• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقالی بین مراکز

پاسخ : انتقالی بین مراکز

ببخشید والا برا المپیاد شیمی کرمان هستم میخوام برم تهران فقطم فقط فقط علامه ۱!
برا سال سوم میدونین چه کار باید بکنم؟

به نقل از مُحسن :
کلا همیشه اینطور بوده که حلی 1 به خاطر تعداد زیاد دانش آموزاش جا نداشته و انتقالی خیلی کم گرفته، روند اینکه تو ایام امتحانات با دفتردار مدرسه یا هرکس که مسئول اینکار هست صحبت میکنید ببینید وقت انتقالی ها کی هست و مرکز چه زمانی رو اعلام کرده، یه سری فرم هست که پر میکنید و اواخر تابستون هم نتیجه رو تو نمایندگی سمپاد تهران رو بیلبورد میزنن.

پس اعتراض و این داستانا هم نمیشه کرد دیگه؟
چون برنا سعیدنیا رو هم اگه بشناسین مث من بود کرمان شیمی! سال دوم اومده بود میخواستن علامه 3 بندازنش ولی دیگه بعد یه سری خواهش و تمنا رفت علامه 1!
من مثلا منظورم اینه که میتونم از همین امسال برم سر کلاسای المپیادشون بشینم یه کم آشنا شم؟ تابستونم بین خودشون باشم, تا ببینم چه کار برام میکنن؟

ممنون حالا من انشاءالله درخواسترو میدم ببینم چی میشه

ما امسال دو نفر قشنگ با پارتی انتقالی گرفتن... آدم نداشته باشی ، باید قیدشو بزنی تقریبا . مگر اینکه از راهنمایی بخوای بگیری .وگرنه دبیرستان اصلا نمیدن

شرمنده مثلا کجا باید پارتی داشته باشی

به نقل از Obaydok :
شرمنده مثلا کجا باید پارتی داشته باشی
توی آموزش پرورش! ;D

به نقل از Shaghayegh.Kh :
ما امسال دو نفر قشنگ با پارتی انتقالی گرفتن... آدم نداشته باشی ، باید قیدشو بزنی تقریبا . مگر اینکه از راهنمایی بخوای بگیری .وگرنه دبیرستان اصلا نمیدن

موافق نیستم . البته شاید خیلی جاها اینجوری باشه . من خودم تو خوابم نمیدیدم بهم انتقالی بدن اما خیلی سریع و راحت جور شد !

یعنی میخوام بگم همه جا یه جور نیس

اخباری ز امتیازات قبولی در مراکز پرخواستار به گوش میرسد که بعید میدانم با این پارتی بازی ها عملی باشد!
ولی مسیولشان که قبولی در مراحل جورواجور المپیاد را امتیازی میدانست
یا حق

امسال تو حلی یک هیچ کسیو راه نمیدادن مگر فرزند شهید و حافظ کل قرآن...اما خیلیا با رشوه هایه میلیونی رفتن حلی یک....
متاسفانه حلی دو هم به دلیل مشکلات مالیش افراد رو به راحتی میپذیره...

راستی ز بین حلی 2 و 3 کدامشان را برگزینیم؟

Back
بالا