سمپادیای میاندوآبی!

k.sampadi

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
miandoab
پاسخ : سمپادیای میاندوآبی!

به نقل از dokhtare tanha :
ما امروز بعضی از مسئولا رو مشخص کردیم . با اجازه بزرگترا که تقریبا شما هم جزوشی ( {-8 {-8 ) بنده شدم مسئول هماهنگی همایش ! که قراره با خانوم در ارتباط باشه و فقط نظارت کنه ! ^#^ من میگم کاش جای شادی تو باهام بودی ؟ با خانوم بحرفیم ؟ من و شادی اصلا ............ ! ولی تو باشی بهتره ! ok میدی دست به کاربشم ؟!
ینی منم انتظاماتم.بهوهوهوو دقیقا من چیکارم؟ :D

dokhtare tanha

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
میاندوآب

به نقل از k.sampadi :
ینی منم انتظاماتم.بهوهوهوو دقیقا من چیکارم؟ :D
جو نگیردت فعلا بی کاری ! شوخی کردم با خانوم حرفیدم میگه دیگه همه ی بچه های مسئول از 3B2 هستن ! کاش خودت یه اعلام آمادگی میکردی ... گ --- ن - ن ا جوننننننننننن :-

کوثر خانوم : ....... نیس تو خیییییییییلی به حرف من گوش دادی ! مگه نگفته بودم همچین افتخاری نده !!! البته کار بدی هم نکردی ها ، با درخت کار که مجری گری نمیشه ! =)) آبروی مدرسه در خطره و مهم تر آبروی خودمووووووووون ! :-$ راستی ممنون که قبول کردی و الا مجبور میشدم خودم هم قرآنو بخونم ، هم مسئول کار سوق بشم و هم مجری !!!!!! ;)) ;)) {-8 {-8

× پست متوالی.

k.sampadi

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
miandoab

جو نگیردت فعلا بی کاری ! شوخی کردم با خانوم حرفیدم میگه دیگه همه ی بچه های مسئول از 3B2 هستن ! کاش خودت یه اعلام آمادگی میکردی ... گ --- ن - ن ا جوننننننننننن :-

کوثر خانوم : ....... نیس تو خیییییییییلی به حرف من گوش دادی ! مگه نگفته بودم همچین افتخاری نده !!! البته کار بدی هم نکردی ها ، با درخت کار که مجری گری نمیشه ! =)) آبروی مدرسه در خطره و مهم تر آبروی خودمووووووووون ! :-$ راستی ممنون که قبول کردی و الا مجبور میشدم خودم هم قرآنو بخونم ، هم مسئول کار سوق بشم و هم مجری !!!!!! ;)) ;)) {-8 {-8

× پست متوالی.
حانیه جون بنظرت چرا از حرفات سر در نمیارم.نمیفهمم چی میگی. یجوری شکسته بسته حرف میزنی. 8->

dokhtare tanha

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
میاندوآب

به نقل از k.sampadi :
حانیه جون بنظرت چرا از حرفات سر در نمیارم.نمیفهمم چی میگی. یجوری شکسته بسته حرف میزنی. 8->
کوثر جونی ، عزییییییز دل ، منظور کوثر . H بود ناز من ... واسه همینه که شکسته بسته تحویل میگیری ! \:D/

speed

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
میاندوآب
دانشگاه
تبریز
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

تا حالا دقت کردین همه رفتن؟؟فقط ما چندتا موندیم....اینا نشون شد یهو همه باهم رفتن؟ کسی می دونه؟به منم بگه لطفا.... :-/

dokhtare tanha

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
میاندوآب

به نقل از speed :
تا حالا دقت کردین همه رفتن؟؟فقط ما چندتا موندیم....اینا نشون شد یهو همه باهم رفتن؟ کسی می دونه؟به منم بگه لطفا.... :-/
آره اونروز گفتم که همشون بی جنبه شدن ! یاس 96 که نمی دونم چرا نمیاد ، جناب H . Dan هم نمی دونم چرا خیری ندیدن و خداحافظی کردن ؛ انگار اینجا موسسه خیریه است و قراره همه یه خیری ببینن ! FCh هم سرش مشغوله و کوثر ( ع ) هم که بَن شده ! این از مدرسه ی ما ( تا جایی که میدونستم ) قبلنا از شهید بهشتی هم زیاد میومدن ، چرا دیگه نمیان ؟!!! :-/

kH76

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان میاندوآب
شهر
میـــــــــــــــــــــــاندوآب
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
ارومیه
رشته دانشگاه
روانشناسی

آره اونروز گفتم که همشون بی جنبه شدن ! یاس 96 که نمی دونم چرا نمیاد ، جناب H . Dan هم نمی دونم چرا خیری ندیدن و خداحافظی کردن ؛ انگار اینجا موسسه خیریه است و قراره همه یه خیری ببینن ! FCh هم سرش مشغوله و کوثر ( ع ) هم که بَن شده ! این از مدرسه ی ما ( تا جایی که میدونستم ) قبلنا از شهید بهشتی هم زیاد میومدن ، چرا دیگه نمیان ؟!!! :-/
احتمالا اونا هم مشغولن!!!!!!

k.sampadi

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
miandoab

بازم آفرین به خود خود خودمون >:D< <D=

shadiiii

کاربر حرفه‌ای
شهر
میان2اب
دانشگاه
ارومیه-نازلو
رشته دانشگاه
دامپزشکی

ما امروز بعضی از مسئولا رو مشخص کردیم . با اجازه بزرگترا که تقریبا شما هم جزوشی ( {-8 {-8 ) بنده شدم مسئول هماهنگی همایش ! که قراره با خانوم در ارتباط باشه و فقط نظارت کنه ! ^#^ من میگم کاش جای شادی تو باهام بودی ؟ با خانوم بحرفیم ؟ من و شادی اصلا ............ ! ولی تو باشی بهتره ! ok میدی دست به کاربشم ؟!

هانيه جان اگه زياد ناراحتي شنبه خودم با خانوم ميحرفم جامو با ك عوض ميكنم [-(

dokhtare tanha

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
میاندوآب

به نقل از shadiiii :
هانيه جان اگه زياد ناراحتي شنبه خودم با خانوم ميحرفم جامو با ك عوض ميكنم [-(
نه شادی جون تو این دو روز کلی باهات حال کردم . کجا بری ؟ واسه کوثر یه کاری دست و پا میکنیم دیگه ، قرآنو اون بخونه مثلا ... چطوره ؟

diyana

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان حضرت زینب
شهر
بیرجند
مدال المپیاد
نه واقعا چی فکر کردی؟؟
دانشگاه
یه زمانی تهران
رشته دانشگاه
پژشکی

من عاشق شهرتون شدم حالا باید چیکار کنم؟؟؟؟؟

k.sampadi

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
miandoab

به نقل از diyana :
الهی. راستش واقعا شهر قشنگیه خب توهم بیا زود زود بهمون سر بزن عکسای شهر و همایشو برات میفرستم

shadiiii

کاربر حرفه‌ای
شهر
میان2اب
دانشگاه
ارومیه-نازلو
رشته دانشگاه
دامپزشکی

به نقل از diyana :
چندان تعريفي نيس اما بيا ماها نميذاريم بد بگذره بهت
جهنمم بري با كوثر بچه هاي 3b2حال ميده

dokhtare tanha

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
میاندوآب

به نقل از diyana :
هیچی دیگه .. :-??میای سر میزنی بهمون و ازمون راجب شهرمون میپرسی و ما بهت جواب میدیم \:D/... ( پس دریافتی که میاندوآب گمنام نیست بلکه خوش نامه <D= <D= <D=... ) لایییییییییییییییییییییییییییییک *-:

k.sampadi

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
miandoab

بچه هایی که برای کارسوق شیمی کار میکنن بابا دست مریضاتون. x:

diyana

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان حضرت زینب
شهر
بیرجند
مدال المپیاد
نه واقعا چی فکر کردی؟؟
دانشگاه
یه زمانی تهران
رشته دانشگاه
پژشکی

بله واقعا حق با شماست.
راجب شهرتون بیشتر بهم بگین کسی حاضر نمیشه که منو بیاره مگر اینکه صبر کنم بزرگ تر که شدم خودم بیام

k.sampadi

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
miandoab

مياندوآب: x:

‌میان دو آب یکی از شهرستان های استان آذربایجان غربی است که در ناحیه ی جنوب استان واقع شده است. شهرستان‌ مياندوآب‌ در ۸۲۳ كيلومتري‌ تهران‌ و در جنوب‌ استان‌ در ميان‌ دشتي‌ واقع‌ شده‌ است‌. آب‌ وهواي‌ آن‌ معتدل‌ و تا اندازه‌اي‌ مرطوب‌ است‌. اين‌ شهر به‌ علت‌ استقرار در ميان‌ رودهاي‌ زرينه و سيمينه به‌ مياندوآب‌ معروف‌ شده‌ است‌. در اين‌ منطقه‌ اقوام‌ مختلفي‌ مانند مادها ، ماناها ، اورارتوها ، كردها ، سلجوقيان ‌، ترك‌ها و مغول‌ها زندگي‌ و حكومت‌ كرده‌اند. اساس اقتصاد این منطقه را كشاورزی و باغ داری تشکیل می دهد. دام و فرآورده های دامی جزو محصولات صادراتی اين شهرستان محسوب می شوند. شهرستان مهاباد دارای جاذبه های طبيعی و تاريخی متعددی است. رودخانه مهاباد و رودخانه زرينه رود علاوه بر مزايای اقتصادی از جمله جاذبه های طبيعی منطقه نيز به شمار می آيند. چشمه های آب معدنی و غارهای معروف از جمله غاربورينگ بزرگ، بناهای تاريخی مانند مسجد جامع مهاباد، مقبره و دخمه های قديمی چون دخمه مادی فقرگاه، پل، مدرسه و حمام های قديمی از مهم ترين ترين جاذبه های طبيعی و تاريخی منطقه هستند.
آثار تاریخی - میاندوآب:

داش تپه – مياندوآب: داش‌ تپه‌ در كنار روستاي‌ داش‌ تپه‌ در حوالي‌ مياندوآب قرار دارد. در سمت‌ شرقي‌ تپه ‌، محل‌ يك‌ در ورودي‌ به‌ درون‌ تپه‌ ديده‌ مي‌شود كه‌ از ساروج‌ و آهك‌ ساخته‌ شده‌ است‌. از اين‌ تپه‌ مقداري‌ از بقاياي ‌ظروف‌ سفالين‌ خرد شده‌ كشف‌ شده‌ است‌. بين‌ اهالي‌ شهر مشهور است‌ كه‌ قبر زرتشت‌ پيامبر پاك‌ آئين‌ ايراني‌ دردرون‌ اين‌ تپه‌ قرار دارد.

جاذبه های طبیعی - میاندوآب:

چشمه زندان سليمان – مياندوآب: اين‌ چشمه‌ بين‌ احمدآباد عليا و كوه‌ زندان‌ در شهرستان‌ مياندوآب‌ واقع‌ شده‌ وحدود ۱۹۸۰ متر از سطح‌ دريا ارتفاع‌ دارد. از ميان‌ چشمه‌هاي‌ گوگردي‌ دو چشمه‌ در قسمت‌ غربي‌ كوه‌ زندان‌ قراردارد. حوض‌ يكي‌ از اين‌ دو به‌ شكل‌ مستطيل‌ است‌ و نيم‌ متر عمق‌ دارد. آبدهي‌ اين‌ چشمه‌ يك‌ ليتر در ثانيه ‌است‌. چشمه‌ دوم‌ تقريباً در فاصله‌ 16 متري‌ غرب‌ چشمه‌ اول‌ قرار دارد. حوض‌ آن‌ بيضي‌ شكل ‌، طبيعي‌ با قطر ۳/۶ و ۵ متر است‌. عمق‌ اين‌ چشمه‌ حداكثر ۶۰ سانتي‌ متر است‌. آبدهي‌ اين‌ چشمه‌ تقريباً دو ليتر در ثانيه‌ است‌. x: x: x: x: x: x:
اسم ترکی میاندوآب قوشا چایه
یاشاسین آذربایجان
یاشاسین قوشاچای >:D<

diyana

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان حضرت زینب
شهر
بیرجند
مدال المپیاد
نه واقعا چی فکر کردی؟؟
دانشگاه
یه زمانی تهران
رشته دانشگاه
پژشکی

وای خدا جونم این جزیره ناشناخته نیس بهشته

Forough

::باران::
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
ارومیه/ تبریز
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه تهران

دوستان عزیزم من همیشه بهتون سر میزنم و پستارو میخونم! فقط تو بحث شرکت نمیکنم!

Parinaz.

پری‌ناز
نام مرکز سمپاد
فرزانگان قزوین
شهر
قزوین
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
آزاد تهران جنوب
رشته دانشگاه
طراحی لباس

"*در صورتی مجاز به صحبت کردن در مورد شهرتون هستید که نشه اون موضوع رو توی جغرافیا و گردشگری مطرح کرد."

و این دقیقا موضوعیه که توی جغرافیا و گردشگری مطرح میشه نه اینجا.

بالا