- مدیر
- #3,881
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهرراز
- سال فارغ التحصیلی
- 98
واسه ما هم اول ترسوندن که حراست و فیلان ولی الکیهقشنگ ما رو امشب ترسوندن
مجبور شدم گروه رو پاک کنم![]()

واسه ما هم اول ترسوندن که حراست و فیلان ولی الکیهقشنگ ما رو امشب ترسوندن
به نظرم مسئولیت (ادمین گروه)به عهده نگیرقشنگ ما رو امشب ترسوندن
مثل اینه ک بگن تو کلاس بغل فلانی نشین=)!قشنگ ما رو امشب ترسوندن
نه بابا، چه دردسری. ولی خب اگه واسه اعتراضات و تحصن و ... کانال/گروه بزنی میره تو رزومت. من حتی یه کانال برای اعتراض به سلف زده بودم از دو نفر هشدار جدی بهم دادن که البته بی احتیاطی خودم بود، که البته در نهایت بیخیالش شدم.یه سوال
واسه گروه همکلاسیا،اگه یکی خودجوش گروه بزنه،بعدا براش دردسر نمیشه؟
از یه ویرایش جدید تر علم بیشتری یاد نمیگیری طبیعتا(البته اگه مثلا درست بیولوژی و اینا باشه انگار امکانش هست بعضی محتویات ویراست های قبل رد شده باشن!)، ممکنه یه مقدار تمرینات و مسائلش متفاوت باشنیه سری از اساتید منابعی معرفی می کنن که توی اینترنت اصولا میشه پی دی افشون رو پیدا کرد
ولی مال چند ویراست قبلشه یا قدیمیه
می صرفه بخریمشون یا همین پی دی افا اوکیه؟
یکیش اینکه :عضویت تو کتابخونهی دانشگاه به چه درد میخوره؟
جدی زمان چیز عجیبیه. شاید الان بشه گفت واقعا هم باید عجیب می بود. همون بهتر که پیدا نکنید: )))))پاسخ : روز اول و ترم اول دانشگاه
من نزدیک ترین دوستام رو ترم یک پیرا کردم. اصلا برا خودم عجیب بود چطور این قدر با هم قاطی شدیم
قیمت رفرنس ها خدا تومن شده !عضویت تو کتابخونهی دانشگاه به چه درد میخوره؟
🧐عضویت تو کتابخونهی دانشگاه به چه درد میخوره؟
واس سوال اولت چون انتخاب واحد ترم دو ای ها اخر از همه است واحد های خوبی بهت نمیرسه معمولابچه ها نیاریم بالا تاپیکو؟
+ سوال: موقع انتخاب واحد عمومی ها رو از ترم ۲ شروع کنیم به برداشتن یا نگه داریم واسه آخرش یا چی؟
+ سوال: برای یک زندگی دانشجویی پر بازده پیشنهادهای خود را در راستای
مدیریت زمان
زندگی خوابگاهی
و اپلای
پذیراییم
به نظرم کم کم بردار چون همه یه ترم عمومی واقعا حوصله سر بره البته باید ببینی چن ترم معرفی با استاد میدن میتونی عمومی هارو معرفی با استاد بکنی ولی در کل این تعاریف برا کسی هست که میخواد از دانشگاه فرار کنه مگه عجله داری؟بچه ها نیاریم بالا تاپیکو؟
+ سوال: موقع انتخاب واحد عمومی ها رو از ترم ۲ شروع کنیم به برداشتن یا نگه داریم واسه آخرش یا چی؟
با برنامه باش با برنامه خودت برو جلو نه بقیه+ سوال: برای یک زندگی دانشجویی پر بازده پیشنهادهای خود را در راستای
مدیریت زمان
زندگی خوابگاهی
و اپلای
پذیراییم
هیچ وقت نشنیدم معرفی به استادو به کسی بدن غیر از کسی که ترم آخرشو تموم کرده و یکی دو درس دیگه موندن براش.به نظرم کم کم بردار چون همه یه ترم عمومی واقعا حوصله سر بره البته باید ببینی چن ترم معرفی با استاد میدن میتونی عمومی هارو معرفی با استاد بکنی ولی در کل این تعاریف برا کسی هست که میخواد از دانشگاه فرار کنه مگه عجله داری؟
با برنامه باش با برنامه خودت برو جلو نه بقیه
دوستایی پیدا کن که میخوان مثل شما اپلای کنن
در کل زیاد قاطی نشو با بقیه