تو اگه یه جایی باشی که مقداری با فکر طرف آشنا بشی میتونی بعد یه مدت بفهمی پیره یا جوون( البته بعضی موقها هم نمیشه تشخیص داد !)به نقل از چشـــــــــــــــــــــمک :تو دوستی های اینترنتی هر کسی هر جوری دلش بخواد خودشو اونجوری نشون میده... معلوم نیس پیره جوونه..
نه تنها دوستي اينترنتي بلكه يك نفر هر نوعي از ارتباط ُ كه تجربه كنه ، بعد از ازدواج موظفه پايبند باشه .به نقل از ســایــنـا :یه سوالی که برام هس اینه که واقعن اونایی که ازین جنین دوستی هایی دارن چطوری میتونن از شریک ایندشون انتظار اعتماد و پایبندی داشته باشند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ربطش اینه که درتمام عمرت به جز همسرت کس دیگه ای رو هم دوست داشتی تازه وقتی قبلا دوست میشیم دیگه بودن با همسر میشه یه عامل طبیعی ودیگه هیچ اشتیاقی برای بهتر کردن زندگیت نداری ... بعد زندگی سرد میشه پس غلطهبه نقل از Eliza-M :نه تنها دوستي اينترنتي بلكه يك نفر هر نوعي از ارتباط ُ كه تجربه كنه ، بعد از ازدواج موظفه پايبند باشه .
اين كه من نوعي يك دوست اينترنتي دارم چه ربطي داره به پايبندي شريك اينده م ؟
1.اين روابط و گفتوگو ها باعث ميشه آدم تجربه اش بيشتر بشه با خصوصيات مختلف آدم ها آشنا بشهبه نقل از .:$_$:. :1.نظر شما درمورد این رابطه ها گفت و گو ها چیه؟
2.این دوستی هایی که تو فضای مجازی صورت میگیره(منظورم فقط دوستی های عادی هست و فکرتون به روابط و دوستی های عاطفی کشیده نشه) چه مزایا و معایبی داره؟.....اصلا خوب هستند یا نه....
3.بعد یکی هم اینکه من به شخصه افرادی رو دیدم چند سالیه با هم چت میکنند بدون اینکه همدیگرو بشناسن (البته منظورم خصوصیات نبود) و تاثیراتی هم رو هم داشتن.... یا بعضی ها هم شده ازدواج کردن و .....
میخوام بدونم نظرتون در این باره چی هست؟....آیا این دوستی ها از دوستی های دنیای حقیقی میتونه بهتر باشه یا نه؟
4.خوشحال میشم در این باره نظرتون رو بدونم...فقط اگه تجربه ای از دوست و اشنا هم بود بگین فکر کنم بهتر و قابل درک تر باشه :)