انتقالی بین مراکز

پاسخ : انتقالی بین مراکز

سلام به همگی.
یه سوال داشتم.ایا از سال سوم به چهارم میشه انتقالی گرفت ؟
مثلا الان من بعد از سال سوم میخوام برم حلی 2.
میشه یا نه؟
ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارند پاسخ بدن.

پاسخ : انتقالی از شهرستان به تهران

بچه ها خواهشن بدون تعصب بگید کدوم شعبهاز فرزانگان و حلی بهتره

یه سوال داشتم.هر دانش آموز روی هم رفته چندبار میتونه انتقالی بگیره از یه شهر به شهر دیگه؟
وسط سال انتقالی میدن(تهران منظورم نیست)؟
مثلامیشه انتقالی بگیری ترم اول یه شهری باشی بعد ترم دوم برگردی شهر قبلی؟

به نقل از pash.u :
سلام به همگی.
یه سوال داشتم.ایا از سال سوم به چهارم میشه انتقالی گرفت ؟
مثلا الان من بعد از سال سوم میخوام برم حلی 2.
میشه یا نه؟
ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارند پاسخ بدن.
از حلی 1 میخوای بری حلی 2 ؟؟؟!!!!
چرا؟!!!

سلام به همه ی دوستان . آقا یه سوالی داشتم خواهش میکنم زود رسیدگی کنین بهش . من الان دانش آموز رشته ی تجربی نهایی هستم . کرج زندگی میکنم و در مدرسه ی شهید سلطانی یک هم هستم . میتونم از سلطانی 1 به سلطانی 3 منتقل بشم ؟ [-o< [-o< ؟!!

سلام
خواهشا در مورد انتقالی توضیح بدین....
این موقع از سال انتقالی میدن؟
به چ شهر هایی انتقالی میدن؟
چطوری تعیین میکنن ک کدوم مدرسه سمپاد بری؟
معدلم هم خیلی بد نبوده... 19.64

[quote author=ســــپــــ

• لایک
امتیازات: Sep
یه سوال برا انتقالی به تهران معدل بالای 19.70 و انظباط 20 کافیه؟

سلام من نهم ام می خوام واسه سال بعد انتقالی بگیرم برا تهران اینجا کسی از شرایط انتقالی خبر داره ؟ لطفا جواب بدین . از کی باید اقدام کرد

سلام میشه درباره ی شرایط انتقالی از شهرستان به تهران توضیح بدین من نهم ام و می خوام واسه ساله بعد اقدام کنم . لطفا جواب بدین

نگاه کن و
سلام میشه درباره ی شرایط انتقالی از شهرستان به تهران توضیح بدین من نهم ام و می خوام واسه ساله بعد اقدام کنم . لطفا جواب بدین
آره امسال تراز بود که باید ترازت بالاتر از 48000 باشه اما سال دیگه تا اونجا که من فهمیدم شرط معدل سه ساله

سلام بچه ها دختر خاله ی من شهرستانه سال آینده قراره بیان تهران ، اول دبیرستان هست یعنی برای سال دوم میاد. از من خواسته براش

سوال کنم شرایط انتقالی از شهرستان به تهران برای سال اول به دوم به چه صورته و باید چیکار کنه؟ چجوریبا انتقالی موافقت میکنن؟ و اینکه

چقدر دستش تو انتخاب شعبه مورد علاقه اش بازه؟ بستگی به محل زندگی داره؟
اینی که میگم از یکی از هم مدرسه ایام که انتقالی گرفت تهران شنیدم..
ببین یه مدت ازاد بود رفتن به مدارس سمپاد تهران و محدودیت نداشت..اما مثل اینکه چند سال اخیر از شهرستانی ها(که خودشونم سمپادین)بازم امتحان ورودی میگیرن..
اون دوستم بخاطر شغل پدرش مدتی رفته بود و مثل اینکه از محل کار پدرش باید یه نامه ای چیزی نشون میدادن..
این دوستم واس سه سال پیش انتقالی گرفته بود..امسالم یکی دیگه گرفت ولی امتحان ورودی نداد

اون وقت کی باید اقدام کنم زمان مشخصی داره ؟

اون وقت کی باید اقدام کنم زمان مشخصی داره ؟
همین الانشم خیلی دیر شده
باید بری مدرسه درخواست بدی
اونوقت میگن کجا قبول شدی
بعد باید بری تهران ببینی قبولت میکنن یا نه یه سری امتیاز بندی مثل خوارزمی و... اینا داره

مرسی ممنون ولی من برای سال بعد می خوام انتقالی بگیرم

از شهرستانای تهران میشه برای فرزانگان یک انتقالی گرفت؟

نمیشه؟

وا

از شهرستانای تهران میشه برای فرزانگان یک انتقالی گرفت؟
ببین چیزی که من میدونم سیستم مشخصی نداره قضیه اصلا، ینی خیلی پیگیر بودم بفهمم قضیه چطوریه، به چیزی نرسیدم، مثلا از مدرسه قبلی من(شهرستانای تهران) یکی انتقالی گرف رف حلی 3، یکی رف حلی 5، یکی رف 11 فک کنم، همون که توی پاسدارانه.

Back
بالا