|تا
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 96
فکر می کنم ممنوع باشه .تا حالا کسی تونسته از آزاد به سراسری انتقالی بگیره؟
فکر می کنم ممنوع باشه .تا حالا کسی تونسته از آزاد به سراسری انتقالی بگیره؟
عجب ٬نمیدونم. خیلی بحث بود دربارش همون موقع. کلی بیانیه صادر کردن از بسیج و انجمن تا خود شورای صنفی سابق بیانیه داد. نفهمیدم چیکار کردن دیگه. آره به نظرم باید جدی پیگیری کنیم. نمیدونم عظمش وجود داره یا نه. موضوع اینه که بچه های سال پیش بد عمل نکردن. ولی کم گزارش میدادن. تا اینکه اواسط سال بهشون گفتیم پس چیکار میکنید شماها؟ یه بحثی شد و خودشون به این نتیجه رسیدن اطلاع رسانیشون قوی تر بشه. ولی خب فکر کنم مثلا اگه قرار بود چند هزار نفر حق رای داشته باشن، حدود 500 نفر شرکت کردن. این بود که دانشگاه سریع قبول کرد شورایی نباشه[/QUOTE
]
یادمه سال 95 که کارنامه سبز اومد یکی از بچهای آزاد انصزاف داد و با کارنامش اومد امیرکبیر!تا حالا کسی تونسته از آزاد به سراسری انتقالی بگیره؟
کفش و لباس نو یعنی دیگه داد نزنه نوعه. مثلا کفش مردونه برق بزنه خیلی ضایست خدایی. وگرنه تمیز و خوب بیای دانشگاه چه عیبی داره؟طرح کلاسور و دفتراینارو که مسخره نمیکنند؟
مثلا معدل خوب که جزو پنج نفر اول باشه،چنده؟
اقا کفش نو واقعا خیلی ضایعست؟
لوازم التحریر همه چی به خودت بستگی داره. هر چی حال میکنی. جلو نسشتنم همه رو بری بشینی جلو و جا بگیری مسخره میکنن:) ولی مثلا دروس عمومی ته کلاس پر میشه زودتر. یه سری اساتید هستن بشناسنت و موثر حضور داشته باشی نمره خوب میدن اونارو اوایل میری جلو میشینی شناختت میری عقب.این ک خیلی درس بخونی و جلو بشینی،مسخره می کنند آیا؟؟
جامدادی چی؟خودکار رنگی دارم چی؟
برنامه میدن بهتون که ساختمون و شماره ی کلاس رو نوشته.اقا من یکی از سوالام الان اینه ک وارد دانشگاه ک میشی واسه ترم یکیا زده ک تو کدوم کلاسن؟؟مثلا تو کدوم کد؟؟من همش فک می کنم وارد ک شدم باید بگردم اسممو پیدا کنم ک کدوم کلاس افتادم
بستگی به خودت و رشتت دارهمن هنوز جزئی ترین مسائلو هم نمیدونم: آه
مثلا اینکه کیفمون خیلی سنگین قراره بشه؟کیف متناسب با سنگینی برداریم یا متوسط؟
تو خودشون احتمالا مسخره کننطرح کلاسور و دفتراینارو که مسخره نمیکنند؟
جلو نشستن مسخره کردن نداره خداییاین ک خیلی درس بخونی و جلو بشینی،مسخره می کنند آیا؟؟
جامدادی چی؟خودکار رنگی دارم چی؟
برنامه درسی دارین تو پرتالتون هستاقا من یکی از سوالام الان اینه ک وارد دانشگاه ک میشی واسه ترم یکیا زده ک تو کدوم کلاسن؟؟مثلا تو کدوم کد؟؟من همش فک می کنم وارد ک شدم باید بگردم اسممو پیدا کنم ک کدوم کلاس افتادم
تهش دوالی سه جزوه و لپ تاپ اگر حمل کنیدمن هنوز جزئی ترین مسائلو هم نمیدونم: آه
مثلا اینکه کیفمون خیلی سنگین قراره بشه؟کیف متناسب با سنگینی برداریم یا متوسط؟
ینی چی؟ ینی هم به درست برسی هم خوش گذرونی؟چه جوری کارامونو درست برنامه ریزی و هماهنگ کنیم؟
معمولن ویسا گوش داده نمی شه ولی اگه بشه فوق العاده اسضبط کردن صدای استاد چقدر نیازه؟مثلا من حس میکنم اگه وویس بگیرم گوش نمیدم …ولی خیلیا میگن باید گرفت،چه کرد؟
عاقا من يه كلاسور دارم طرح پنگوئنه تقريبا منو با اون ميشناسن ديگه خطر سوژه شدن هست ولي كار خودتو بكنطرح کلاسور و دفتراینارو که مسخره نمیکنند؟
اخه منم یه جغد زرد دارم خیلی قشنگه حیفه استفاده نشهعاقا من يه كلاسور دارم طرح پنگوئنه تقريبا منو با اون ميشناسن ديگه خطر سوژه شدن هست ولي كار خودتو بكن
يكي ديگه هم دارم فيله،اون استاد هم تيكه انداخته بهم حتي
دیکته ک نمیگه ((: مهندسیارو نمیدونم چجوریه ولی برا ما گروه جزوه نویسی هست. لازم نیست هر نفر جدا جدا برای خودش جزوه بنویسهستادا در حالت میانگینشون خیلی تند تند جزوه میگن؟یعنی اصلا براشون مهم هست دانشجو داره مینویسه یا نه همینطوری تند تند میگن میرن؟