• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقالی بین مراکز

پاسخ : انتقالی بین مراکز

چون امسال منطقه ای شده یه ذره آسون تره کمتر به رتبه ربط داره ولی باید ثابت کنی که خونتون عوض شده ( برای داخل تهران ) البته حلی ۱ و فرزانگان ۱ خیلی سخته برای انتقالی گرفتن بهشون .

ما امسال 13 تا انتقالی داشتیم!

واى! جدا اينقد سخنه؟!
من ميخوام انتقالي بگيرم برا سال ديگم...ميتونه آدم انتخاب كنه كدوم فرزانگان؟(از نظر معدل و نمره و سابقه تحصيلى فك نميكنم مشكلي داشته باشم مگه اينكه نمره پايين رو قبول كنن!!)
البته ميترسم دليلمو قبول نكنن! اصفهان المپ فيزيكش وحشتناكه ! من مجبورم هي برم ته واسش..بعدش خوب فرزانگان ١ بدون شك بهترين فرزانگانه ... واسه همين جداً دلم ميخواد اونجا درست شه...
دليل خيلي مهمه؟!خب اينم يه دليله ديگه!
ميشه به نظر شما؟

به نقل از مُحسن :
یعنی از اصفهان هر روز بیای تهران؟
فرزانگان 1 چند نفری انتقالی گرفته بودن، منتها با راهای خاص که ترجیح میدم بیان نکنم. اتفاقا فرزانگان دو هم خوب هست.
آره امسال طلا فیزیک دختری که داشتیم فرزانگان 2 بودش ولی بالاخره...
یعنی چی هر روز ؟!
نگا من الانش آخر هفته ها میام تهران...اونجوری دیگه کلا تهران میمونم اگه بتونم برم فرزانگان
راه های خاص؟ ^-^

چندتا سوال داشتم :-"

اول اینکه چقدر طول میکشه انتقالی بدن ؟
وسط ِ سال تحصیلی سخت نیست انتقالی گرفتن ؟
اینکه برای رفتن به مراکز شماره 1 ، 2 یا 3 به معدلت نگاه میکنن ، اگه یه نفر گند زده باشه به معدلش و برا المپیاد خونده باشه ، یکی از دلایل ِ انتقالشم همین المپیادش باشه ، کاری نمیکنن براش ؟

به نظرمن وسط سالم میشه انتقالی گرفت فقط بایدپارتی داشت :|

تو همه ی پایه ها انتقالی میگیرن؟ یعنی الان تهران انتقالی واسه پیش میده؟ بعد چجوری مشخص میکنن که کدوم مرکز بری؟ (با توجه به تعداد زیادی مرکز) حق انتخاب داری یا....؟؟ :-"

خوب برای انتقالی باید توی آزمون قبول بشیم ودیگه چی؟

تو ساری میشه .
یکی از رفیق من میگفت پسردایی پسر خاله دوستش مدیر بووووووووووووووووووق بود .
برای همین سریع تو سه سوت رفت از ناحیه 1 ..

ميشه بگيداين پارتيو دقيقاتو کدوم قسمت بايد داشت؟؟؟
اموزش پرورش؟؟

Back
بالا