f@him کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 524 امتیاز 24,484 نام مرکز سمپاد فاتح شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه شریف رشته دانشگاه IT 2024/11/3 #3,921 به نقل از Denebolah : سایته باز نمیشه، انگار باید بریم دفتر خدمات الکترونیکی دولت کلیک کنید تا باز شود... عا اره ترای کردم منم دیدم باز نشد. فکر کردم ولی ممکنه مشکل ip غیر ایران باشه: (
به نقل از Denebolah : سایته باز نمیشه، انگار باید بریم دفتر خدمات الکترونیکی دولت کلیک کنید تا باز شود... عا اره ترای کردم منم دیدم باز نشد. فکر کردم ولی ممکنه مشکل ip غیر ایران باشه: (
Hyazinthe امید، آخرین نفس های من برای سبز ماندن است…! فارغالتحصیل ارسالها 113 امتیاز 2,797 نام مرکز سمپاد Farzanegan شهر Karaj سال فارغ التحصیلی 1403 دانشگاه IUST رشته دانشگاه Applied mathematics 2024/11/4 #3,922 به نقل از Denebolah : کسی میدونه کارت متروی دانشجویی رو چطوری میشه گرفت؟ کلیک کنید تا باز شود... به من گفتن کارت دانشجویی + عکس + شناسنامه + کارت ملی + گواهی اشتغال به تحصیل ببر دفتر پیشخوان دولت. (تو تهران) بعد کارت که صادر شد برو از صادقیه بگیر
به نقل از Denebolah : کسی میدونه کارت متروی دانشجویی رو چطوری میشه گرفت؟ کلیک کنید تا باز شود... به من گفتن کارت دانشجویی + عکس + شناسنامه + کارت ملی + گواهی اشتغال به تحصیل ببر دفتر پیشخوان دولت. (تو تهران) بعد کارت که صادر شد برو از صادقیه بگیر