چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    482
بچّه‌ها، نمیدونم اینجا باید بپرسم یانه؛ ولی مدارک ثبت‌نام غیرحضوری چیاس؟ تو سایت چیزی ننوشته.
برو توی موضوع دانشگاهت بپرس. :-"
ولی طبق نظرای قبلی بچه ها کلا دانشگاه تهران یه کم دیر تر اطلاعیه میده.

جدا از شوخی کار هرروزتون رو اگه با برنامه پیش ببرید می تونید بدون مطالعه بیش از حد جزو رتبه های برتر دانشگاهتون باشید

حالا بعضیا رو دیگه می خریم. :-"

راس میگه :-"
بقیه رو از سال بالاییا و کتاب خونه و اینا می گیریم. :-"
بعضیام که کتاب نمی خوان؛ مگه نه؟:-"
یه سری گروه های تلگرامی هست مثل خفت کتاب شریف یا گروه بوک آن. اینا کارشون اینه یه عده کتاب میذارن میفروشن یه عده میخرن. کتابخونه دانشکده و دانشگاه هم خوبه. از هر امکاناتی میتونید نهایت استفاده رو بکنید. بسیج دانشکده ما یه کتابخونه داره. نه عضویت کتابخونه میخواد نه بسیج. تا اخر ترم هم مهلت میده برگردونی. پولم نمیخواد. کل ترم یک و دو بچه ها کلی کتاب میگیرن ازشون. همچین چیزایی دیدید استفاده کنید. هالیدی و اینا خریدن نداره...

فارغ از پیشنهاداتی که دوستان بالاتر دادند ، بعضی از کتاب ها (که مثلا فقط یکی دو فصل رو میخواید) یا جزوات رو میتونید کپی بگیرید و به مراتب قیمتش هم براتون منطقی تر میوفته یا حتی اگر با کپی موافق نیستید میتونید کتاب رو بدید براتون اسکن کنند و به صورت pdf بگیرید و بخونید و بعد از امتحان پاکش کنید!

مثلا یک کتاب 500 ص ای هست که شما فقط باید 120 ص رو بخونید بعد این کتاب رو میتونید ببرید بگید براتون هر 4 ص رو توی یک ورق A4 پشت رو بزنند => میشه 30 ص اینا ، بعد هر ص رو حتی اگر 300 هم بگیرن ازتون میشه 9 هزارتومن که قیمت خیلی منطقی تریه تا مثلا قیمت 40 تومنی یک کتاب!
خیلی از جزوات و کتاب ها واقعا بیشتر از یک بار خونده نمیشن و حتی واسه کنکور هم به درد شما نمیخورند!
متاسفانه الان اوضاع دانشجو ها انقدری بد هست که شاید توان خرید کتاب ها رو نداشته باشند و این رو هم میتونید به عنوان یک گزینه در نظر بگیرید گرچه اگر از لحاظ مالی مشکلی ندارید سعی کنید کتاب ها رو به خاطر حقوق نویسنده و ناشر تهیه کنید اما اگر مثل بیشتر دانشجو ها واقعا نمیتونید خیلی از کتاب ها رو تهیه کنید میتونید از دو تا روشی که گفتم استفاده کنید! :)

کسایی که انتقالی میگیرن از ترم مهر میتونن برن سر کلاس یا میفتن واسه بهمن؟

نتایج آزاد کی میاد؟

کسایی که انتقالی میگیرن از ترم مهر میتونن برن سر کلاس یا میفتن واسه بهمن؟
به جز سهمیه هیئت علمی و سهمیه مدال ها فکر کنم شما برای انتقالی یا تغییر رشته یا میمهانی و... باید اردیبهشت اقدام کنید و از ترم بعدش هم منتقل میشید! یعنی ترم سه._. حالا باز هم زیاد در جریان نیستم شاید طور دیگه ای باشه.

تو کلاسای پرجمعیت واسه کل اکیپتون جا نگیرید !! مرسومه ولی من بیشعوری میدونمش . مثلا یه ردیف کامل خالی رو رزرو نکنید واسه خودتون و دوستاتون

یک سوال از اونایی که دارن ثبت نام میکنن ! زمانی که میخوایم بریم پیشخوان باید اصل مدارکو برای دانشگاه بفرستیم یا کپیشو ؟ مدارک منظور همون دیپلم و پیش دانشگاهیه
کپیشو. اصلشم به خود دانشگاه ندین. کپی برابر اصل بگیرین اونو بدین. موقع پس دادنش کلی بازی درمیارن :-"

من خیلی سردرگمم
یکشنبه ساعت هشت تا سه کلاس دارم.
خوابگاهم‌هم از دانشگاه دوره کلی وسیله هم باید با خودم بیارم چه گلی به سرم بگیرم؟

من خیلی سردرگمم
یکشنبه ساعت هشت تا سه کلاس دارم.
خوابگاهم‌هم از دانشگاه دوره کلی وسیله هم باید با خودم بیارم چه گلی به سرم بگیرم؟
برو اول خوابگاه تو اوکی کن وسایلتو بزار از فردا راحت برو سرکلاس هفته اول خبری نیست واقعا

متاسفانه من اطلاعیه ثبت نام اینترنتی دانشگاهمون رو ندیدم ، الان کسی میدونه باید چه کار کنم ؟ ثبت نام حضوری از فردا شروع میشه و من تقریبا هیچ کار نکردم

متاسفانه من اطلاعیه ثبت نام اینترنتی دانشگاهمون رو ندیدم ، الان کسی میدونه باید چه کار کنم ؟ ثبت نام حضوری از فردا شروع میشه و من تقریبا هیچ کار نکردم
واسه ما موقع ثبت نام حضوری یه سریا غیر حضوریشونو هم همونجا انجام میدادن، احتمالا مشکلی نیست برو اونجا خودشون درستش میکنن

بچه ها یه سری اطلاعات پایه ای نمیدین ؟
مثلا اینکه برنامه کلاسا رو از کجا بگیریم ، از کجا بفهمیم کلاسمون کجا تشکیل میشه، چطوری از کتابخونه استفاده کنیم ...

واسه ما موقع ثبت نام حضوری یه سریا غیر حضوریشونو هم همونجا انجام میدادن، احتمالا مشکلی نیست برو اونجا خودشون درستش میکنن

بچه ها یه سری اطلاعات پایه ای نمیدین ؟
مثلا اینکه برنامه کلاسا رو از کجا بگیریم ، از کجا بفهمیم کلاسمون کجا تشکیل میشه، چطوری از کتابخونه استفاده کنیم ...
سیستمتون چیه؟
سما،گلستان،یا...؟
گلستان رو من میدونم که از قسمت ثبت نام،برنامه هفتگی دانشجو،برنامه هفتگی دانشجو در طول ثبت نام میشه روز و ساعت و شماره کلاسا رو دید
سما و سامانه های دیگه رو هم بچه ها بیان بگن :D

Back
بالا