• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    486
پاسخ : چگونه یک دانشجو شویم؟!

بوفه هم حتما با خودتون ببرین :)) زشته به هرحال مهمونی چیزی ممکنه بیاد تو اتاقتون باید اتاق خوشگل باشه مثلا :))

حالا چرخ خیاطی و قالب کباب کوبید هیچی ولی اون یکی رو سعی کن حتمن بگیری چون موکت ها میسوزه بعد سفت میشه .

+

آها سرعت غذا خوردن خیلی نکته ی مهمیه. یه جوری میشه که شما مثن 1:30 کلاس دارید و 1:25 میرسید خوابگاه. باید یه جوری رفتار کنید که هم به کلاس برسید و هم غذاتونو انقد بخورید که سر کلاس از گشنگی به درو دیوار چنگ نزنید. بهترین راهی که پیشنهاد میشه اینه که چند لقمه ی اولو فقط ببلعید بعد هم دهنتونو تا حدامکان پر کنید و در فاصله ی بین سلف تا کلاس کم کم بجوید.

+

به نقل از Ham!D ShojaE :
آفتابه آقا؛ آفتابه!

پست پاک میکنی بیای اول صفحه؟ با استفاده از امکانات مدریریتی ؟ تو کاربری آخه ؟ . ((: .

+

#چقد حرف میزنم

به نقل از gaucho :
+

آها سرعت غذا خوردن خیلی نکته ی مهمیه. یه جوری میشه که شما مثن 1:30 کلاس دارید و 1:25 میرسید خوابگاه. باید یه جوری رفتار کنید که هم به کلاس برسید و هم غذاتونو انقد بخورید که سر کلاس از گشنگی به درو دیوار چنگ نزنید. بهترین راهی که پیشنهاد میشه اینه که چند لقمه ی اولو فقط ببلعید بعد هم دهنتونو تا حدامکان پر کنید و در فاصله ی بین سلف تا کلاس کم کم بجوید.
همون نشخوار کردن دیگه؟ :-"

برای بار ده‌هزارم می‌گم؛ بلد نیستید ل‍ایک جمع کنید واردِ عرصه نشید فرزندانم.

[در حال های‌فایو با صابری که توی لیستِ ده تا ل‍ایک‌خورِ سایت ه. ما خیلی خفن ییم چونکه.]

پست پاک میکنی بیای اول صفحه؟ با استفاده از امکانات مدریریتی ؟ تو کاربری آخه ؟ . ((: .
لایکات زیاد شه بنت می‌کنم. اورانگوتان.

به نقل از ارغوان :

[در حال های‌فایو با صابری که توی لیستِ ده تا ل‍ایک‌خورِ سایت ه. ما خیلی خفن ییم چونکه.]
مهم تعداد پست به تعداد لايكه! :-"

به نقل از Ham!D ShojaE :
اورانگوتان؟ صابري؟ :-"

صابري بميري :-" :))
...
صابري هنوزم سر لايك مسابقه ميذاري؟ :-" ر.ك به حرف يه سال پيشت! :-"

به نقل از ارغوان :

حمید حالا من نمیخوام تو دعواتون دخالت کنم ولی زشته آدم کم بیاره دیسلایک کنه :-"

به نقل از Ham!D ShojaE :

خب دیگه چیا بهت یاد دادن تو مدیریت ؟

+
من فک میکردم فقط منم که پیگیر اون لیست ده لایکخور برترو میدیدم. :)))) ما خیلی خفنیم. [حضار : خــــــــــعلی ]

+

حالا نه که مهم باشه ها ولی اولین کسی که نسبت لایک به پستش شد 10 من بودم. ( اون زمان ح.ب هم جز پستا حساب میشد) . :-"

مهم تعداد پست به تعداد لايكه! :-"
من قریب به هزارتا پست ح.ب داشته‌م در طول این سه‌ سال و نیم عضویت‌م خب. هرکدوم هم سی چهل تا ل‍ایک خورده ((: نسبت پست به ل‍ایک اگه زیاد بشه یعنی طرف مث این [اشاره به همید] در صحن علنی سایت اسپم می‌ده ل‍ایک جمع می‌کنه.
مهم محبوبیت در ح.ب ست اصن. ((:

من فک میکردم فقط منم که پیگیر اون لیست ده لایخور برترو میدیم. :)))) ما خیلی خفنیم. [حضار : خــــــــــعلی ]
من از وقتی دیدم خودم هم اون تو م پیگیرش شدم ((: ما خیلی شاخیم صابری. ما پلی‌تکنیکیا اصن.

رشته های علوم پزشکی ، مثلا پزشکی و دارو و دندان که دانشکده هاشون جداس ، کلاس مشترکی ندارن ؟ کلاً کلاسا درون دانشکده ایه ؟؟

Back
بالا