• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادیای میاندوآبی!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع الهه ن
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادیای میاندوآبی!

به نقل از dani_74 :
ممنان از لطفتون!
نوش جان!
در ضمن درباره جمله آخری اینم بگم که بذارین غلط گیری کنن تا یاد بگیرن!
بالاخره یه روزی لازمشون میشه!
نه که شما با نوشتار سرو کار دارین گفتم یهو از این غلط ها نزنید آبروتون پخش زمین شه!
دفعه ی آخرتون باشه تیکه میندازین!

به نقل از kH76 :
نه که شما با نوشتار سرو کار دارین گفتم یهو از این غلط ها نزنید آبروتون پخش زمین شه!
دفعه ی آخرتون باشه تیکه میندازین!
کجای من با نوشتار سروکار داره؟!
درضمن من تیکه ننداختما!

با کمی تفکـــــــــــــــر به این نتیجه رسیدم:در مقابل شما فقط باید سکوت کرد! :|

بچه ها تمومش کنین دیگه. چرا به جون هم افتادین؟ اگه شما اینطوری با هم رفتار می کنین حالا وای به حال بقیه. فروغ حانیه کوثر هرکی فوق رو موند خانوم آقاپور رفتن ما رو نفهمید؟ یعنی چی آخه؟چرا نمی زاره بریم؟می گم خانوم آقاپور بابا و مامان من سرکارن هیچ کدوم نمی تونن بیان می گه پس تا 3 تو مدرسه بمون با سرویس برو. آخرشم سرمو انداختم پایین با چن تا از بچه ها اومدیم خونه. فرار کردن از زندان اوین آسونتر از اینجاس خدا نصیب هیشکی نکنه.
راستی پسرا برا شما گفتن که باید یه تحقیقی چیزی بدین؟ حالا از هر درسی. ما که فعلا درگیر شیمی و اقتصاد هستیم یه دونه مطلبم تو نت نیس اگه موضوع به درد بخوری در این باره پیدا کردین بهم پ.خ کنین لطفا

• لایک
امتیازات: speed

به نقل از kOs@r_A :
بچه ها تمومش کنین دیگه. چرا به جون هم افتادین؟ اگه شما اینطوری با هم رفتار می کنین حالا وای به حال بقیه. فروغ حانیه کوثر هرکی فوق رو موند خانوم آقاپور رفتن ما رو نفهمید؟ یعنی چی آخه؟چرا نمی زاره بریم؟می گم خانوم آقاپور بابا و مامان من سرکارن هیچ کدوم نمی تونن بیان می گه پس تا 3 تو مدرسه بمون با سرویس برو. آخرشم سرمو انداختم پایین با چن تا از بچه ها اومدیم خونه. فرار کردن از زندان اوین آسونتر از اینجاس خدا نصیب هیشکی نکنه.
راستی پسرا برا شما گفتن که باید یه تحقیقی چیزی بدین؟ حالا از هر درسی. ما که فعلا درگیر شیمی و اقتصاد هستیم یه دونه مطلبم تو نت نیس اگه موضوع به درد بخوری در این باره پیدا کردین بهم پ.خ کنین لطفا
کــــــــــــــــــــــــــــــــــــوثر! از مـــــــــــــــــــــــــــــــــدرسه فــــــــــــــــــــــــــــــــــرار کـــــــــــــــــــــــــردید؟! :o

اینایی که دعوا میکن...
نکنید عاغا...
بده واسه میاندوآب...
نکنید عاغا! :|

به نقل از بی هویت :
اینایی که دعوا میکن...
نکنید عاغا...
بده واسه میاندوآب...
نکنید عاغا! :|
دوست گرامی اینایی که به نظرت دعوا میاد از فزونی خیرخواهیه!!!!!!
والا میاندوآبی و دعوا؟! اصلا همخونی ندارن!!!!!!

با اجازه ! میخوام دو کلوم بحرفم! :|
این آزمون هایی که از ما میگیرین چه هدفی رو دنبال میکنن؟ :-/
1-سنجش میزان کودن بودن ما :-s
2-سنجش میزان خطای عملکرد روانشناسان 8-|
3-کارآفرینی برای بعضی دست اندر کاران بیــــــــــــــــکار مدرسه X_X
4-و....
کلافه شدم به خدا! X-(

یه سوال .... چرا ما منظورم دانش آموزان .. نمی خوایم درس بخونیم؟ همش دنبال بهانه آیم که از کلاس بریم بیرون...چرا ؟ مشکل کجاست؟

به نقل از speed :
یه سوال .... چرا ما منظورم دانش آموزان .. نمی خوایم درس بخونیم؟ همش دنبال بهانه آیم که از کلاس بریم بیرون...چرا ؟ مشکل کجاست؟
یه نظر... به نظرم مشکل از مدرسه و معلماس که آدمو از درس هم زده میکنن
اما اگه بیایم منطقی ببینیم مشکل از خودمونه.... ;D :))

Back
بالا