• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادیای میاندوآبی!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع الهه ن
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادیای میاندوآبی!

به نقل از dokhtare tanha :
اول من اسم شما رو میپرسم ؟؟؟؟ اسمتون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه شناختمتون اسمم رو میگم !!!!! معامله ی خوبیه ، نه ؟؟
:)

من الهه.... سال اولی هستم! میرم دوم!

احتمالا میشناسین! :)

به نقل از speed :
آقای چوپان دعوت بودن ..... مبارکه
ایشالا عروسی خودم همتونو دعوت میکنم ;D
عروسی شما که خودم ساقدوش می شم.خوب آق مهندس عروسی چجوری بود؟خوب بود؟اینطور که شنیدم آق میثم خیلی تعصب نشون می داد رو عروس خانوم.بیچاااره :-<

به به...ميبينم كه زدين توو فاز امر خير و ...!ميخوايد رسما وارد بحث شيرين ازدواج بشيم؟؟ بشيم؟؟
مثلا فعلا برا شروع: معيار شما... اصن ولش كن اگه موافق بوديد مطرح ميكنم.

من موافق نیستم ;D
آبجی . شما دختری نمتونی ساقدوش باشی ;D

خوب تو که منو به عنوان آبجیت قبول داری.پس عیبی نداره ساقدوش عروس میشم تو حنابندون :P

به نقل از lio10 :
به به...ميبينم كه زدين توو فاز امر خير و ...!ميخوايد رسما وارد بحث شيرين ازدواج بشيم؟؟ بشيم؟؟
مثلا فعلا برا شروع: معيار شما... اصن ولش كن اگه موافق بوديد مطرح ميكنم.
اینجا تقریبا همه همدیگه رو میشناسن اگه می شه شما و دختر تنها هم خودتونو معرفی کنین و بگین.مثلا اینجوری: به نام خدا هستم. ;D :P

lio10 = حمید (دوست منه)
اون یکی رو نمیشناسم
آره من زبونشم(آخه کم میاد اینجا) ;D

به نقل از speed :
lio10 = حمید (دوست منه)
اون یکی رو نمیشناسم
آره من زبونشم(آخه کم میاد اینجا) ;D
من اسمو می خوام چیکا فامیلیشونو بگو شاید فامیل از آب دراومدیم. ;D
راستی شما با آقای معروفی اینا همسایه این؟اگه دوس دارین ج بدین ;D

به نقل از ا.ن. :
:)

من الهه.... سال اولی هستم! میرم دوم!

احتمالا میشناسین! :)
سلام الهه جونم ... حالت چطوره ؟؟؟؟؟؟؟ منم یه دوستم ، همون دوست واقعی که می گفتی ... فقط اگه فهمیدی کیم ، رمزی جوابمو بده !( یه رمز به جز اسمم !!!!!!!!) اینم یه کمک : " گربه ها و ...اینکه امروز بمیرن ، فردا سومشون باشه! مطمئنم حالا دیگه شناختیم ...پس فعلا :-h :-*

راستی دوستان خبری از کنگره ی پسرای فرزانگان ندارید ؟ چند هفته پیش توی زنجان بوده . میگفتن خوب ندادن ... ظاهرا چند تا شونم انصراف دادن !!!!!!!!!!!!!!!!! ای بابا ! کسی رتبه آورده حالا ؟ ما ها که از این جور جاها خبر نداریم ..........

به نقل از kOs@r_A :
اینجا تقریبا همه همدیگه رو میشناسن اگه می شه شما و دختر تنها هم خودتونو معرفی کنین و بگین.مثلا اینجوری: به نام خدا هستم. ;D :P
همه ی فرزانگانی های اینجا منو میشناسن ! اونم چه شناختنی .......... خوب خودشون حدس بزنن دیگه !!!!!!!! :-w :)) 8-}

به نقل از dokhtare tanha :
همه ی فرزانگانی های اینجا منو میشناسن ! اونم چه شناختنی .......... خوب خودشون حدس بزنن دیگه !!!!!!!! :-w :)) 8-}
راستی کوثر خانوم خییییییییلی سر و زبونت راجع به معلما و کلاس رفتنا می جنبه ها !!!!!!!!!! ناراحت نشیا دوست من ، فقط خواستم بگم این جا ، جای اینجور صحبتا نیست ... کلاس رفتن برای کنکور چه ربطی به معلمای مدرسه داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-/ :-/ :-/ :-w

× پست متوالی.

Back
بالا