا برادر نیاز داره
دوتا هم باشه خوبه ولی نظر خاصی نسبت بهش ندارم
اگر سه تا و اختلاف سنیشون یکم زیاد باشه یعنی بیشتر از 4یا 5 سال فکر کنم خوب باشه همیشه شادی تو خانواده هست

ولی در کل من خودم حس خاصی نسبت به بچه ندارم .... {-8

كياناز

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان ۱
شهر
اصفهـان
سال فارغ التحصیلی
96

خانواده كم جمعيت واسه يه برهه(املا؟!) زماني خاص مناسبه، مثلا بچه ها از هر نظر چه مادي چه معنوي بهتر تامين ميشن و اينا.اما براي اينده جامعه خوب نيس چون نسل جوون حالا پير ميشن و كلا جامعه، جامعه پيري ميشه . اينطوري مصرف كننده داريم تا توليد كننده و هزار و يك مشكل ديگه.
پس ميشه گفت تعداد بچه ها به طور متوسط در هر خانواده در حدي باشه كه هم نيازاشون چه در خانواده و چه در اينده در جامعه به خوبي رفع شه و هم مشكل جامعه پير و اينا نداشته باشيم.
با اين اوصاف بايد ديد هر خانواده توانايي چند تا بچه رو داره كه فك كنم 2يا حد اكثر 3 تا خوب باشه.

با سياست هاي افزايش جمعيت در حال حاضر موافق نيستم، چون با همين 75 ميليون نفر جمعيت كلي مشكلات داريم از بيكاري بگير تا اعتياد، بعد بخواد اين اوضاع بشه 120 ميليون نفر. در ضمن كشور ما كشور خيلي جوونيه و 20-30 سال ديگه همچين پير نميشه كه واي و ووي(!) راه بندازيم!
به نظرم الان جمعيت مناسبه چند سال بعد بايد افزايش جمعيت در نظر گرفته بشه نه الان.

MaHsHaD_77

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کاشان

اول نظرم راجع به بچه: :-?
بچه خوفه مخصوصا اگه خوشگل و تپل و مپل باشه ؛ کلا نمکه واسه زندگی 8->

بعد من فک میکنم اگه جمعیت رو کنترل شده افزایش بدیم بهتره :D

ماهِ ـشاد

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان هفت تهران
شهر
تهران
دانشگاه
شهيد بهشتى تهران
رشته دانشگاه
اقتصاد

مثلا دیگه 3 تا بچه ته ته ش
فردا پس فردا اون بچه ها بزرگ میشن ازدواج میکنن بعد بچه دار میشن بچه یا خاله داره یا دایی یا............
کلا از هر چی یدونه داره یا اصلا نداره این خیلی بده خب.

Marziyeh.banoo

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
-
دانشگاه
دانشگاه شیراز
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

4 تا بسه آخه اونوقت بچه های هر کدوم هم خاله دارن هم دایی هم عمه و هم عمو