• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    486
پاسخ : چگونه یک دانشجو شویم؟!

به نقل از Strawberry :
والا ما استاد نمیگفتیم چون در اون سطح نبودن :-"
در حد خاله های مهدکودک بودن :-"
به نقل از negar.mr :
والا من تو دبيرستان هميشه ميگفتم استاد!
بدون اجازه نميشه! عادت ندارم! سخته واقن :-<

تو مگه درس نداري؟ اينجا چيكار ميكني؟ [-(
من منتظر اون پيتزا هستما! 8-^
دخترا اذيت نميكنن! مگه مث شماييم؟ نوچ نوچ نوچ!
حالا نمیخواد خاطرات دبیرستانتون کاملا نقل قول کنید ... :D :-"
باو عادت میکنید به اجازه نگرفتن. مام بعضی معلمامون تیریپ دانشگاهی برداشته بودن میگفتن هر کی نیاز داره بدون اجازه بره بیرون . اولش سخت بود برامون ولی بعد عادت کردیم .
حالا خدایی الان دغدغتون همین استاد گفتن و اجازه گرفتنه ... ؟ :D :)) (تمسخر نبودا ... نتوپین بهم ... :-" )

• لایک
امتیازات: M.V

به نقل از dayere :
احیانا منظورت این پسته نبود؟http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,102623.msg1181391.html#msg1181391

ولی پیاز داغشو زیاد کرده نه؟ چنین استادی نیازی به همچین کارا نداره بیاد بیرون دانشگاه هزارتاشون میریزن رو سرش ، نیازی نیست که اعتبار علمیشو خدشه دار کنه ..........

خودشه آقا.من هایپر لینکش می کنم.
این پست
حالا اغراق آمیز بودن یا نبودنش پای نویسندش. :-"

به نقل از clever child :
باو عادت میکنید به اجازه نگرفتن. مام بعضی معلمامون تیریپ دانشگاهی برداشته بودن میگفتن هر کی نیاز داره بدون اجازه بره بیرون . اولش سخت بود برامون ولی بعد عادت کردیم .
حالا خدایی الان دغدغتون همین استاد گفتن و اجازه گرفتنه ... ؟ :D :)) (تمسخر نبودا ... نتوپین بهم ... :-" )
در اون حد بیکاریم که سطح دغدغه ها به اینجا رسیده :-"

به نقل از clever child :
ميگما يهو در اين تاپيكو تخته كنيم، بهتر نيس؟ :-?
خاطره نگين، حرف نزنيد، تاپيك غذا جداس، تاپيك خوابگاه جداس، تاپيك خاطرات جداس، تاپيك سوتيا جداس، ازدواج دانشجويي جدا ووو!
خب اصن قفل كنيد بهتره بخدا! :-?

اره! اينم يه نوع دغدغس! :-??

به نقل از Strawberry :
والا ما استاد نمیگفتیم چون در اون سطح نبودن :-"
در حد خاله های مهدکودک بودن :-"

والا مثن استاد شيمي ما دكتر بود خودش! عمومي! استاد رياضي دكترا داش، ووو
خب سطحشون كم نبود! :-?

باو شما تنها نیستین اونجا . وقتی میبینین همه بدون اجازه میرن شما م سخت نیستش واستون. .
اصلا شما یهو دانشجو میشین و یهو عوض میشین. . درگیر نکنین خودتونو

۱.نمی دونم تکراریه یا نه ولی اگه اومدین امیرکبیر(از دانشگاهای دیگه خبر ندارم) ادرس جایی رو نپرسید.ترم اول مثلا می پرسیدی ابوریحان کجاست در حافظو ادرس می دادن و هر دفعه خلاقیت می زدن ادرسام عوض می کردن لعنتیا. |: روز معارفه و ثبت نامتون قشنگ برید دوساعت دانشگاهتونو بگردید و یاد بگیرید کجاست.

۲.هفته ی اول سعی کنید سر کلاسی دیر نرسید؛چون بعضی استادا آدمای لوسین و از شما ذهنیت پیدا می کنن و تا ته ترم شما رو با همون بی انضباطی یاد می کنن. |:

۳.حدالامکان غذای سلف دانشگاه نخورید؛ببینید اگه دانشکدتون جایی برای گرم کردن غذا داره،غذا ببرید.چون جدا بعد چندماه مشکلات گوارشی پیدا می کنید. ((:

۴.لطفا با همه با رعایت حد اخلاق صمیمانه و کول رفتار کنید؛شدیدا به دردتون می خوره. ؛) من خودم تجربشو دارم و راضیم از موقعیتم تو دانشگاه و دانشکده؛چون شما بعدها به این ارتباطا نیاز پیدا می کنید.

۵.اگه دانشگاهتون فعالیت فرهنگی و جمع هایی از این قبیل داره از همون ترم اول برید سراغش؛شدیدا می ارزه.

تمام.

به نقل از negar.mr :
ميگما يهو در اين تاپيكو تخته كنيم، بهتر نيس؟ :-?
خاطره نگين، حرف نزنيد، تاپيك غذا جداس، تاپيك خوابگاه جداس، تاپيك خاطرات جداس، تاپيك سوتيا جداس، ازدواج دانشجويي جدا ووو!
خب اصن قفل كنيد بهتره بخدا! :-?

اره! اينم يه نوع دغدغس! :-??

والا مثن استاد شيمي ما دكتر بود خودش! عمومي! استاد رياضي دكترا داش، ووو
خب سطحشون كم نبود! :-?
من دیگه حرفی ندارم ... :-"

آگه اولویت اولتون درس نیست از همون روز های اول برید تشکلات مختلف رو پیدا کنید
کانون عکس، موسیقی، فیلم، انجمن علمیو....

بعضی از دانشگاه ها اگر یه تصدیق یا معرفی نامه یا... از کانون های فرهنگی داشته باشی اندازه مقاله آی اس آی رزومه حساب میشه برای اپلای

اینو البته صد در صد تایید نمیکنم چون فقط شنیدم

۱.نمی دونم تکراریه یا نه ولی اگه اومدین امیرکبیر(از دانشگاهای دیگه خبر ندارم) ادرس جایی رو نپرسید.ترم اول مثلا می پرسیدی ابوریحان کجاست در حافظو ادرس می دادن و هر دفعه خلاقیت می زدن ادرسام عوض می کردن لعنتیا. |: روز معارفه و ثبت نامتون قشنگ برید دوساعت دانشگاهتونو بگردید و یاد بگیرید کجاست.
مخصوصا آدرس ابوریحانُ. اونو اصلا نپرسید. :| :‌))

از همون اول یک سری به باشگاه دانشگاه هم بزنین اگ به ورزشی علاقه دارین عضو شین و عضو تیم دانشکده شین. .هم ورزش میکنین هم از بطالت در میاین

کلاسای پروپوزال نویسی و انواع کلاس های که به نوشتن مقاله مربوط هستش رو برین. .. تا بتونین لینک شین و با استاد هایی که کار تحقیقات دارن همکاری کنین

Back
بالا