از کسانی بودید که 23شهریور رو به 30شهریور انتقال دادید و به راحتی هم جا زدید!!!به نقل از twilight :من دانشگاه تهرانیم و میخواستم بیام ولی آیین ورودی ما ۲مهره. قبل از اون هم نمیتونم بیام.

به نقل از MohaMMad RaPeR :از کسانی بودید که 23شهریور رو به 30شهریور انتقال دادید و به راحتی هم جا زدید!!!

به نقل از twilight :اتفاقن اگه پست های منو به دقت خونده بودید میدیدید که اصرار نداشتم و گفتم بهتره بقیه همون ۲۳ ام برن و بعدن درطول سال تحصیلی ما فارغ التحصیلا بریم.
این یه نفر دیگه بود که خیلی واسه ۳۰ ام اصرار داشت. من وقتی دیدم بچه های دبیرستانی اصرار دارن همون 23 ام باشه قبول کردم.
پس لطفا بدون اطلاع کامل اینطوری برخورد نکنید...

متاسفم براتون ولی من قصد دعوا ندارم.به نقل از MohaMMad RaPeR :دقیقا شما یکی از اشخاصی بودین که میگفتین بندازین 1هفته دیرتر که موقع ثبت نام دانشگاه ها باشه!!! دقیقا یادمه!!! چه راحت دروغ!!!
جای بحثی نیس!
به نقل از twilight :خب منم گفتم که اصراری ندارم واسه سی ام. فقط ماهم ضدحال نشیم ینی یه میتینگ هم بعدن واسه فارق التحصیلا باشه خوبه :)

به نقل از محمّد :با این اوصاف این برنامه در شرف کنسل شدنه. مدیرای قدیم سایت گقتن نمیتونن بیان. من خودمم نمیتونم بیام به احتمال خیلی زیاد. تعداد کسانی که گفتن میان هم خبلی کمه.

... بار اون پیگیری کرد برنامه رو