• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تصـــــور ما از کاربران سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع unique777
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : تصـــــور ما از کاربران سایت

آقا من سرم شلوغ بود . دیر شد یکم :-"

جنا :

اول از همه یوزرش منُ یاد هنرمندای قدیم میندازه :-" پس تصوری که ازش دارم آدمیه که ذوق هنری و تجسمی(!) بالایی داره .
از پروفایل و ایناش هم برمیاد که موسیقی اینا دوست داشته باشه و در کنارش هم فیلم و سریال هم زیاد نگاه کنه[nb]قطعآ غیر ایرانی[/nb]
بعد اینکه دوست و رفیق و اینا زیاد داره و از طرفی هم از اون آدماس که پرونده‌ی قضایی درست میکنه واسه اطرافیان 8-|[nb]پرونده‌ی منُ جدیدآ تکمیل کرده :>[/nb] پس یکمی فوضول میزنه و دوست داره از کارای بقیه سر در بیاره ! در عین حال خون‌گرم و مهربون و ایناس ;D

نتیجه گیری : کلآ آدم علاقه‌مندی هستن ایشون .[nb]اشاره به همون یوزر و اینا ;))[/nb]

اما ظاهر :

قد کوتاه اما نه کوتاه‌ عادی(کوتوله نیست!)، پوست روشن، موهاش دوست داره کوتاه باشه اما کوتاه نمیکنه :-?? .
لاغر هم باید باشه . از اینا که انقدر لاغر‌ ان که یکم دیگه لاغر شن میافتن میمیرن :-" ;D
کلآ هیچ علاقه‌ای به تیپ زدن و پوشیدن لباس خاصی نداره . هرجا میره ، از مدرسه گرفته تا مهمونی و جاهای رسمی یا دوستانه ، یه تیپ کـَـژُوال داره که ثبات نسبی داره و از اون خارج نمیشه . احتمالآ جین سورمه‌ای تیره ، مانتوی نسبتآ کوتاه و شال با کفش‌ آل‌ستار یا یه چیزی شبیه اون . معمولآ هم یه کیفی چیزی به خودش آویزوون میکنه که به اون کیف هم پیکسل ، عروسک(!) و امثالهم آویزوون کرده !
محتویات کیف هم خیلی زیاده و معمولآ هم از آدامس شروع میشه و به رژلب ختم میشه [nb]این آذر وُردز : وسایل به درد نخور معمولآ همراهش زیاد داره ;D[/nb]. یه ادکلن ارزون ;D[nb]ارزون که اگه کسی ازش کف رفت زیاد مهم نباشه :>[/nb] هم به نظرم معمولآ همراهشه !

دیگه همینا دیگه ;D

به نقل از Black Death :
آقا من سرم شلوغ بود . دیر شد یکم :-"

جنا :

اول از همه یوزرش منُ یاد هنرمندای قدیم میندازه :-" پس تصوری که ازش دارم آدمیه که ذوق هنری و تجسمی(!) بالایی داره . الی می‌کشمت :| :-"
از پروفایل و ایناش هم برمیاد که موسیقی اینا دوست داشته باشه و در کنارش هم فیلم و سریال هم زیاد نگاه کنه[nb]قطعآ غیر ایرانی[/nb] فک کن من سریال ایرانی نگاه کنم :))
بعد اینکه دوست و رفیق و اینا زیاد داره و از طرفی هم از اون آدماس که پرونده‌ی قضایی درست میکنه واسه اطرافیان 8-|[nb]پرونده‌ی منُ جدیدآ تکمیل کرده :>[/nb] پس یکمی فوضول میزنه و دوست داره از کارای بقیه سر در بیاره ! در عین حال خون‌گرم و مهربون و ایناس ;D آره تازه تکمیل کردم پرونده‌تُ :> فضول‌م که :-" اعتراف می‌کنم خیلی فضولم :-"

نتیجه گیری : کلآ آدم علاقه‌مندی هستن ایشون .[nb]اشاره به همون یوزر و اینا ;))[/nb] نتیجه‌گیری : آیم گوئینگ تو کیل یو :| :-"

اما ظاهر :

قد کوتاه اما نه کوتاه‌ عادی(کوتوله نیست!)، پوست روشن، موهاش دوست داره کوتاه باشه اما کوتاه نمیکنه :-?? . آره همش درسته :د
لاغر هم باید باشه . از اینا که انقدر لاغر‌ ان که یکم دیگه لاغر شن میافتن میمیرن :-" ;D متاسفانه یا خوشبختانه بله :-"
کلآ هیچ علاقه‌ای به تیپ زدن و پوشیدن لباس خاصی نداره . هرجا میره ، از مدرسه گرفته تا مهمونی و جاهای رسمی یا دوستانه ، یه تیپ کـَـژُوال داره که ثبات نسبی داره و از اون خارج نمیشه . احتمالآ جین سورمه‌ای تیره ، مانتوی نسبتآ کوتاه و شال با کفش‌ آل‌ستار یا یه چیزی شبیه اون . معمولآ هم یه کیفی چیزی به خودش آویزوون میکنه که به اون کیف هم پیکسل ، عروسک(!) و امثالهم آویزوون کرده ! همش درست بود 8-^
محتویات کیف هم خیلی زیاده و معمولآ هم از آدامس شروع میشه و به رژلب ختم میشه [nb]این آذر وُردز : وسایل به درد نخور معمولآ همراهش زیاد داره ;D[/nb]. یه ادکلن ارزون ;D[nb]ارزون که اگه کسی ازش کف رفت زیاد مهم نباشه :>[/nb] هم به نظرم معمولآ همراهشه ! کیفم همیشه سنگین‌ه :-" کلن ازونایی هستم که کیفشون منبع آذوقه و اینا به حساب می‌آد :-" بعضی وقت ـائم امکان داره رژلب و اینا بذارم ولی اینجوری نیست که حتما باید همراهم باشه! بود بود نبودم نبود :د

دیگه همینا دیگه ;D مرسی که اومدی :د

نیلوفر ;;)
قیافه :
با اینکه عکستم دیدم ولی هنوز نفهمیدم کدومشونی :)) آقا خب یه دونه تکی بفرست :-"
اخلاقی :
خب خب ;;)
اول اول خیلی احساساتی ...!! از اونایی که دیگه خیلی مهربونی بیش از حد و اینا... :-"
بعد بیشتر تحت فرمان احساستی نه منطقت!!
خرخونم که اووووووووووووف ;D
بعد از اینایی که اصن ثبات نداری یه دقه شادی خیلی یه دقه بعدش کلن از همه چی ناامیدی و اینا :-"
بعد خیلی خونواده دوست اصن ;;)
دوستاتم که دوست داری :-"
کلن خوبی ;D
همین دیگه ;;)

نیلوفر:
کلاً من هرچی تصور میکنم در مورد ظاهر یکی اشتبا درمیاد اینه که سکوت میکنم :-"
ولی فک کنم یه قد و وزن متوسط داشته باشی
یه قضیه ای هست باید با هم صحبت کنیم شاید فامیل درومدیم 8-| :-"
بگو که در پوستت نمیگنجی اینو شنیدی :-"
از اینایی هستی که خیلی مهربونن و اصن برا دوستاشون کم نمیذارن
از این که زیاد حرف بزنی خوشت میاد :-" که البته کسی با این موضوع مشکلی نداره،حرفتو بزن ;D
همینا دیگه ;)

بداخلاق خشن
یکم چاق شکمو
خر خون

نيلوفر: قد متوسط لاغر بعدش از اينا كه با همه تو مدرسه حرف ميزنن براي اينكه نشون بدن مردمي ان بعدش مهربون البته مديريت بحران ضعيف...از راه هاي ميان بر استفاده نميكنه تا حدودي بد اخلاق:دي چقد بد گفتما...باهوش و با انرژي فوق العاده بالا

نيلوفر بني هاشم:
قد متوسط!
عينكي
بسيار اجتماعي
تو كاراش جدي
مودب:)
بسيار بسيار خرخون
عاشق :))
با خواهرش ميونه ي خوبي نداره (ببخشيد اينو گفتم،چون من اين فكرو ميكنم)

مهربون
احساساتی. ینی فک میکنم خیلی احساساتیه
از " ;;)" زیاد استفاده میکنه ;D
عاشق و اینا (با توجه به پستاش!) ;D

و اینطور که میگن خرخون :-" ;D
همینا دیگه :-?

نیلوفر بنی هاشم:
دختریه بعضی وقتا جدی و بعضی وقتا کاملن شیطونه.
غیر قابل کنترله :-"
خیلی حرفش میاد(چون خیلی پست حرف بزن میده)
فامیلیش باحاله.
داییش آمریکاس ;D
منم همیشه پستای حرف بزنشو تا وقتی پیداشون کنم لایک میکنم. =D>
قد متوسط
کمی سبزه
ذهنش خوبه.
یه بارم میخاسته به خاهرش کمک کنه برا عربی ازش پول خاسته :))
اینایی که گفتم ینی پستای حرف بزنشو خوندم. ;)

قد متوسط ! لاغر ! تا حدودی حساس و احساساتی !
عینکی ! خون گرم...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا