پاسخ : کلاه پهلوی
به نقل از ریــحــانــه :
فیلم بسیار قویه و تاریخ رو خوب روایت کرده. از این فیلم هایی که میشه ازش تاریخ یاد گرفت حسابی! یه چیزی مثل در چشم باد!
با دقت ندیدم، بعدا راجع به بقیه ی چیزهاش هم نظر میدم! امیدوارم خوب باشه طبق تصوراتم.
خواهش می کنم نفرمایید.
فیلم ِ بسیار چرتی هست! الآن می گم چرا و دلایل محکمه پسند حتی!
- دیالوگ ها در حد ِ کتاب های گروه سنی الف و ب! یعنی من که یه ربع از سریال ُ دیدم، واقعا" دیگه تحملشو نداشتم.
من با این جبهه گیری و ایناش مشکل ندارم ( چون ده ها مشکل ِ دیگه داره، محتوا به کنار)، باشه آقا، می خواین فیلم ِ غیر ِ بی طرف بسازین، بسازین. ولی درست حسابی بسازین! پول ِ مملکت رو معلوم نیست چن سال ِ آزگار ریختن تو شکم ِ اینا، بعد یه همچین چیزی تحویل ِ مردم می دن! شرم باد!
- فیلم برداری و کادر بندی های کارگردان هم در حد ِ فیلم های اولیه ی تاریخ سینما، در حد ِ ملی یس! یه کادر ِ قشنگ ، یه ترکیب بندی ِ قشنگ نچیدن این کارگردان و فیلم بردار!
- بازی ها هم که در حد ِ تئاتر ِ کودکان! انقدر اغراق شده است که آدم حالش بهم می خوره! ( مثال: قسمت ِ دوم، جایی که اون پسر اصلیه، داره توی ِ رستوران کار می کنه و خمیازه می کشه، یعنی دیگه از این کلیشه تر و ضایع تر نمی شه بگی یکی خسته است)
- به همه ی صحنه ها هم که آب بستن! اصلا" فکر کنم کارگردان تا حالا اسم ِ مونتاژ به گوشش نخورده، فکر می کنه بازیگر از نقطه ی A می خواد بره به B باید همه ی راه رو نشون بده.
- بعد خیر ِ سرشون رفتن پاریس فیلم گرفتن، یه صحنه ی قشنگ از پاریس توی فیلم وجود نداره. فقط مقایسه کنید با صحنه هایی که وودی آلن توی "مید نایت این پَریس" ( نیمه شب در پاریس) از پاریس به ما نشون داده! معلوم نیست اینا که اکثر ِ صحنه های ِ پاریسش داخلیه، واسه چی رفتن پاریس با اون همه دم و دستگاه و عوامل؟
بعدش هم در چشم ِ باد رو با این فیلم ِ مبتذل ِ بازاری اونم در حد ِداغون مقایسه نکنید! اگه فقط یکی از میزانسن هایی رو که چیدن در در چشم ِ باد با این مقایسه کنین، می فهمین تفاوت از زمین تا آسمان ِ هفتمه! یعنی کادر هایی که اون داره، اصلا" قابل ِ قیاس نیست با کلاه پهلوی!