وای وضع گلوی منم افتزاحه ! بعد از ظهر میرم دکتر .به نقل از shadiiii :واقعا روز عالي بود
ارزش اون همه حرص خوردنو داشت
اما جاتون خالي ببينين امروز چه وضعيم باز گلوم بدترشده انقد استرس كشيدم
اما عالي بود
مرحله 2 ميتركونه
حالا خوبه من مجری بودم!!! [-( از ساعت 3 تا 10 همینجوری فک زدم، یکی حال منو نمی پرسه!!!به نقل از dokhtare tanha :وای وضع گلوی منم افتزاحه ! بعد از ظهر میرم دکتر .
حالا بزار یکم به مغزامون استراحت بدیم بعدش مستقیم برنامه ریزی!!به نقل از k.sampadi :بچهههههههه ها؟ دلتنگ همتون شدم این تعطیلاتم که میاد وضعم بدتر میشه؟ برنامه ریزی کردین؟
نه هانیه جون فقط برگزیده ها میتونن توی مرحله ی بعدی شرکت کنن . البته واسه سایر مدارس میاندوآب هم ، فراخوان خواهیم داد تا با برگزیده های ما رقابت کنن. عید تو هم مبارک .به نقل از H.M... :شلام دوستای عسیسم!!! واقعا خداقوت میگم به همه دوستای گلم که رو کارسوق زحمت کشیدن.... وکوثر حال تو چطوره؟؟! (منظورم کوثر.ح) یکی از بهترین و پرخاطره ترین شبای زندگیم بود...
راستی میخاستم بپرسم فقط اونایی که مقام آوردن میتونن برنمرحله ی دوم یابازم اونایی که اعلام آم ادگی کنن؟؟؟؟!عیدتون مبالک....دوستون دارم هوارتا
یهو به منم (کوثر. ف) سلام میدادی چیزیت میشد ها. اخه منم میخواستم بیام کارسوق شهرستان. اه بد شد ولی ان شالله موفق میشین.به نقل از dokhtare tanha :نه هانیه جون فقط برگزیده ها میتونن توی مرحله ی بعدی شرکت کنن . البته واسه سایر مدارس میاندوآب هم ، فراخوان خواهیم داد تا با برگزیده های ما رقابت کنن. عید تو هم مبارک .
اگه میخواین نظرسنجیتون حذف شه یا عوضش کنید به مبینا یا من پ.خ بدین.به نقل از dokhtare tanha :یکی که میتونه ؛ جان من ، این نظر سنجی رو عوض کنه . دیوونم کرده این نظر سنجیه ، نمیدونین که ......... (
وای ، چه ذوقی ! یکی پیدا شد تو این تاپیک . چطوری کوثر جون ؟ گشتیم و حالمان جا آمد . ولی وقتی امتحان شنبه یادم میفته ها ... :-ss :-ssبه نقل از kH76 :سلام بروبچ! خوبید انشالله؟! یه مدتیه نمیاید اینجا! نگران شدم بابا! روز طبیعتتان تبریکات! برید بگردید حالتون جا بیاد!
شمام مثل ما امتحان دارید؟! آخه این معلما چقدر ظالمن؟!به نقل از dokhtare tanha :وای ، چه ذوقی ! یکی پیدا شد تو این تاپیک . چطوری کوثر جون ؟ گشتیم و حالمان جا آمد . ولی وقتی امتحان شنبه یادم میفته ها ... :-ss :-ss
آره اونم زیست شناسی . " معلمامونو نگو که ... ! X-( X-( X-( " من نمیدونم اولین روز بعد عید هم مگه امتحان میگیرن ؟ این چه وضعشه ؟ >:p واقعا که !!!!!!! #-o #-o X-(به نقل از kH76 :شمام مثل ما امتحان دارید؟! آخه این معلما چقدر ظالمن؟!
من نشناختمت !به نقل از Mahsaaa76 :سلام بروبكس مدرسه من تازه اومدم يكم هوامو داشته باشين مخصوصا شادي و كوثر