همه سیگارینبه نقل از Mehrad.M :اگه واقعا سیگاری باشیم و بریم تو دانشگاه بکشیم چطوریه اوضاع؟
من پستها رو میخوندم صرفا اشاره شده بود که همون اول سیگاری نشید و فلان و بهمان.
آقا اگه تو دانشگاه از یکی خوشت اومد سریع برو تو کارشبه نقل از آقا حمید رضا :کلا درمورد دفتر و خودکار و کیف و لباس و اینا توضیح بدین
با هم کلاسی هامون اوکی باشیم؟! سلام اینا بکنیم مثن به جنس مخالف؟!
به نقل از گاندو :چند رنگ خودکار حکمش چیه دوستان؟ مشکی و آبی و یه رنگ مشخص کننده مثل قرمز، همین سه رنگ کافیه
دفتر چرمی؟ عیبش چیه؟
دفتر دو خط زبان؟ خیلی ضایعس!
به نقل از آقا حمید رضا :کلا درمورد دفتر و خودکار و کیف و لباس و اینا توضیح بدین خیلی عادی باش ریلکس
با هم کلاسی هامون اوکی باشیم؟! نه پس! ببین سعی کن بولد شده نباشی لازم نیست هر جا بحثی میشه شرکت کنی ولی خیلی هم ساکت و منزوی طور نباش
سلام اینا بکنیم مثن به جنس مخالف؟! از قدیم گفتن سلام نشانه ادب به همه سلام کن ولی لازم نیس رفیق فاب همه باشی اوکی
حلی ها خیلی حس میکنن شاخن (بلا نسبت حلی های این سایت )به نقل از Mehrad.M :یه سوالی هم در مورد بچههای سمپاد بکنم:
آیا تو دانشگاه هم همه غرور مسخره سمپادی دارن؟
نگاه بقیه ملت به سمپادیها چیه؟
نه ب اون صورت شاید تک و توکبه نقل از Mehrad.M :یه سوالی هم در مورد بچههای سمپاد بکنم:
آیا تو دانشگاه هم همه غرور مسخره سمپادی دارن؟
نگاه بقیه ملت به سمپادیها چیه؟
به نقل از Mehrad.M :یه سوالی هم در مورد بچههای سمپاد بکنم:
آیا تو دانشگاه هم همه غرور مسخره سمپادی دارن؟ واقعیتش من تا حالا کسی رو دور و بر خودم ندیدم که غرور مسخره سمپادی داشته باشه(واقعا ندیدم) به هر حال اگه فرقی هم هست باید در عمل نشون داده بشه نه در حرف(که آره من سمپادیم و فلان و بهمان)
نگاه بقیه ملت به سمپادیها چیه؟خیلی نگاه عادی! والا! آدمیم هممون جدا از شوخی تاکید می کنم که این طرز رفتار آدم هاست که تیزهوش بودنشون رو نشون میده به خصوص توی دانشگاه! تازه اگه نخوای میتونی نگی سمپادی بودی
به نقل از dre@mer :ممکنه مثلا بپرسن رتبه هاتونو بگید واینا؟ خیلی مسخره س [-( به احتمال زیاد میپرسن و گریزی ازش نیست لااقل برای ما که پرسیدن
به نقل از Mehrad.M :اگه واقعا سیگاری باشیم و بریم تو دانشگاه بکشیم چطوریه اوضاع؟ ببین ملایم سیگاری باشی ولی درست و اخلاقت خوب و خفن و مورد پسند باشه گیر نمی دن
من پستها رو میخوندم صرفا اشاره شده بود که همون اول سیگاری نشید و فلان و بهمان.
من رنگ سیاه دوست ندارم...اگه مثلن سبز لاجوردی یا ابی نفتی بپوشم گیر نمیدن؟به نقل از کوزت :حجابتونم رعایت کنین
به نقل از Mehrad.M :شنوا(درست گفتم اسمت رو؟) این قضیه داره برات پ.خ می کنم
خب آره من که نمیگم ترجیحا ولی میخواستم کلا از شرایط با خبر باشم.
+یک سوال دیگه هم دارم. اینکه کلاسا شاید دور باشن از هم و .. و به عنوان یه ترم اولی دیر پیدا کنیم براش راه حلی نیست؟ چرا قبل از شروع ترم برو و کل دانشگاه رو عین کف دستت حفظ کن و البته پیشنهادم اینه با مسئولین حسابی گرم بگیری(اساسی جواب میدن این دو راه به خصوص راه دوم اگه اهلش باشی)
زیاد آدمی نیستم که گرم بگیرم با ملت و دوست ندارم سوال بپرسم زیاد.
من تو ذهنم این بود که آیا نقشهای چیزی هستش برای این موضوع یا تو سایت دانشکده گفته نشده مکان برگزاری کلاس هارو؟ نه ولی توی برنامه میزنن شماره کلاس رو و اگه قبلش آشنا باشی پیدا میکنی فوقش چند جلسه اول سخته
یادمه هفته ی اول ک رفتیم سال بالاییا ی دانشگاه ی برنامه ای برگزار کرده بودن از من بپرسبه نقل از Mehrad.M :شنوا(درست گفتم اسمت رو؟)
خب آره من که نمیگم ترجیحا ولی میخواستم کلا از شرایط با خبر باشم.
& تو این حد که شاید بعد از پایان هرکلاس 2 3 نخ بکشم ولی خب من اصلا اهل شوآف و اینا نیستم. حتی تریحم اینه قایمکی طور باشه کارم.
اوکیه این مدلی؟
+یک سوال دیگه هم دارم. اینکه کلاسا شاید دور باشن از هم و .. و به عنوان یه ترم اولی دیر پیدا کنیم براش راه حلی نیست؟
زیاد آدمی نیستم که گرم بگیرم با ملت و دوست ندارم سوال بپرسم زیاد.
من تو ذهنم این بود که آیا نقشهای چیزی هستش برای این موضوع یا تو سایت دانشکده گفته نشده مکان برگزاری کلاس هارو؟
بستگی داره تو کدوم دانشکده باشی تو فنی مهندسی ها موردی نیس تو علوم پزشکی هم من چیزی نشنیدم فقط گرم گرفتن که نه،چون بعدا تا اخر اون ۷ سال برات مشکل پیش میاد،گفتم سلام و احوال پرسی ایرادی نداره ،تا اوانجایم که من میدونم تو قسمت فنی تبریز این جوری نیس که دخترا یه طرف بشینن پسرا یه طرف شاید حالا ترم اول اینطوری باشه ولی بعدش این طوری نیس کسی هم معذب نمیشهبه نقل از مينا :من با سال بالاییای تبریز میحرفیدم...
گفتن که با پسرا گرم نگیرید...حدا امکان حرف نزنید باهاشون...واز اینجور چیزا...
یکی بیاد اینو هم توضیح بده
بعضی دروس تمرین داده میشه ک باید تحویل بدیبه نقل از آقا حمید رضا :عاقا مشق و اینطور چیزا نمیدن؟!
درس می پرسن عایا؟!
روش درس دادن زبان چ جوریه تو دانشگاه ممکنه بپرسه؟! -_-
و اما مهم ترین بحث یعنی ظاهر! ببینید ظاهرتون نشونه ی تیپ شخصیتیه شماست! خواهشا داغون لباس نپوشید ولی عزای عمومی هم نگیرید! رنگی بپوشید ولی لااقل ست کنید باز هم تاکید می کنم بولد شده نباشید! دخترا سعی کنید مانتو و کلا تیپ رسمی و یا اسپرت خوب بزنید و پسرا (با احترام البته) لازم نیست توی محیط درسی استاد و غیره سیکس پک هاتون رو ببینن اکی؟به نقل از مينا :من رنگ سیاه دوست ندارم...اگه مثلن سبز لاجوردی یا ابی نفتی بپوشم گیر نمیدن؟
مشق که میگن فلان جارو واسه جلسه بعدی مطالعه کنیدبه نقل از آقا حمید رضا :عاقا مشق و اینطور چیزا نمیدن؟!
درس می پرسن عایا؟!
روش درس دادن زبان چ جوریه تو دانشگاه ممکنه بپرسه؟! -_-