twilight کاربر حرفهای ارسالها 351 امتیاز 1,187 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر bnb دانشگاه تهران 2012/9/9 #11 پاسخ : جملات پشت کامیونی! چرا غم میخوری از بهر مردن؟ مگر آنان که غم خوردن نمردن؟! :)
kosar abdeyan کاربر حرفهای ارسالها 415 امتیاز 1,725 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر miandoab دانشگاه علوم پزشکی ارومیه 2012/9/9 #12 پاسخ : جملات پشت کامیونی! شاید این جمعه بشوید شاید تند رفتن که نشد مردی - عشق است که برگردی
AliRezA.☺ کاربر فوقفعال ارسالها 95 امتیاز 99 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر اراک مدال المپیاد به ما نميخوري عزيزم... دانشگاه تا ببينيم چي ميشه... رشته دانشگاه پزشكي... 100 درصد 2012/9/9 #13 پاسخ : جملات پشت کامیونی! الاهی چب کنم شاید برستارم تو باشی
AliRezA.☺ کاربر فوقفعال ارسالها 95 امتیاز 99 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر اراک مدال المپیاد به ما نميخوري عزيزم... دانشگاه تا ببينيم چي ميشه... رشته دانشگاه پزشكي... 100 درصد 2012/9/9 #14 پاسخ : جملات پشت کامیونی! آب رادیاتور ماشین بخور محتاج نامردان نباش!
مونا پ کاربر نیمهحرفهای ارسالها 200 امتیاز 2,261 نام مرکز سمپاد ف یک تهران. شهر تهران 2012/9/9 #15 پاسخ : جملات پشت کامیونی! دنبالم نیا اسیرم میشی :P
AliRezA.☺ کاربر فوقفعال ارسالها 95 امتیاز 99 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر اراک مدال المپیاد به ما نميخوري عزيزم... دانشگاه تا ببينيم چي ميشه... رشته دانشگاه پزشكي... 100 درصد 2012/9/9 #16 پاسخ : جملات پشت کامیونی! عشق میکروبی است که از راه چشم وارد میشود و قلب را عاشق میکند!
kosar abdeyan کاربر حرفهای ارسالها 415 امتیاز 1,725 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر miandoab دانشگاه علوم پزشکی ارومیه 2012/9/9 #17 پاسخ : جملات پشت کامیونی! به مد پوشان بگویید آخرین مد کفن است چیو نیگا میکنی!!! همه از من میترسن ——- من از نیسان آبی
پاسخ : جملات پشت کامیونی! به مد پوشان بگویید آخرین مد کفن است چیو نیگا میکنی!!! همه از من میترسن ——- من از نیسان آبی
vahidpro کاربر فعال ارسالها 50 امتیاز 220 نام مرکز سمپاد مهر دانشگاه شریف رشته دانشگاه برق 2012/9/9 #18 پاسخ : جملات پشت کامیونی! بوق نزن سالار خوابه!!
فرشاد کاربر فوقفعال ارسالها 120 امتیاز 804 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر نیشابور دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه پزشکی 2012/9/10 #19 پاسخ : جملات پشت کامیونی! به نقل از vahid;D : بوق نزن سالار خوابه!! کلیک کنید تا باز شود... بوق نزن شاگردم خوابه !!!!
پاسخ : جملات پشت کامیونی! به نقل از vahid;D : بوق نزن سالار خوابه!! کلیک کنید تا باز شود... بوق نزن شاگردم خوابه !!!!
kosar abdeyan کاربر حرفهای ارسالها 415 امتیاز 1,725 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر miandoab دانشگاه علوم پزشکی ارومیه 2012/9/10 #20 پاسخ : جملات پشت کامیونی! دیگه این آخریشه نمی زارم. اگه غلط بود درستش کنین خیلی یادم نمونده سرازیری پرنده ، سربالایی شرمنده
پاسخ : جملات پشت کامیونی! دیگه این آخریشه نمی زارم. اگه غلط بود درستش کنین خیلی یادم نمونده سرازیری پرنده ، سربالایی شرمنده