• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مسافرت با وسیله شخصی یا عمومی؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ادیبَک
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مسافرت با وسیله شخصی یا عمومی؟!

مهمتر ازهمه بستگی به فردی داره که قراره باهاش بری سفر :-"
اگه آدم باحالی باشه وغر نزنه و خلاصه خوش بگذره بهت وسیله شخصی خوبه
ولی اگه هم سفرت همش بهونه گیری کنه وبگه خستم وفلان وسیله عمومی خیلی بهتره

در مورد ماشین عمومی یک سری مزیت های غیر قابل چشم پوشی هست خب ،
راهی رو که دو روز رفتنش با ماشین طول می کشه و تازه از ساعت غروب آفتاب و تاریک شدن هم دیگه رفتن متوقف می شه
و باید تو هر شهر تو راه توقف کرد رو می شه با وسیله عمومی رفت که دو تا راننده داره ، راننده هاشون شیفتی کار می کنن ،
اینم کارشونه و شب و روز و اینا ندارن .

اما برای توی شهر ،بستگی داره به شهرش و ناوگان حمل و نقل عمومیش .
الان خیلی شهر ها هستن که از هر نقطشون می شه به فاصله نهایتاً صد متر به ایستگاه اتوبوس رسید و با نهایتاً دویست تا
تک تومن به هر نقطه از شهر رسید ، توی بعضی شهرام که خط های ویژه براشون هست که بهتره .

ماشین شخصی برای توی خیلی از شهرا به صرفه نیست ، خصوصاً که آدرسم بلد نباشید و بخواید از اینو اون بپرسید .
مثلاً تهران ، ساعت ها می تونید دور خودتون بچرخید و از شمال تا شمال شرق اشتباهی برید بخاطر اشتباه رفتن یک خیابون .

واسه تهران اتوبوس VIP (اصف-تهـ) رو از همه چیز بیشتر دوست دارم. چون داخلش دقیقا طلوع خورشید رو توی کویر میشه دید. (البته دلایل اقتصادی قضیه هم دخیل هستند ! 8-| )

واسه شمال ماشین شخصی. چون کلّ جادّش و روستاهای اونجا رو باید مشاهده نمود... ;D

واسه شهرهای دیگه هم؛ قطار.

و کلّن هواپیما رو فقط برای سفرهای کاری می پسندم. (افرادی که هر دقیقه از وقتشون چندین دلار ارزش داره ! )

من مسافرت با قطار رو خیلی دوس دارم
حیف ک همه جا نداره
خب پس وسیله نقلیه شخصی چون هرجا ن
بخوای هم وایمیسی

خب وسيله شخصي چون خودموني تره خيلي بيشتر خوش ميگذره!
ولي اگه وسيله هايي مثل قطار و اتوبوس و هواپيما هم شخصي بود و ميتونستيم مسافراشو كنترل كنيم كيف مي ده ها! :> :>

فقط شخصی!!!!!! >:D< >:D<
عالیه ینی!!!!!!!!!!! /m\ /m\
مگر واصه مسافت زیاد که تا وقتی که تکنولوژیش پیداشه باید با هوا پیما بریم و بیایم #:-S

میدونید مسافرت با وسیله شخصی آدم خیلی راحته + آزادی داره ینی میتونه هر جا بخاد توقف کنه و اینا ولی مسافرت با وسایل نقلیه عمومی خصوصا اتوبوس ی چیز دیگس آدم می تونه کلی کرم بریزه و اینــآ !

مسافرت تو شهرای استان خودت با ماشین شخصی بری خوبه. ولی شهرای دور بهتره با وسایل نقلیه عمومی بری. زحمت کمتری داره.و گرفتار نمیشی که ماشین کجا بزارم و ... و به قولی با جاده ی هر شهر اشنا که نباشی دردسر خودشو داره

سلام!
راستش من خودم عاشق وسایل عمومی به جر اتوبوس هستم فقط هواپیما و قطار لوکس! ولی از اونجایی که ما اصولن فقط یک شهر نمیریم مثلا از اینجا راه میوفتم و هر روز توی یه شهر میگردیم دفعه قبل نزدیگ به 15 شهر قشنگ ایرانو گشتیم! ;D و با قطار و هواپیما نمیشه شهرای کوچیک رو رفت! بعدشم اگه بخوای توی عید بری کلا جا گیرت نمی یاد مثه ما که یهو گفتیم بریم خرم اباد و کل اونجارو گشتیم ولی جای خواب گیرمون میومد و اگه ماشین نبود دیگه خدا به دادمون میرسید! از نظر خسته شدن راننده هم که ما 2،3 بار تا تبریز و شمال رفتیم و بابم گفت دیگه اخرین بارههههههه! :)) اما هنوزم میریم! و مثلا جاهای قشنگی مثه جلفا رود ارس و با اتوبوس یا ماشین کرایه ای کیف نمیده ماشین خودت آهنگ کولر بخاری خیلی کیفش بیشتره! ولی خوب اگه بخوای کل هفته رو توی شهر شلوغی مثه تهران باشی همون بهتر که با هواپیما بری و کلش با تاکسی این ور اون ور بری! :-"

مسافرت با وسیله شخصی یه چیز دیگس چون میتونیم توی راه توقف کنیم و در حین سفر از مناظر دیدنی لذت ببریم و مسافرت با وسیله های نقلیه ی عمومی فقط توی راه و در حال حرکتیم..
ولی خوب مسافرت با وسیله های شخصی معایبی هم میتونه داشته باشه

Back
بالا