- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 95
اینم تازه نیاز نیست میشه فرستادنه لازم نمیشه اونطوری،ولی یه فلش و otg لازمه برا دیدن فیلم های آناتومی تو گوشی
اینم تازه نیاز نیست میشه فرستادنه لازم نمیشه اونطوری،ولی یه فلش و otg لازمه برا دیدن فیلم های آناتومی تو گوشی
برو توی موضوع دانشگاهت بپرس.بچّهها، نمیدونم اینجا باید بپرسم یانه؛ ولی مدارک ثبتنام غیرحضوری چیاس؟ تو سایت چیزی ننوشته.
ازاد تهرانبه نظر شما:
آزاد تهران یا پشت کنکور؟(کامپیوتر)
جفتشبه نظر شما:
آزاد تهران یا پشت کنکور؟(کامپیوتر)
استادا میگن بعد می ریم می خریمببخشید یک سوالِ دیگ ،اول مهر چه کتابایی باید باخودمون ببریم؟با کیفِ خالی بریم؟
عاره عاخه پولمون زیادی کردهاستادا میگن بعد می ریم می خریم
حالا بعضیا رو دیگه می خریم.عاره عاخه پولمون زیادی کرده
یه سری گروه های تلگرامی هست مثل خفت کتاب شریف یا گروه بوک آن. اینا کارشون اینه یه عده کتاب میذارن میفروشن یه عده میخرن. کتابخونه دانشکده و دانشگاه هم خوبه. از هر امکاناتی میتونید نهایت استفاده رو بکنید. بسیج دانشکده ما یه کتابخونه داره. نه عضویت کتابخونه میخواد نه بسیج. تا اخر ترم هم مهلت میده برگردونی. پولم نمیخواد. کل ترم یک و دو بچه ها کلی کتاب میگیرن ازشون. همچین چیزایی دیدید استفاده کنید. هالیدی و اینا خریدن نداره...حالا بعضیا رو دیگه می خریم.
راس میگه
بقیه رو از سال بالاییا و کتاب خونه و اینا می گیریم.
بعضیام که کتاب نمی خوان؛ مگه نه؟
متعاقبا اعلام خواهد شد : ))نتایج آزاد کی میاد؟
به جز سهمیه هیئت علمی و سهمیه مدال ها فکر کنم شما برای انتقالی یا تغییر رشته یا میمهانی و... باید اردیبهشت اقدام کنید و از ترم بعدش هم منتقل میشید! یعنی ترم سه._. حالا باز هم زیاد در جریان نیستم شاید طور دیگه ای باشه.کسایی که انتقالی میگیرن از ترم مهر میتونن برن سر کلاس یا میفتن واسه بهمن؟
کپیشو. اصلشم به خود دانشگاه ندین. کپی برابر اصل بگیرین اونو بدین. موقع پس دادنش کلی بازی درمیارنیک سوال از اونایی که دارن ثبت نام میکنن ! زمانی که میخوایم بریم پیشخوان باید اصل مدارکو برای دانشگاه بفرستیم یا کپیشو ؟ مدارک منظور همون دیپلم و پیش دانشگاهیه
برو اول خوابگاه تو اوکی کن وسایلتو بزار از فردا راحت برو سرکلاس هفته اول خبری نیست واقعامن خیلی سردرگمم
یکشنبه ساعت هشت تا سه کلاس دارم.
خوابگاهمهم از دانشگاه دوره کلی وسیله هم باید با خودم بیارم چه گلی به سرم بگیرم؟