سمپادیای میاندوآبی!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع الهه ن
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادیای میاندوآبی!

واقعا روز عالي بود
ارزش اون همه حرص خوردنو داشت
اما جاتون خالي ببينين امروز چه وضعيم باز گلوم بدترشده انقد استرس كشيدم
اما عالي بود
مرحله 2 ميتركونه <:-P <:-P <:-P <:-P

به نقل از shadiiii :
واقعا روز عالي بود
ارزش اون همه حرص خوردنو داشت
اما جاتون خالي ببينين امروز چه وضعيم باز گلوم بدترشده انقد استرس كشيدم
اما عالي بود
مرحله 2 ميتركونه <:-P <:-P <:-P <:-P
وای وضع گلوی منم افتزاحه ! بعد از ظهر میرم دکتر .

به نقل از dokhtare tanha :
وای وضع گلوی منم افتزاحه ! بعد از ظهر میرم دکتر .
حالا خوبه من مجری بودم!!! :-w [-( از ساعت 3 تا 10 همینجوری فک زدم، یکی حال منو نمی پرسه!!! =((

بچهههههههه ها؟ دلتنگ همتون شدم این تعطیلاتم که میاد وضعم بدتر میشه؟ برنامه ریزی کردین؟

به نقل از k.sampadi :
بچهههههههه ها؟ دلتنگ همتون شدم این تعطیلاتم که میاد وضعم بدتر میشه؟ برنامه ریزی کردین؟
حالا بزار یکم به مغزامون استراحت بدیم بعدش مستقیم برنامه ریزی!!

شلام دوستای عسیسم!!! واقعا خداقوت میگم به همه دوستای گلم که رو کارسوق زحمت کشیدن.... وکوثر حال تو چطوره؟؟! (منظورم کوثر.ح) یکی از بهترین و پرخاطره ترین شبای زندگیم بود...
:xراستی میخاستم بپرسم فقط اونایی که مقام آوردن میتونن برنمرحله ی دوم یابازم اونایی که اعلام آم :-?ادگی کنن؟؟؟؟!عیدتون مبالک....دوستون دارم هوارتا :-* >:D<

به نقل از H.M... :
شلام دوستای عسیسم!!! واقعا خداقوت میگم به همه دوستای گلم که رو کارسوق زحمت کشیدن.... وکوثر حال تو چطوره؟؟! (منظورم کوثر.ح) یکی از بهترین و پرخاطره ترین شبای زندگیم بود...
:xراستی میخاستم بپرسم فقط اونایی که مقام آوردن میتونن برنمرحله ی دوم یابازم اونایی که اعلام آم :-?ادگی کنن؟؟؟؟!عیدتون مبالک....دوستون دارم هوارتا :-* >:D<
نه هانیه جون فقط برگزیده ها میتونن توی مرحله ی بعدی شرکت کنن . البته واسه سایر مدارس میاندوآب هم ، فراخوان خواهیم داد تا با برگزیده های ما رقابت کنن. عید تو هم مبارک . :-*

نه هانیه جون فقط برگزیده ها میتونن توی مرحله ی بعدی شرکت کنن . البته واسه سایر مدارس میاندوآب هم ، فراخوان خواهیم داد تا با برگزیده های ما رقابت کنن. عید تو هم مبارک . :-*
یهو به منم (کوثر. ف) سلام میدادی چیزیت میشد ها. اخه منم میخواستم بیام کارسوق شهرستان. اه بد شد ولی ان شالله موفق میشین. =D>

یکی که میتونه ؛ جان من ، این نظر سنجی رو عوض کنه . [-o< X_X دیوونم کرده این نظر سنجیه ، نمیدونین که ......... ~X( (:|

یکی که میتونه ؛ جان من ، این نظر سنجی رو عوض کنه . [-o< X_X دیوونم کرده این نظر سنجیه ، نمیدونین که ......... ~X( (:|
اگه میخواین نظرسنجیتون حذف شه یا عوضش کنید به مبینا یا من پ.خ بدین.

سلام بروبچ! خوبید انشالله؟! یه مدتیه نمیاید اینجا! :-?? نگران شدم بابا! روز طبیعتتان تبریکات! برید بگردید حالتون جا بیاد! ;D

به نقل از kH76 :
سلام بروبچ! خوبید انشالله؟! یه مدتیه نمیاید اینجا! :-?? نگران شدم بابا! روز طبیعتتان تبریکات! برید بگردید حالتون جا بیاد! ;D
وای ، چه ذوقی ! یکی پیدا شد تو این تاپیک . چطوری کوثر جون ؟ گشتیم و حالمان جا آمد . ولی وقتی امتحان شنبه یادم میفته ها ... :-ss X_X :-ss

وای ، چه ذوقی ! یکی پیدا شد تو این تاپیک . چطوری کوثر جون ؟ گشتیم و حالمان جا آمد . ولی وقتی امتحان شنبه یادم میفته ها ... :-ss X_X :-ss
شمام مثل ما امتحان دارید؟! آخه این معلما چقدر ظالمن؟! ~X(

به نقل از kH76 :
شمام مثل ما امتحان دارید؟! آخه این معلما چقدر ظالمن؟! ~X(
آره اونم زیست شناسی . " معلمامونو نگو که ... ! X-( X-( X-( " من نمیدونم اولین روز بعد عید هم مگه امتحان میگیرن ؟ این چه وضعشه ؟ >:p :-L واقعا که !!!!!!! 8-| #-o #-o X-(

روز اول امتحان دادیم جاتون خالی!

همش تقصیر خودمونه! قبل عید به همه ی معلما وعده میدادیم که انشالله بعد عید جبران میشه! اونا هم که فرصت طلب! پشت سر هم امتحانارو تعیین میکردن! ما هم که دیگه هیچی ....! همه رو قبول کردیم! حالا خوبه تو کلاس ما،یه چند نفر هستن که هوای بقیه رو دارن !! همه رو کنسل کردیم B-)

اتفاقا خيلي معروفم عجيبه كه نشناختي هم كلاسي كوثر ح وفاميل شادي هستم

آهاااان... گرفتم!!! شناختمت! خوش اومدی عزیزم! :-*

ببخشید خانوم mahsaaa76 این پست هایی که میدید جاش اینجا نیست...میشه تو جملات زیبا...بخش نثر ادبی ..نوشتشون....
ممنون از اینکه قوانین رو خواهید خوند...

Back
بالا