• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

برنامه دربند - 30 شهریور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alimok
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : كي پايس بريم دربند؟!

به نقل از مایکوباکتریوم توبرکلوزیس :
یه ایده خوب که تو طالقان بود ولی اجراش کم اورد ، اینه که تعداد رو محدود کنیم ، که مثلا گروه گروه هم نیشیم ، مثال میزنم ، بیشتر از ۲۵ نفرو که نمیشه با هم جمع کرد که؟ باید کردشون دو تا گروه ۱۲ نفری تقریبا اون موقع ، که خیلی بده ، ولی ۲۰ نفرو میشه با هم برد به سختی ، بعد مثلا از اینا تعداد رو سعی کنید مساوی نگه دارید ، که مثل هر دفعه نشه ، ولی خب نژاد پرستی و ایناس :))
من که فکر کنم اونایی که 100% میان خیلی کمتر از این حرفان که بخوایم گروه گروه شیم! :)

به نقل از مایکوباکتریوم توبرکلوزیس :
یه ایده خوب که تو طالقان بود ولی اجراش کم اورد ، اینه که تعداد رو محدود کنیم ، که مثلا گروه گروه هم نیشیم ، مثال میزنم ، بیشتر از ۲۵ نفرو که نمیشه با هم جمع کرد که؟ باید کردشون دو تا گروه ۱۲ نفری تقریبا اون موقع ، که خیلی بده ، ولی ۲۰ نفرو میشه با هم برد به سختی ، بعد مثلا از اینا تعداد رو سعی کنید مساوی نگه دارید ، که مثل هر دفعه نشه ، ولی خب نژاد پرستی و ایناس :))
اصلا خوب نيست اين حركت هرچي بيشتر حالشم بيشتر ميشه هركي هم با دوستاي خودش ميگرد اگرم گم شد به خودش ربط داره اينجا مث طالقان نيست كه
تو تهرانيم اگه گم شيم (پسر باشيم(بيتا هم جزو پسرا )) خودمون مي تونيم برگرديم

به نقل از fdd :
من که فکر کنم اونایی که 100% میان خیلی کمتر از این حرفان که بخوایم گروه گروه شیم! :)
ما با ۱۵ نفر های دفعه قبل هم بچه های خودشون بدون قصد خاصّي شکل گروه میگرفتن.

خُب حالا جدی، بذارید کنار این بحث رو. دخترا از دوستاتون دعوت کنید بیان باهاتون. ولی سعی کنید اکیپ های خصوصی درست نکنید، همه با هم میریم با هم هم برمیگردیم، 20 تا هم نمیشیم شرط می بندم :دی

× کجایی مستر رنجبر؟

• لایک
امتیازات: s!na

تو آمارگیریتون منو هم جزو "احتمالا" ها بذارین راضی نمیشن این والدین!

به نظرم در مورد آمارگیری باید رجوع کنیم به تعداد اس ام اس هایی که بچه ها دادن به alimok ؛ چون ممکنه یک سری بی فرهنگ آمار غلط داده باشن تو نظر سنجی

آقای alimok فعلا مثل اینکه در دسترس نیستن! صبر میکنیم تا ایشون اعلام کنن! :)

اه ... چقد دختر پسر میکنین شما ها :-/
نگران نسبت نباشین .. خوبه
اگه هم میخاید آمار دخترا بره بالا لطفا دخترایی ک میان به دوستای سمپادیشون بگن ک تشریف بیارن :)
مطمئن باشید خیلی خوش میگذره.. حالا برنامه رو بگم خودتون میفهمید ;)
فقط غیر سمپادی نیارین که من میدونم با شماهااااا B-)
بعدم یه موضوعی که ذهنمو مشغول کرده اینه که این 20 ، 25 نفری که نظر دادن من شمارشونو ندارما :-/
من 100 بار گفتم بهم " پیغام خصوصی" بدین... اگه پس فردا ما رفتیم بعضیا بی خبرموندن ناراحت نشنا!!
دوستااااااااااااااان "پیغااااااام خصوووووصی" بدییییین!

الان تموم این فارغ التحصیلا سال 91 ینی تهران قبولین که میخاین برین ؟؟
خب اگه تهران قبولین که 25 کلاسا شروع میشه باید 23 تهران باشین !
با اون وضع انتخاب رشته بنده که تهران همش برق و مکانیک زدیم که فک نکنم قبول شیم :-"
اگه کلاسا اون موقع شروع نشه شاید اومدم ! به احتمال 40 درصد !

علی جان یه آمار بده تا حالا کی هستیم که بقیه دلسرد نشن!!! بگو ی کم دلمون قرص شه از اومدن :-<

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا