کجایی داداش؟ کم پیدا شدی ؟ ما کم سعادت شدیم یا شما دیگه قابل نمیدونید؟!!!!!به نقل از speed :عاقا چند روزي كه نبودم خيلي براتون دلم تنگ شده بود تو شهر چه خبر؟؟؟
این چه حرفیه ؟؟ شرمندم کردیبه نقل از lio10 :کجایی داداش؟ کم پیدا شدی ؟ ما کم سعادت شدیم یا شما دیگه قابل نمیدونید؟!!!!!
ببخشید چی قفل میشه ؟به نقل از speed :این چه حرفیه ؟؟ شرمندم کردی
.......................
عاقا باز چش منو دور دیدین چسبیدین به بحث های بی فایده؟؟؟ X-(
این کارو نکنین باز قفل میشه هاااااااااااا :-s
از ما گفتن بود
تاپیک دیگه :)به نقل از dokhtare tanha :ببخشید چی قفل میشه ؟
* بعد از تذکر سوم ، تاپیک به مدت یک هفته قفل می شود .
سلام بچه ها شرمنده یه مدت نبودم.منم ترافیک حجمی نتم قطع شده بود واسه همین نتونستم بیام.وگرنه هر روز به این تاپیک یه صفحه اضافه می شد. من که خودم رو میگم: روزی که رفتم واس کارنامه، خانم آقاپور گفت:تو دیگه به حد کافی واسه مدرسه زحمت کشیدی، امسال نهایی هستی و نوبتی هم که باشه نوبت بقیس .راستی بچه ها یه سوال: من تا حالا واسه هیچکدوم از آموزشگاه ها ثبت نام نکردم به نظرتون کدوم برم؟ خیلی که نظرم راجع به قلم چی مثبت نیس، سه سال رفتم چی شدم؟فقط اون پشتیبان .... >:p هر پنج شنبه میزنگید و میگفت فردا بیا امتحان داریم. X-(لفطاً کمکم کنین.به نقل از ا.ن. :کوثر،شادی،فروغ:
شما نمیخواین یه سری به مدرسه بزنین؟!
نا سلامتی چشم امید فعالیت های پرورشی به ما هستا!
سلام عرض میکنم خدمتتون! :)به نقل از hamoooooooon :هی روزگارر ماهم یه زمانی اینجا بودیم :)
بچه ها قدر تک تک لحظه هایی که با دوستانتون هستین رو بدونید یکی دو سال دیگه میریید دانشگاه سالی یه بارم نمیتونید ببینیدشون
راستی سلام منو به خانم عظیمی برسونید :) منو که میشناسید؟
کوثری من نمیخوام تعریف یا تبلیغات بکنما ولی خوببببببببببب ... قلم چی وضعش خیلی بهتر از سایر آموزشگاهاست ... ولی تصمیم آخر رو خودت بگیر که فردا طلب کار نشی از ما !به نقل از kOs@r_A :سلام بچه ها شرمنده یه مدت نبودم.منم ترافیک حجمی نتم قطع شده بود واسه همین نتونستم بیام.وگرنه هر روز به این تاپیک یه صفحه اضافه می شد. من که خودم رو میگم: روزی که رفتم واس کارنامه، خانم آقاپور گفت:تو دیگه به حد کافی واسه مدرسه زحمت کشیدی، امسال نهایی هستی و نوبتی هم که باشه نوبت بقیس .راستی بچه ها یه سوال: من تا حالا واسه هیچکدوم از آموزشگاه ها ثبت نام نکردم به نظرتون کدوم برم؟ خیلی که نظرم راجع به قلم چی مثبت نیس، سه سال رفتم چی شدم؟فقط اون پشتیبان .... >:p هر پنج شنبه میزنگید و میگفت فردا بیا امتحان داریم. X-(لفطاً کمکم کنین.
از گفتن جمله اش معلومه که خانم "میم" هستن!به نقل از kOs@r_A :حالا بچه ها سوتی یکی از معلممامونو گوش کنین. داشت دین و زندگی تدریس می کرد.بعد ماجرای رد شدن حضرت موسی از آب بود. گفت: زمانی که حضرت موسی از آب رد می شد گقت یا حضرت ابوالفضل، بعد راه افتاد.
خودشونو مسخره کردن! من که نمیام روز امتحانا! لازم نیس راهنمایی رو بخونید! از سال قبل میدن مثلا بدونن چقد یاد گرفتیم؟؟؟؟ هم اداره میگیره هم مدرسه خودش!به نقل از ا.ن. :از گفتن جمله اش معلومه که خانم "میم" هستن!
راستی این قضیه ی امتحان هفته ی بعد چیه؟! همون آزمون آغازین هست؟! پس چرا دبیرا خودشون سوال میگیرن؟!
هر چی هم که باشه من چیزی نمیخونم! ولی دوستان مث اینکه میخوان برن کتابای راهنمایی رو مرور کنن! این طوری میشه که همشون درس خون و معلما بشون آفرین میگن و رتبه میارن و ..!