به نقل از Fateme.RMA :هرکس رفته که دانشگاه خودشو از ساختمون دانشکده پرت کرده پایین؟ اینهمه دانشجو هویج عیم اینجا؟
حالا که فکرشو میکنم میبینم دانشکده ما سه طبقه بیشتر نیس کسی خودشو بندازه پایین نمیمیره احتمالن اگر ضربه بدی به سرش نخوره ای بابا امکانات خودکشی هم نداره حتا
به نقل از امین :بهتره بریم کلاسهای فشردۀ «مبانیواصولپرتشدنازبالایساختمون» ؛ یاد بگیریم.
امین اون دانشکده شما علاوه بر بقیه امکاناتش، از امتیازِ "ساختمانِمناسببرایخودکشی" هم برخوردارهبه نقل از امین :بهتره بریم کلاسهای فشردۀ «مبانیواصولپرتشدنازبالایساختمون» ؛ یاد بگیریم.
دستتون درد نكنه ديگه! من كودتا ايجاد كردم؟ من؟ منننننن؟به نقل از بهزاد 93 :اول یه صلوات بفرستین واسه سلامتی خودتون ...
من از صب نبودم رفته بودم کوه، تو این مدت فعالیت چشمگیری داشتین! یه صلوات دیگه بفرستین واسه فعالیت بیشتر
هفته اول یا هفته دوم همه کسایی که تهران قبول میشنو باخودم میبرم کوه که دلتون نسوزه ...
و اما من باب تاپیک، همید برو بالای همه پستات به نام خدا بنویس وگرنه حذف میکنم ...اینکه اینجوری چک باکس ایجاد کردین یه حرکت خوب و مفیده،من استقبال میکنم
برخی از پستا بخاطر اسپم بودن بیش از حد پاک شدن، از صاحبین پستا کمال پوزش را میطلبیم ...
تو به جرم ایجاد تشنج و اقدام در جهت کودتا دو روز از پست دادن تو اینجا منع میشی
موفق و سرافراز باشید ..
خود دانشگاه استخر باید داشته باشه فاعدتا استخر فردوسی که خیلیم استخر خوب و خفنیه دانشجوهاش میرن 1.5 ساعت دو هزار تومنبه نقل از پری ناز :بلیط استخر با قیمت دانشجوییم میدن بهمون؟
:_جهت دهی
الآن صحبت کردن راجع به خودکشیه یک انسان یک هم نوع به این طریق درسته؟!؟!به نقل از gaucho :از اونجایی که ما پلی تکنیکی ها خیلی خیلی شاخیم یه بار از رو ساختمون ابوریحان که بزرگترین دانشکده ی خاور میانست یکی خودشو انداخت. کف زمین چسبید قشنگ .
+
معمولن همه دانشگاها دارن استخر مخصوص دانشجو ها که خیلی خوبه حتما استفاده کنید.
به نقل از Face/Off :| :ازینا گذشته چون مزاحمتو خفت گیری زیاده
به نظرتون اسپری باید برد؟
اگه بله با چه مزه ای باید برد؟
و اینکه چی کنیم لپ تاپمون رو ندزدن؟
کلت ببر شمابه نقل از Face/Off :| :ازینا گذشته چون مزاحمتو خفت گیری زیاده
گفتی ورزش یاد یه خاطره افتادمبه نقل از ZedZi :بیایید از امکانات ورزشیتون بگید. میتونید خاطرههاتون هم بیان کنید.
هدایت بحث...
مقاومت نکن ،هرچی میخاد بهش بدهبه نقل از Face/Off :| :ازینا گذشته چون مزاحمتو خفت گیری زیاده