• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادیای میاندوآبی!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع الهه ن
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادیای میاندوآبی!

به نقل از kOs@r_A :
وااااااااااااالله یکی می خواد همینو بگه ;D ;D خوبین ؟خوشین ؟سلامتین؟ :-" :-" :-"
بچه ها ثمین قاسمی پزشکی آزاد و ژنتیک دانشگاه اهر قبول شده .یکی هم بود یادم نیس.شما از بقیه خبر ندارین؟
سلام ، کوثر من منظوری نداشتما بچه ی سوسول !! :P :P 8-} راستی شادی کدومه ؟ سومپاد یا shadiiiii ؟ ( مدرسه ها که باز شدن نشونت میدم ! :)) :)) \:D/ :-h)

به نقل از dokhtare tanha :
سلام ، کوثر من منظوری نداشتما بچه ی سوسول !! :P :P 8-} راستی شادی کدومه ؟ سومپاد یا shadiiiii ؟ ( مدرسه ها که باز شدن نشونت میدم ! :)) :)) \:D/ :-h)
دیوونه من که چیزی نگفتم.تا حالا دیدی من از یه چیزی ناراحت بشم؟چیکار کنیم خوب جنبه روحیمون بالاس ;D ;D ;D :-" :-"

راستی شما با آقای معروفی اینا همسایه این؟اگه دوس دارین ج بدین
اینو با من بودی آبجی؟؟؟؟
اگه با من بودی نه نیستیم ;D

ببخشید آقای اسپید منم شما رو نشناختما !!!!!!!! شما ؟؟؟؟؟
اینجانب علی اصغری .....
شومااااا؟؟؟؟؟

× پست متوالی.

به نقل از speed :
اینجانب علی اصغری .....
شومااااا؟؟؟؟؟
خوببببببببب ... منم یکی عین شماها ... به وقتش منم میشناسین 8-} 8-} 8-}فعلا همون دختر تنها ... =((

خوببببببببب ... منم یکی عین شماها ... به وقتش منم میشناسین 8-} 8-} 8-}فعلا همون دختر تنها ... =((
بمیرم
پدر عاشقی بسوزد که سوخت جگرم
:-"

بر و بچ یه سوال : :-/ چرا امسال تکمیل ظرفیت نکردن ؟؟؟؟؟ :-w :-wبرای دوم دبیرستان ! فقط منتظر بودن کلاس مارو گند بزنن توش ؟؟؟ ~X( :-w

به نقل از speed :
بمیرم
پدر عاشقی بسوزد که سوخت جگرم
:-"
خیییییییییییلی خنده دار بود ... بهتر نیست اینقدر هی به خودتون فشار نیارید ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! ای بابا ! بمیرم ...اورژانسی نشین خدایی نکرده !

بر و بچ یه سوال : :-/ چرا امسال تکمیل ظرفیت نکردن ؟؟؟؟؟ :-w :-wبرای دوم دبیرستان ! فقط منتظر بودن کلاس مارو گند بزنن توش ؟؟؟ ~X( :-w
بچه یه چیزی کفش کرددددددددددددددد \:D/ \:D/ تو سوم دبیرستانی

حالا ما خوبه مدرسمون! راهنمایی فرزانگان،90 تا دوم داشت،60 تا هم بر داشته!
به نقل از kOs@r_A :
بچه یه چیزی کفش کرددددددددددددددد \:D/ \:D/ تو سوم دبیرستانی
برای دوما تکمیل ظرفیت نکردن خانم!

آفرین تا حالا خوب پیش رفتین ! آره من سال سومیم ... :)) :)) :)) ( قضیه داره شیرین تر میشه ، نه ؟)

Back
بالا