- نام مرکز سمپاد
- -
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
کسی با دوچرخه دانشگاه میره آیا؟
یکی دوبار تو محوطه دانشگاه تهران_میدون انقلاب- دیدم، اما نمیدونم دانشجو بودن یا نه.کسی با دوچرخه دانشگاه میره آیا؟
می تونی خودت تنهایی بری! می تونیم با کس و کارت بری. مثلا من با بابام رفتم.اقاااا یه سوال مهم...خانواده روز اول باید بیاد یا نه؟
حالا خودتون میدونیدا ولی مگه دارن میرن خواستگاری کت و شلوار بپوشنکت شلوار اگه دوست دارین بپوشین خب.
ولی اگه دنبال شاخ بازی و چس کلاس باشین توصیه نمیشه.
ما که ندیدیم کسی با کت شلوار شاخ بشه.
ما یکی از پسرامون خالی میادتو دانشگاه همه یا کیفِ کولی دارن یا سامسونت. اکثریت کولهپشتی. والا من کسی رو ندیدم خالی خالی بیاد و بره. ( ._.)
کسی با دوچرخه دانشگاه میره آیا؟
من خودم که دانشگاهی نیستم ولی از اون چیزهایی که شنیدم احساس می کنم برای دانشجو شدن باید خاکی ترین موجود دنیا بشی.مخصوصا اگر خوابگاهی هستی
8یه سوال دیگه همه متفق القول ( ) میگن دوست بودن با سال بالایی ها خیلی به کارتون میاد ولی خب چطور باهاشون دوست شیم؟ [بچه خجاتیه ]
من عادت دارم سلام می کنم. خیلیا رو سر همین قضیه شناختم.یه سوال دیگه همه متفق القول ( ) میگن دوست بودن با سال بالایی ها خیلی به کارتون میاد ولی خب چطور باهاشون دوست شیم؟ [بچه خجاتیه ]
من ترم شیش تونستم به پسرا سلام کنم تازه.راستی یه نکته توروخدا آشنا میبینین تو دانشگاه همانند حیوان چهارپای گوش مخملی رفتار نکنید
سلاااام کنید
چربطی به رشته داره لپ تاپ :/برای رشته های علوم پزشکی کسی لپ تاپ میبره با خودش دانشگاه؟
واسه منم عجیب بود واقعا.چرا با یه حالت پوکر فیس میگید طرف میره دانشگاه هیچی با خودش نمیبره؟
کسی که تهش بخواد جزوه کپی بگیره جز گوشی چه چیزی باید با خودش ببره؟
من واسه امتحان فقط یه خودکار لازم دارمما یکی از پسرامون خالی میاد
حتا دیده شده سر جلسه امتحان
اره میارن چون بعضی درسا پاورپوینت داره و با گوشی سخته بازکردنشبرای رشته های علوم پزشکی کسی لپ تاپ میبره با خودش دانشگاه؟
قاعدتا ربط داره! قطعا مهندس کامپیوتر بیشتر به کامپیوتر احتیاج داره تا مثلا دانشجو پزشکی و پیراپزشکی!چربطی به رشته داره لپ تاپ :/
اگر نیاز داری استفاده کنی ازش میبری لپ تاپتو
اونا نیاز هرروزشونهقاعدتا ربط داره! قطعا مهندس کامپیوتر بیشتر به کامپیوتر احتیاج داره تا مثلا دانشجو پزشکی و پیراپزشکی!
مام که جزوه مینویسیم تهش سر رسید و خودکار ابی و گوشی میبریمچرا با یه حالت پوکر فیس میگید طرف میره دانشگاه هیچی با خودش نمیبره؟
کسی که تهش بخواد جزوه کپی بگیره جز گوشی چه چیزی باید با خودش ببره؟
من چندین روز بدون کیف رفتم ((:مام که جزوه مینویسیم تهش سر رسید و خودکار ابی و گوشی میبریم