- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
- مدال المپیاد
- Used to Bio
- رشته دانشگاه
- CS
شرایط مهمان شدن بین مراکز (برای یکسال) به چه صورته؟
اگر از یه استان دیگه هستی به احتمال بالا قبولت میکنن. باید بری اداره استعداذهای درخشان شهرتون یا شاید باید بری مرکز استانتون. بعد بهشون میگی که برات نامه انتقال بزنن برای مثلا همون اصفهان در صورت تایید استان مقصد هیچی دیگه پروندتو میگیری میری توی شهر مقصدت توی مدرسه ای که قراربوده ثبت نام کنی ثبت نام میکنی اگر بخوای برگردی هم قضیه اش همینه...شرایط مهمان شدن بین مراکز (برای یکسال) به چه صورته؟
سپاساگر از یه استان دیگه هستی به احتمال بالا قبولت میکنن. باید بری اداره استعداذهای درخشان شهرتون یا شاید باید بری مرکز استانتون. بعد بهشون میگی که برات نامه انتقال بزنن برای مثلا همون اصفهان در صورت تایید استان مقصد هیچی دیگه پروندتو میگیری میری توی شهر مقصدت توی مدرسه ای که قراربوده ثبت نام کنی ثبت نام میکنی اگر بخوای برگردی هم قضیه اش همینه...
پ.ن: احتمالا اگر با رفتنت موافق بشه ، برگشتن هم مشکل نیست...!
مرکزی که میخوای بری اگه بهتر از مرکز الان هست قطعا شرط هایی برای پذیرش داره که توسط مدیر مرکز تعیین میشه مثلا لوح افتخاری رتبه پیشرفت تحصیلی یا معدل یا اینا که اگه بالا باشه قبول میکنن.الان انتقالی خیلی سخت شده و شراایط شو میبرن بالا.شرایط مهمان شدن بین مراکز (برای یکسال) به چه صورته؟
درون استانی تقریبا غیر ممکنه و مراکز خوب خیلی سخت قبول میکنن برای برگشت به مرکز خودت هم هر استان یه سری محدودیت ها میزاره که متفاوته.سپاس
درون استانی چی؟
اونم به همین شکل؟
صرفا میخواستم شرایط مهمان شدن رو بدونم.چرا انتقالی میخوای بگیری؟مستمع ازاد قبول میکنن مدیرا
اشکال نداره هر کدوم از فرزانگان ها قبول شدی همشون خوبن. حساس نباش. متوسطه اول خیلی فرق نمیکنن باهم.من الان ورودی سال جدیدم( منظورم همین ۱۴۰۰ ه ک الان جوابا اومده و قبول شدم)
ی مشکلی داریم اونم اینع ک ما الان میخایم بیایم تهران و من واسه گرگان امتحان داده بودم. ولی یدفعه قرار شدع ک بیایم تهران کلن و چون تهرانم خب ترازاشون طبیعتن خیلی بیشترن برا ورودی، میترسم اون سه تایی ک میخام از تهران و بهترینن (فرز ۱ و ۲ و ۵ ) قبول نکنن ازونجایی ک کارنامه ها نمیزنن ترازتو وقتی قبول شدی.
میشه اگ کسی قبلن میخاسته سال اول (هفتم ) بره ی استان دیگ ، بگع چجوری شدع؟
تنکس:*
(مطمئن نیسم الان جزو سمپادیا محسوب میشم یا ن ولی کلن ب نظرات نیاز شدید دارم
تنک یواشکال نداره هر کدوم از فرزانگان ها قبول شدی همشون خوبن. حساس نباش. متوسطه اول خیلی فرق نمیکنن باهم.
ووی خداع-خوب امروز پدرم رفته بود سازمان برای پیگیری مسئله انتقالی، اونجا گفته بودن انتقالی هیچفردی مورد قبول واقع نشده(برای تهران)، حالا سوالی که وجود داره اینکه از بچه های این سایت کسایی که به تهران انتقالی گرفتند انتقالیشون مورد قبول واقع شده یا نه؟مخصوصا کسایی که به فرانگان 1 و علامه حلی (چهار راه لشگر) انتقالی گرفتند...؟!
الان که نمیشه امسال ازمون بدی همون سالم انتقالی بگیریووی خداع-
من خودم الان از گرگان میخام ب تهران و احتمالن یا فرز ۱ یا ۲ بگیرم، ولی مطمئن نیسم بشه.
ولی تا اونجا ک میدونم، اگ ترازت اندازه آخرین نفری ک قبول شدع تو اون مرکز مقصد، یا بالاتر، قبول میکنن.
نمیشع؟الان که نمیشه امسال ازمون بدی همون سالم انتقالی بگیری
چه پایه به چه پایه ای؟های های3>
میشه از تجربیاتتون تو انتقالی میان پایه بگید
این که چطور درس خوندین براش
و ملاک انتخابشون چیه
و کلا روندشو
خیلیی لطف میکنین
مرسی:")
امسال ورودی نهم به دهممچه پایه به چه پایه ای؟
چندمین سال ورود به مدرسه؟
فرز ۲ و ۱ خیلی خوبن ببین ترازت بهشون میخوره یا نهامسال ورودی نهم به دهمم
میخوام دهمو که خوندم دهم به یازدهم انتقالی بگیرم
انتقالی بین فرزانگانا تو تهران
بر اساس ترازی هستش که برای آزمون ورودی دادیم یا خودشون یه امتحان دیگه میگیرن؟فرز ۲ و ۱ خیلی خوبن ببین ترازت بهشون میخوره یا نه
اگر هم نشد فرز ۵
در هر صورت مدرسه خودت فرز ۸ هم خیلی خوبه
سال اول که کلا نمیشه انتقالی بدیامسال ورودی نهم به دهمم
نه امتحان نمیگیرنبر اساس ترازی هستش که برای آزمون ورودی دادیم یا خودشون یه امتحان دیگه میگیرن؟
ببین بستگی به رشتت هم داره ها...مثلا من واسه انسانی چون سال اوله که آوردنش خیلی راحت میتونم قبول بشم فرز۱ ولی اولویت هامو واسه انتقالی جابه جا کردم و فرز۶ رو زدم اولی چون واسه انسانی عالیه...(البته من بین استانی میخوام بگیرم)امسال ورودی نهم به دهمم
اولا مرسی ازت:")ببین بستگی به رشتت هم داره ها...مثلا من واسه انسانی چون سال اوله که آوردنش خیلی راحت میتونم قبول بشم فرز۱ ولی اولویت هامو واسه انتقالی جابه جا کردم و فرز۶ رو زدم اولی چون واسه انسانی عالیه...(البته من بین استانی میخوام بگیرم)
ولی در هر صورت...فرز ۱ واسه ریاضی شنیدم خیلی خوبه ، فرز۲ واسه تجربی ، فرز۶ هم انسانی...اینا خیلی بولدن...حالا نمیدونم شما کدوم فرز هستی؟؟
اذیت؟؟هنوز در حال اذیت شدنم کجای کاریاولا مرسی ازت:")
من رشتم تجربیه
فرز ۸ ام.
میگم که برای انتقالی..زیاد اذیت نکردن؟...
وای..خدا رحم کنه..اذیت؟؟هنوز در حال اذیت شدنم کجای کاری
۱۳ مرداد قرار بوده جوابو بدن سیستم خرابه ، یک شهریوره هنوز مدارک ارسال نشده (((((((=