• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

IQ «ضریب هوشی»

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع نسترنگار
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : افزایش IQ «ضریب هوشی»

حالا بیخیال این بحث من باید از شما تشکر کنم.چون اون مقاله ای که دادید من تونستم با اریک چادلر ارتباط برقرار کنم.مرسی

پاسخ : به نظر شما هوش فرد میتونه به دست خودش افزایش پیدا

به نقل از fdd :
گوش دادن به قرآنو موافقم! :)

گوش دادن به قرآن باعث تقویت حافظه میشه نه هوش
مثلا خوندن نوشته های روی قبر و خوردن سیب ترش هم باعث کم شدن حافظه میشه.
به نظر من IQ یه چیز ذاتیه نمیشه افزایشش داد
نمیدونم شایدم بشه.
کسی درباره اینکه چه IQای برای دانش آموزان سمپاد مناسبه چیزی میدونه؟

• لایک
امتیازات: ayda

ببینین ما توی مغزمون یه سری سلول های خاکستری داریم
وقتی ما یه مطلبیو یاد میگیریم تو حافظه ی ما ثبت میشه چه بخوای چه نخوای

ولی بعضیا که دیگه اون مطلب رو استفاده نمیکنن توی مغز میمونه و سلول های خاکستری ته نشین میشه

اما اگه ازون مطلب استفاده کنی سلول های خاکستری مغزت به کار میوفته و سطح یاد گیریت کم کم بالا میره

آی کیو بنظر من یه چیز خدادادیه و نمیشه تغییرش داد
اما سطح یاد گیریو با تمرین میشه درستش کرد...

مثلا شما یه مطلب ریاضیو یاد میگیرین و هیچوقت بکار نمیبرین :-\

یا اینکه اون مطلبو تو انواع سوالا بکارش میبرین... کم کم تا آخر عمرتون تثبیت مغزتون میشه و یادتون میمونه!

بنظر من ماها با آی کیو و افزایش هوش کاری نداشته باشیم بهتره. درسامونو بخونیم و کنکورو خوب بدیم ! بنظر من هوش دیگه بدردمون نمیخوره!!!

راستی تغذیه ام تو هوش خعلی تاثیر داره!

چطور می‌گین IQ رو نمی‌شه تغییر داد؟ می‌تونه تا ۳۵ +- تغییر کنه. یک نمونه تحقیقش:

[ltr]
Price, a professor at the Wellcome Trust Centre for Neuroimaging at University College London, and colleagues, tested 33 "healthy and neurologically normal" adolescents aged 12 to 16. Their IQ scores ranged from 77 to 135, with an average score of 112.

Four years later, the same group took another IQ test. While the average score of 113 was only one point greater than the previous test, the range of scores was quite different: 87 to 143. Individually, the results were quite striking, as participants showed as much as an 18-point drop in IQ, while others shot up as high as 21 points.

[rtl]

مثلا خوندن نوشته های روی قبر باعث کم شدن حافظه میشه.

× بر چه اساسی؟

من یه اعتقادی دارم: ;D
به نظرم اگه سوال ریاضی یا الگوریتمی یا هرچی که نیاز به فکر کردن داشته باشه مخت باز میشه(چشم بسته غیب گفتم) :))
ولی جدا من از وقتی واسه المپیاد میخونم زمان فهمیدن یا حفظ کردن درسای مدرسه ام کمتر شده! ;D
نمیدونم این اسمش iq است یا خیر! ;D

اینم مطلب جالبیه ولی از ربطش به اسم تاپیک زیاد مطمئن نیستم : -":

بالاترين ضريب هوشی، متعلق به يک زن :

زمانی که در سال 1940 آزمون استنفورد- بينت منتشر شد، آزمون های اوليه، متوسط IQ بالاتری را برای زنان نشان می دادند، بنابراين آزمونها به گونه ای تنظيم شدند که نتايج مشابهی برای متوسط زنان و مردان نمايش دهند.

با اين حال مطالعات انجام شده طی قرن بيستم نشان داد تفاوتی درهوش کلی بين دو جنس وجود ندارد. کما اين که مطالعات نشان داد مردان بطور متوسط 4/8 امتياز در IQ بالاتر و زنان بطور متوسط 5/7 امتيار در حافظه بالاتر هستند.

جالب است اين را بدانيد که بالاترين ضريب هوشی که تا به حال در ميان انسانها ثابت شده، مربوط به يک زن نويسنده است.

دو نيمکره مغز انسان توسط يک تونل، به يکديگر متصل می شوند. حجم ترافيک ميان اين دو نيمکره در مورد مردان به مراتب از زنان کمتر بوده و اساسا" ارتباط ميان اين دو بخش مغز در ميان زنان به همين دليل تنگاتنگ تر از مردان است. به اين ترتيب زنان اطلاعات محيطی را به مراتب آسانتر از مردان، گردآوری و تحليل و پردازش می کنند. بدين علت زنان بهتر از مردان می توانند به چند کار در آن واحد بپردازند. درست برعکس، مردان متمايلند کارها رابه طور رديف شده، پشت سرهم، آن هم دقيقا" يکی پس از ديگری، انجام دهند. پيچيدگی پردازش موازی داده ها و اطلاعات در مغز زنان، آنها را به مراتب پيچيده تر می کند. اين در حالی است که رفتار مردان ماشينی تر به نظر می رسد.

ضریب هوشی ایرانیان

کودکان سيستان و بلوچستان بالاترين ضريب هوشي را در دنیا دارند

کارشناسان امور فرهنگي خبر از انتشار آمار سازمان يونسکو وابسته به سازمان ملل متحد در رابطه با اينکه کودکان سيستان و بلوچستان بالاترين ضريب هوشي را دارند مي دهند و اين در حالي است که اين مطلب عملاثابت شده است.
علي رغم اينکه در دوران طاغوت توجهي به توسعه فرهنگ عمومي، آموزش و پرورش و آموزش عالي نشده است درصدي از جوانان اين استان که براي رفتن به دبستان هر روز فاصله 30 کيلومتري بين محل سکونت و مدرسه را پياده و حتي با پاي برهنه طي مي کردند امروز در عالي ترين سطح علمي کشور قرار دارند.
گزارش خبرنگار ما حاکي است که تا قبل از دهه 50 در کل شهرها، بخش ها و دهستان هاي بزرگ سيستان و بلوچستان کمتر از 5 باب دبيرستان نبود که بعضي از اين مدارس تا سطح ديپلم کلاس نداشتند لذا علاقه مندان به ادامه تحصيل که اکثريت آنها را فرزندان روستائيان تشکيل مي دادند بايد در شهرها سکونت و نان مصرفي خود را براي يک هفته از روستا تامين مي نمودند.
تعداد زيادي هم از جوانان روستاهاي محروم اين استان که در آن زمان حتي از امکانات اوليه زندگي محروم بودند در شهر زاهدان مرکز اداري سياسي سيستان و بلوچستان که در آن زمان در سه رشته تحصيلي دبيرستان داشت سکني گزيده و با اقامت در خانه هاي محقر و زندگي فقيرانه در حالي که از چراغ هاي پيه سوز و فانوس براي روشنايي استفاده مي کردند درس مي خواندند.
آمار نشان مي دهد هم اکنون هزاران تحصيلکرده که اکثريت آنها پزشکان فوق تخصص، پروفسور، اساتيد مجرب دانشگاه، قاضي وحقوقدان از تحصيلکرده هاي سيستان و بلوچستان مي باشند که شرح چگونگي ادامه تحصيل آنها گذشت، آنها در کشور و حتي خارج مشغول خدمت به مردم ميهن اسلامي هستند.

به نقل از نسترنّگار :
× بر چه اساسی؟
روایته

اگه یادتون باشه لامارک نظریه ای داشت که میگفت اگه از اندامی زیاد استفاده بشه صفات ِجدیدی درش ایجاد میشه که قابل انتقال به نسل ِبعده؛
یکی از دوستان(دبیر زیستن) میگفت مقاله ای خوندم که میگفت ژن هایی پیدا شدن که این نظریه رو تائید میکنن؛
پس براساس ِاین میشه گفت اگه IQ صفت باشه با استفاده زیاد از توانایی ِذهنی میشه اونو افزایش داد(نظر ِشخصی)

واقعا دست چپ ها باهوش ترن؟!

عجیب ترین نشانه های هوش بالا
چپ دست ها
مغز انسان به طور کلی به بخش های چپ و راست تقسیم می شود و هر فردی از یک بخش مغز خودش بیشتر کار می کشد. بسیاری از تحقیقات نشان می دهد افرادی که چپ دست هستند هوش بالاتری دارند و تست های مختلف هوش را با نمره های بالا پاس می کنند. محققان به این نتیجه رسیده اند که چپ دست ها به بخش هوش خودشان بیشتر دسترسی دارند اما این بدین معنی نیست راست دست ها به این بخش دسترسی ندارند.

ترتیب تولد
تحقیقات زیادی در مورد ترتیب تولد و میزان هوش انجام شده است که در آن دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که فرزندانی که به عنوان فرزند اول به دنیا می آیند هوش به نسبت بالاتری از باقی بچه ها دارند. این در حالی است که ممکن است در بچه های دیگر خانواده نیز نوابغی وجود داشته باشند. همچنین برخی از دانشمندان می گویند نحوه بزرگ شدن این بچه ها نیز می تواند در میزان هوش آن ها تاثیر داشته باشد.

موی بدن
تحقیقات انجام شده روی مردان نشان می دهد زیاد بودن موی بدن نیز می تواند نشانه از هوش بالا در آقایان باشد. محققان در تحقیقات خود به این نتیجه رسیدند که افرادی که تحصیلات بیشتری دارند و بیشتر درس خوانده اند میان بیشتری مو روی بدنشان دارند. آن ها همچنین دریافتند آن هایی که نمره های خوبی میگرند حتی پر موتر از باقی دانش آموزان هستند.

شادی و خوشحالی
از گذشته تا به حال در مورد شادی و حال خوب موارد بسیاری گفته اند ولی شاید یک نکته بسیار منفی در آن ها وجود داشته است. در گذشته هوش را با افسردگی و حال بد یکسان می دانستند در حالی که در سال های اخیر دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که هرچه احساسات بیشتر و خوشحالی بیشتر در افراد وجود داشته باشد آن ها هوش و استعداد بیشتری در یادگیری دارند.

مصرف شکلات
محققان چندی پیش مشغول به انجام تحقیقاتی شدند که به نظر افراد بسیاری تحقیقاتی بی مصرف و بدون نتیجه بود اما آن ها توانستند برخلاف انتظارات به نتایج جالبی دست پیدا کنند. در این تحقیقات مشخص شده که کشورهایی که مصرف شکلات بیشتری دارند تعداد جوایز نوبل بیشتری نیز دریافت کرده اند. البته دانشمندان این تحقیقات را خیلی درست نمی دانند اما عده ای دیگر آن را نشانه در مورد هوش می دانند.

پاسخ : IQ «ضریب هوشی»

Iqبالا داشتن مهم نیست اصل eqپشتکار بالا داشتن مهمه چون بدون این دو جایگاه خوبی نخواهی داشت

Back
بالا