kosar abdeyan
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- miandoab
- دانشگاه
- علوم پزشکی ارومیه
پاسخ : سمپادیای میاندوآبی!
من که چیزی نمی گم امیدوارم موفق بشی تو درسات با معلمات(البته 12 معلم تو آموزشکاه).فقط مشکل من اینه که اگه معلم مدرسه اشکال نداره شما چرا بیرون کلاس میری؟اونم چی؟زبان فارسی؟نگین چون می خوایم واسه زمان مدرسه وقت داشته باشیم واسه بقیه درسا.چون تقریبا نصف بیشترشونو تابستون میرین.بازم میگم مشکل من کلاس رفتن شما نیس، به قول خودت به خودتون مربوطه. من میگم هرکی کلاس میره لطفا تو بحث عوض کردن معلما اظهار نظر نکنه چون حق اونایی که نمی رن ضایع می شه.خوب الان من که بیرون کلاس شیمی میرم. اگه الان بیام به کسایی که می گن معلم شیمی رو عوض کنین بگم خیلی خوبه پس تقصیر اونایی که تو کلاسش هیچی نمی فهمن چیه؟منم باهات پدر کشتگی ندارم که .خودتم می دونی همیشه سعی کردم به همه احترام بزارم و هیچ وقت هم باهات بد برخورد نکردم.پس خواهشا تو هم تمومش کن بچه ها ناراضینبه نقل از Forough :اولا کوثر خانم قبلا گفتم حالا هم میگم به هیچکس ربطی نداره کی چه کلاسی میره! اگه بخوای میتونی تو هم بری! جلوتو نگرفتیم! دوما تو رو خدا بیا 1 کاری کن!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟جون من؟؟؟؟؟؟؟!!!!! انگار خودتو زیاد تحویل میگیری! فک کردی میتونی خیلی کارا بکنی مثلا!!!!!! من این پستو محض اطلاع بچه ها گذاشتم چون خواهش کرده بودن!!!!!!! برا من اصلا مهم نیس معلمام! هر کی خوب درس بخونه, معلم واسش اهمیتی نداره!!!!!!