ali.mashi
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- هاشمــــ II
- دانشگاه
- علوم پزشکی مشهد
- رشته دانشگاه
- دندانپزشکی
پاسخ : تصـــــور ما از کاربران سایت
آقا من سرم شلوغ بود . دیر شد یکم
جنا :
اول از همه یوزرش منُ یاد هنرمندای قدیم میندازه
پس تصوری که ازش دارم آدمیه که ذوق هنری و تجسمی(!) بالایی داره .
از پروفایل و ایناش هم برمیاد که موسیقی اینا دوست داشته باشه و در کنارش هم فیلم و سریال هم زیاد نگاه کنه[nb]قطعآ غیر ایرانی[/nb]
بعد اینکه دوست و رفیق و اینا زیاد داره و از طرفی هم از اون آدماس که پروندهی قضایی درست میکنه واسه اطرافیان
[nb]پروندهی منُ جدیدآ تکمیل کرده
[/nb] پس یکمی فوضول میزنه و دوست داره از کارای بقیه سر در بیاره ! در عین حال خونگرم و مهربون و ایناس 
نتیجه گیری : کلآ آدم علاقهمندی هستن ایشون .[nb]اشاره به همون یوزر و اینا
[/nb]
اما ظاهر :
قد کوتاه اما نه کوتاه عادی(کوتوله نیست!)، پوست روشن، موهاش دوست داره کوتاه باشه اما کوتاه نمیکنه
.
لاغر هم باید باشه . از اینا که انقدر لاغر ان که یکم دیگه لاغر شن میافتن میمیرن

کلآ هیچ علاقهای به تیپ زدن و پوشیدن لباس خاصی نداره . هرجا میره ، از مدرسه گرفته تا مهمونی و جاهای رسمی یا دوستانه ، یه تیپ کـَـژُوال داره که ثبات نسبی داره و از اون خارج نمیشه . احتمالآ جین سورمهای تیره ، مانتوی نسبتآ کوتاه و شال با کفش آلستار یا یه چیزی شبیه اون . معمولآ هم یه کیفی چیزی به خودش آویزوون میکنه که به اون کیف هم پیکسل ، عروسک(!) و امثالهم آویزوون کرده !
محتویات کیف هم خیلی زیاده و معمولآ هم از آدامس شروع میشه و به رژلب ختم میشه [nb]این آذر وُردز : وسایل به درد نخور معمولآ همراهش زیاد داره
[/nb]. یه ادکلن ارزون
[nb]ارزون که اگه کسی ازش کف رفت زیاد مهم نباشه
[/nb] هم به نظرم معمولآ همراهشه !
دیگه همینا دیگه
آقا من سرم شلوغ بود . دیر شد یکم

جنا :
اول از همه یوزرش منُ یاد هنرمندای قدیم میندازه
پس تصوری که ازش دارم آدمیه که ذوق هنری و تجسمی(!) بالایی داره .از پروفایل و ایناش هم برمیاد که موسیقی اینا دوست داشته باشه و در کنارش هم فیلم و سریال هم زیاد نگاه کنه[nb]قطعآ غیر ایرانی[/nb]
بعد اینکه دوست و رفیق و اینا زیاد داره و از طرفی هم از اون آدماس که پروندهی قضایی درست میکنه واسه اطرافیان
[nb]پروندهی منُ جدیدآ تکمیل کرده
[/nb] پس یکمی فوضول میزنه و دوست داره از کارای بقیه سر در بیاره ! در عین حال خونگرم و مهربون و ایناس 
نتیجه گیری : کلآ آدم علاقهمندی هستن ایشون .[nb]اشاره به همون یوزر و اینا
[/nb]اما ظاهر :
قد کوتاه اما نه کوتاه عادی(کوتوله نیست!)، پوست روشن، موهاش دوست داره کوتاه باشه اما کوتاه نمیکنه
. لاغر هم باید باشه . از اینا که انقدر لاغر ان که یکم دیگه لاغر شن میافتن میمیرن

کلآ هیچ علاقهای به تیپ زدن و پوشیدن لباس خاصی نداره . هرجا میره ، از مدرسه گرفته تا مهمونی و جاهای رسمی یا دوستانه ، یه تیپ کـَـژُوال داره که ثبات نسبی داره و از اون خارج نمیشه . احتمالآ جین سورمهای تیره ، مانتوی نسبتآ کوتاه و شال با کفش آلستار یا یه چیزی شبیه اون . معمولآ هم یه کیفی چیزی به خودش آویزوون میکنه که به اون کیف هم پیکسل ، عروسک(!) و امثالهم آویزوون کرده !
محتویات کیف هم خیلی زیاده و معمولآ هم از آدامس شروع میشه و به رژلب ختم میشه [nb]این آذر وُردز : وسایل به درد نخور معمولآ همراهش زیاد داره
[/nb]. یه ادکلن ارزون
[nb]ارزون که اگه کسی ازش کف رفت زیاد مهم نباشه
[/nb] هم به نظرم معمولآ همراهشه !دیگه همینا دیگه