تو که واردی عاغا(من بااین یک تور کافی شاپ شناسی رفتم) فضا بازه پیشنهاد بده تا بچه ها روش نظر بدن,الان فقط داریم پیشنهاداتو جمع میکنیم و همه هم میتونن همکاری کننداخل شهرم شما به فكر يه كافي شاپ خوب با فضاي مناسب باشينم بد نيست
از نظر من خیلی خوبه و عالی مشکل جاست البته,اگه بتونیم یک سالن یا آمفی تئاتر یا کلا یک فضایی گیر بیاریم براش حرف نداره از نظر من که,در مورد جاش اگه میتونی فک کن و بقیه همینطور اگه مایلنبه نظر من اگه بشه ی جا جمع شیم و خودمون ی فیلم بزاریم و ببینیم بهتر از سینما و تئاترِ!!مثلا میتونیم فیلم the avengers رو ببینیم!هم ارزش دیدن داره و هم بعدش میتونیم درباره فیلم حرف بزنیم و نظر بدیم!از اینکه بریم سینما ی فیلم متوسط یا ضعیف ببینیم و بعدشم بریم خونه از نظر من بهتره!
فقط مشکل جاشِ!! نظرتون چیه؟!
به نقل از alireza khani :خیلی حال داد همین تابستون رفتیم مشهد شب اول رو توی نماز خونه فرزانگان یک مشهد خوابیدیم اگر اشتب نکنم!
ما هم که بچه با حال ، هنوز برگه ی امتحان ها رو از نیمکت ها نکنده بودند ، دنبال دخمرایی میگشتیم که اسم باباشون یا فامیلی شون عین ما بود
هیچ جذابیتی نداره ولی اصنبه نقل از He3am :باغ وحش وکیل آباد خوبه؟
با مترو میریم،خیلی دور نیست،خانواده هام اجازه میدن،اگرم بیان میشه پیچوندشون... اونا میرن حیوون میبینن مام میریم یجا گیر میاریم میشینیم میحرفیم...چون باغ وحشه و مدارس میرن بازدید پس احتمالا جایی برا اجتماع داره....
خوشم میگذره
آره همين پاركه خيلى خوبههههههبه نقل از بی هویت :پارک وکیل آباد هیچ سرگرمیه خاصی نداره!
بهتر نیست برید یه کافی شاپ یا مث همین بچه های تهران که پارک قیطریه میرن بریم پارک...
اسمش یادم نیست!
تو خیابون نیلوفر بلوار سجاد!