• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    486
پاسخ : روز اول و ترم اول دانشگاه

ما که دانشگاه اومدیم بعد دو هفته میخواستن یه جشن ورودی برامون بذارن که بچه های سال بالایی اومدنو هم جشن ما رو خراب کردن و هم به آقا امام رضا توهین کردنو بعدش بلند شدنو رفتن. واقعا متاسف شدم برا این افراد که قراره بشن مهندسای این مملکت و بدتر از همه ی اینا اینکه نفت ما رو قراره بچرخونن.

جونم براتون بگه که، الان که دو هفته است دانشگاه میرم همه محبت آمیز نگام میکنن میگن آخی این سال اولیه ... به بقیه اینقدر محبت آمیز نگاه نمی کنن که انگار بچه 5 ساله دیدن X_X

به نقل از ساجد :
ما که دانشگاه اومدیم بعد دو هفته میخواستن یه جشن ورودی برامون بذارن که بچه های سال بالایی اومدنو هم جشن ما رو خراب کردن و هم به آقا امام رضا توهین کردنو بعدش بلند شدنو رفتن. واقعا متاسف شدم برا این افراد که قراره بشن مهندسای این مملکت و بدتر از همه ی اینا اینکه نفت ما رو قراره بچرخونن.
وا! چرا اینکارو کردن?! :-/

ما که سال بالاییمامون(ترم دویی ها) خودشون برامون جشن معارفه گرفتن اصن,همه کارشم خودشون کردن...
انصافا سال بالاییای خیلی خوبی داریم,تا حالا نه مسخره مون کردن,نه اذیت,نه سرکار گذاشتن... کلی بهمون کمک میکنن,راهنماییمون میکنن مثلا برا جزوه و کتاب و درسنامه و اینا,یا اینکه با هر استاد چجوری باید رفتار کنیم... تازه روز اول هم یه نقشه از ساختمون دانشکده کشیدن و دادن بهمون که گم نشیم... وقتی هم میفهمن ترم اولی هستیم کاملا عادی رفتار میکنن... :-"
خلاصه اون احساس ناامنی که از طرف سال بالاییا داشتم دیگه برطرف شده... :دی

به نقل از طـوبـــــــی :
وا! چرا اینکارو کردن?! :-/

ما که سال بالاییمامون(ترم دویی ها) خودشون برامون جشن معارفه گرفتن اصن,همه کارشم خودشون کردن...
انصافا سال بالاییای خیلی خوبی داریم,تا حالا نه مسخره مون کردن,نه اذیت,نه سرکار گذاشتن... کلی بهمون کمک میکنن,راهنماییمون میکنن مثلا برا جزوه و کتاب و درسنامه و اینا,یا اینکه با هر استاد چجوری باید رفتار کنیم... تازه روز اول هم یه نقشه از ساختمون دانشکده کشیدن و دادن بهمون که گم نشیم... وقتی هم میفهمن ترم اولی هستیم کاملا عادی رفتار میکنن... :-"
خلاصه اون احساس ناامنی که از طرف سال بالاییا داشتم دیگه برطرف شده... :دی
جشن مارو هم بچه های سل بالاییمون واسمون گذاشتند. یعنی همون بچه های بسیج و جامعه اسلامی.
ولی بقیه ی دانشجوها تو یک حرکت هماهنگ که اونم برمیگرده به مسائل اخیر دانشگاه عقده هاشونو سر جشن ما و جشنی که دوستای خودشون ترتیب داده بودن خالی کردن...... و بدتر از همه اون گریه های مسخره آمیزی بود که موقع پخش صلوات خاصه ی امام رضا انجام شد. خیلی دلگیر شدم اون صحنه رو دیدم.

سال بالايي هاي ما هم جشن معارفه مارو خراب کردند
اميدوارم بعد يه سال مثل اونا ديونه نشم البته مسئولين اجرا معارفه رفتن حراست اوردند بعد سال بالايي ها مثل گوسپند سر به زير نشستند که با اين صحنه خيلي حال کرديم ;D
در کل سال بالايي ها بدرد بخورند سعي کنيد چند تا خوبشو پيدا کنيد باهاشون آشنا شيد \:D/
من که اين کارو کردم و الان چند تا راهنما خوب دارم
روز اول دانشگاه داخل بزرگيش کف کرده بودم و دو هفته اولم خيلي سخت گذشت اما الان داره اوضاع خوب مي شه ;D

@ساجد:
من توجريانات بچه هآي دانشگاهتون بودم!
فک نميکني داري يکم بي انصافي ميکني؟؟؟؟

به نقل از Dell :
اقا ما فنی ها چی؟؟؟
منم تنظیم خانواده موخوام :-<

بسپارید به خدا..... ;D

ما خداییش جشن وروودیمون توپ بود!جدا عالی بود!
الانم سال بالایی هامون خیلی بهمون کمک میکنن!
من فقط الان از دست خودمون ناراحتم!
تنظیم میخواید چیکار؟ مزخرفه!! من الان موندم واسه امتحان باید چ خاکی سرم بریزم!

عاقا آدم اصلا دلش میگیره میاد اینجا! یعنی انقد ملت کله تو کتاب اند!!!!!!!! :-&
این انجمن به تار عنکبوت میگه برو بابا!!!!!!

.

• لایک
امتیازات: brano
Back
بالا