Milad.M1998
کاربر جدید
- نام مرکز سمپاد
- تیزهوشان شهید بهشتی
- شهر
- تربت جام
- سال فارغ التحصیلی
- 1396
- دانشگاه
- علوم پزشکی مشهد
هنوزم این فروم سمپادیا فعالیت داره؟!
بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلههنوزم این فروم سمپادیا فعالیت داره؟!
بله لازمه . رشتت کامپیوتره ها !بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــله
.
.
.
من ترم بهمنی هستم
مهندسی کامپیوتر
به نظرتون تو این مدت چی کار کنم؟؟؟؟
لپ تاپ برا ترم اول لازمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنونبله لازمه . رشتت کامپیوتره ها !
زبان بخون .
بله منم دارم میگم لازمهممنون
منظورم اینه برا ترم اول لازمه؟؟؟؟
یه لپ تاپ خوب تا 8 میلییون چی سراغ دارین؟
لپتاپ لازمه و شاید فقط دو هفته اولو بشه بدون لپتاپ طی کرد..حتی استادمون هم گفته که حتما بگیرین و کدبزنین و اینا..بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــله
.
.
.
من ترم بهمنی هستم
مهندسی کامپیوتر
به نظرتون تو این مدت چی کار کنم؟؟؟؟
لپ تاپ برا ترم اول لازمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از راهنماییتونلپتاپ لازمه و شاید فقط دو هفته اولو بشه بدون لپتاپ طی کرد..حتی استادمون هم گفته که حتما بگیرین و کدبزنین و اینا..
همونجور که گفتن سبک بگیر مال من الان دو کیلو و خورده ایه و جونم درمیاد که میبرم میارمش دانشگاه..
به ما الان زبان سی درس میدن و نمیدونم که تو دانشگاه شما تو مبانی چی یاد میدن..به نظرم اگه بتونی یکم تو این مدت الگوریتم نویسی و تفکر الگوریتمی رو تمرین کنی خیلی جلو میفتی و راحتتر برنامه نویسی یاد میگیری..
تو دانشگاه همه یا کیفِ کولی دارن یا سامسونت. اکثریت کولهپشتی. والا من کسی رو ندیدم خالی خالی بیاد و بره. ( ._.)دقیقن چرا نباید کوله برد باید وسایلمون بذاریم تو کیسه پلاستیک یا این گونی برنج هندیا یا شایدم از این کیف آخوندیا
من واقعا نمیدونم ولی قبل از اینکه من دانشجو شم همچین حرفی رو میزدن اینجادقیقن چرا نباید کوله برد باید وسایلمون بذاریم تو کیسه پلاستیک یا این گونی برنج هندیا یا شایدم از این کیف آخوندیا
ما استادامونم با كوله ميان واقعا اوكيهدقیقن چرا نباید کوله برد باید وسایلمون بذاریم تو کیسه پلاستیک یا این گونی برنج هندیا یا شایدم از این کیف آخوندیا
زیاد دیدم کسانی که خالی خالی میرن!تو دانشگاه همه یا کیفِ کولی دارن یا سامسونت. اکثریت کولهپشتی. والا من کسی رو ندیدم خالی خالی بیاد و بره. ( ._.)
+ یه توصیه به همه دوستانی که قراره دانشجو بشن "-: ، کیفاتون رو خیلی سنگین نکنید خصوصا اگر خیلی تو راهید و پیادهروی زیاد دارید.
تا چند روز اثرات کولهی سنگین میمونه. [کوفتگی، خستگیِ مفرط و...]
ولی ناموسا جلیقه رو بیخیال... اینایی که کت میپوشن میان دانشگاه رو اصولا نمیشه جم کرد حالا اصن شما تیشرت پاره هم تنش این همینه ...کت شلوار اگه دوست دارین بپوشین خب.
ولی اگه دنبال شاخ بازی و چس کلاس باشین توصیه نمیشه.
ما که ندیدیم کسی با کت شلوار شاخ بشه.