meli_sampad
کاربر فوقحرفهای
پاسخ : خرید خودرو
سانروف داره یا نه پوریا؟!
سانروف داره یا نه پوریا؟!
به نقل از پـــوریــا ツ :میشه بپرسی یا اگر میدونی بگی چند بود قیمت ال سی دی های پشت صندلی
ما برای سمند گرفتیم جفتش 245 تومن از بانه گرفتیم طرف میگفت همیناروی ایران خودرو میاد از ما میگیره جفتی 235 تومن بعد خودش میفروشه 500 تومنو اینا اخه چون طرف وارد کننده بود از چین
حالا شما قیمتشو بپرس بگو اگر ارزششو نداشته باشه همینای سمند ومیذاریم روش
ماشینِ بی نظیریه ولی قیافه نداره.. مگه تاحالا تو لیموزین نشستی؟!به نقل از Pдгзд :پوریا : مگان ماشین بی نظیریه ! اصن آدم حس میکنه توی لیموزین نشسته !
نه ولی حسشو به آدم میده !به نقل از melika :) :ماشینِ بی نظیریه ولی قیافه نداره.. مگه تاحالا تو لیموزین نشستی؟!
باو کولرِ خنک و صندوقِ جادارو که ال 90 ـم دارهبه نقل از Pдгзд :نه ولی حسشو به آدم میده !
بابا قیافش هم خوبه ! یعنی واقعاً تو این چهار پنج سالی که داریمش ایرادی ازش ندیدیم !
کولرش خنک ، صندلیاش راحت ، صندوقش جا دار ،
داره بابا اینقدر باحاله سانروف که باز باشه تا سویچ رو در بیاری بسته میشه :- ذوق مرگبه نقل از melika :) :سانروف داره یا نه پوریا؟!
http://khodrobank.ir/Default.aspxبه نقل از مـهـدی :سایتی هست که لیست قیمت خودرو ها رو تقریبا به روز داشته باشه ؟!
بففروشیم هم پولشو باس بدیم واسه خرید خونهبه نقل از melika :) :باو کولرِ خنک و صندوقِ جادارو که ال 90 ـم داره
ولی جدن قیافه نداره.. اصنم قیمتش به قیافه ـَش نمیخوره..
4-5 سال زیاده بفروشین دیه یه ماشین دیه بخرین "
تو صندوقش قشنگ چهار تا جسد جا میشه !به نقل از پـــوریــا ツ :ببین همینطور که گفتم با مگان رفتیم مشهد
اگر یه مدت تو سمند نشسته باشی نرمی و اینا حالیت میشه
اصا به نرمی سمند ماشین گیر نمیاد مگر دِوُ سیِلّو
اونروز که رفتیم مشهد بابام میگفت سر درد شدم اخه خداییش خیلی به چپ و راست تکونت میده
از ظاهر بیرونش خوشم میاد اما از داخلش...
یکم جلوش خلوته دوتا دایره داره برای کولر و یه سری چیزای دیگه وسط هم یا مانیتور کوچولو دارهبرای کولرش
بعد دیگه هیچ چی نداره
اما تا دلت بخواد سوراخ داره حتی وختی رو صندلی های جلو نشستی زیر پات یه جعبه مخفی زیر فرش ماشینه
اما صندوق عقبش خداس ینی من باز کردم این جوری شدم خیلی به جلو درازه شاید یه کپسول سی ان جی بذاری میشه یه صندوق پراید مثلا
بعد یه چیز دیگه
شما با شیشه های مگانتون با مشکل برنخوردین؟ که مثلا تیکه تیکه بالا پایین بره؟
وختعی ولتاژ باتری ماشین بیاد پایین اونجوری میشه و اگر باتری نو هم بذاری بازم درست نمیشه یه راه خفن داره
باید شیشه رو ببری بالای بالا بعد کلید رو بکشی بالا و دو ثانیه نگه داری اینجوری سیستم هوشمند شیشه بالابر هاش ریست میشه و برمیگرده به تنظیمات اولش
به نقل از melika :) :سانروف داره یا نه پوریا؟!
ای کوفتت بشه..به نقل از پـــوریــا ツ :داره بابا اینقدر باحاله سانروف که باز باشه تا سویچ رو در بیاری بسته میشه :- ذوق مرگ
شیشه هاشم تا با ریموت قفل کنی در هارو میره بالا
حالا من یه چی گفتم.. نفروختینم اشکال نداره مام قبلیو یه 10 سالی داشتیم گمونم """"به نقل از Pдгзд :بففروشیم هم پولشو باس بدیم واسه خرید خونه
به نقل از melika :) :ای کوفتت بشه..
اونموقع که ما میخواستیم بخریم طرف گفت سانروف دار و دنده اتوماتش واردِ ایران نمیشه... خرِ عوضی..
اصن ماشینِ خودمون خیلیم بهتره.. [-( فقد وقتی خاموش میکنی سانروفشو خودش نمیبنده بعد شیشه هاشم نمیده بالا..
برم بابامو خر کنم ام وی ام بخریم...
حالا من یه چی گفتم.. نفروختینم اشکال نداره مام قبلیو یه 10 سالی داشتیم گمونم """"
همون "دیگ به دیگ میگه روت سیاه" ـه
ارجاع داده میشه به این سایت !به نقل از پـــوریــا ツ :http://khodrobank.ir/Default.aspx
قیمتارو اگر دیدی وحشت نکن چون من فقط همین سایتو پیدا کردم که قیمتاش با قیمت های تو بازار یکیه
بقیه همه زیر قیمت بازار اعلام میکنن ماشینارو
پوستِ پیازیشم قشنگ ـه هابه نقل از مـُبیــن °͡_̯° ͡ :رنگ بادنجونیشو دوست داشتم که عمرن کسی بفروشه