اخه اینجا فقط یه ذره شو گفتم بقیشو نگهداشتم برا جغرافیا دگبه نقل از diyana :یعنی نباید راجب شهرشون بهم میگفت؟؟؟؟؟
[چرا انقدر غمگین؟]به نقل از diyana :یعنی نباید راجب شهرشون بهم میگفت؟؟؟؟؟
آره همین " K.sampadi " با دوستش پری ؛ نمی دونم گرایششون چی بود ولی فکر کنم فردا صب باشه .تا ظهربه نقل از speed :سلام...بعد یه مدتی....
این روباتیک چطوربود؟
کسی از مدرسه تون روباتی داشت؟کلا شرکت کننده داشتین؟
تو چه گرایشی؟
فردا کی برگزار میشه؟
تبریک میگم دوست خوبم ، عالیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــه ... واقعا عالیه نازم ... به پری جونم تبریک بگو . " بهتون افتخار میکنیم مهربونا "به نقل از k.sampadi :واااااااااااااااااااااااااااااااااااای که چه حالی داد رباتیک بنظرم علی و حامدم اونجا بودن مگه ندیدین [size=12pt]اول [size=8pt]شدیم اونم جنگجو [/size][/size]
سه تا ساختمون...چهار تا مرکز....به نقل از diyana :منم بهتون تبریک میگم.
میاندوآب چندتا مرکز سمپاد داره؟؟؟؟
اولا شادی جونم "هانی " نه و " حانی " ! من " حانیه ام نه هانیه ! باشه ؟ میدونی که رو این موضوع شدیدالعقاب حساسم ! آره واقعا جام خالی بوده . شادی گردنم بدجور خشک شده بود . داشتم میمردم از درد . آره شنبه میام حتما . ولی واسه نخبگان نمیامااااااا \/. ایشالا ............ ( ماشالا پستامونم یکی یکی حذف میشن !!! )به نقل از shadiiii :يالان دمهkH76
منم بودم كلي خوش گذشت...همين خانومي ارومم قاطي ما كلي خوش گذروند در كل عالي بود
ناهاري كه نخورديم هم چسبيد بيچاره ر حالا ميخواست ناهار ببرتمون بيرون خوب شد نرفتيما كوثر از طرف من سلام برسون بگو كارت عالي بود
راستي اين استادتون خنديدنم بلده؟؟؟ ^-^
هاني جات خالي بود ......شنبه بيا ببين چه ها كرديم برا همايشك خودمون ........بعد كنكور تو مرحله بعدي نشون ميديم كار كدوم تيم اجرايي بهتره دانش اموزي يا دانشجويي
ماشالا زیاد اسپم میدین!به نقل از dokhtare tanha :( ماشالا پستامونم یکی یکی حذف میشن !!! )
زیباترین شب زندگیم....به نقل از F.CH :همایش شیمی امروز خیلی خوش گذشت! :)