پاسخ : روز اول و ترم اول دانشگاه
واااااااای بچه ها سوالاتتون عالیه
![Laughting :)) :))](/forum/styles/yahmas/smiles/laughting.gif)
مرسی از اینکه انقدر برای من خنده فراهم کردید
![Roflym =)) =))](/forum/styles/yahmas/smiles/roflym.gif)
آخه چه خبره؟ مگه قراره چقدر تغییر بکنید آخه؟ سال اول که هر کاری بکنید همه میدونن سال اولی اید پس خیلی سخت نگیرید لطفا.
فقط با استاداتون مودب باشید و بهشون احترام بذارید لطفا!
خودکار هم صد تا رنگ داشتید مهم نیست، من روان نویس های رنگی ای که سال اول خریدمو هنوز دارم
![Big Grin ;D ;D](/forum/styles/yahmas/smiles/big_grin.gif)
استفاده نشدن خیلی ،یکی از تفریحات من سال دوم دانشگاه این بود که میشستم ته کلاس به پسرامون که با چند رنگ جزوه مینوشتن هر هر میخندیدم ، خیلی خوش میگذشت
جزوه نویسی رو هم ترک کنید، بشینید کتابای درسیتونو بخونید به نفعتونه، با جزوه در کل باسواد نمیشید فقط مدرک میگیرید.
لباس های تابلو هم نپوشید ، تیپ معمولی داشته باشید، آرایش اگر دارید غلیظ نباشه، مانتوی خیلی تنگ و کوتاه و یا خیلی گشاد و بلند نپوشید، یه مانتوی معمولی و رسمی بدید بدوزن اصلا براتون، محیط آکادمیکه.
پسرا جان هرکی دوست دارید کت و شلوار نپوشید، کیف سامسونت هم نبرید!
بین کلاساتون برید جاهای مختلف دانشگاه رو کشف کنید
سایت و کتابخونه و اینا...
جون مادرتون اگه سیگاری نیستید ، سیگاری نشید ، گند نزنید به سلامتیتون، هم دخترا هم پسرا!
تشکل های دانشجویی رو بیابید متناسب با روحیاتتون، از این برنامه های کنسرت و تئاتر هم که میذارن استقبال کنید، چون بعدش دیگه وقت نمیکنید.
قرار مدار های عاشقانه هم میخواید بذارید برید کافه ای جایی، تو دانشگاه هم خیلی تابلوئه ، هم صورت خوشی نداره، هم تا وقتی اونجا باشید همه یادشون میمونه که فلانی با فلانی دوست بود
دوستای خوب پیدا کنید، زودی هم به همه اعتماد نکنید.
با سال بالایی هاتون بجوشید ولی بازم زود اعتماد نکنید، هرچی اونا میگن وحی منزل نیست.
خاله زنک نباشید، و خاله زنک هم نشید، کلا اذیت میشید کار خیلی چیپیه.
فعلا همینا!
در کل قرار نیست سال اولی باشی د و مثل یه سال آخری رفتار کنید، چون شخصیت شما همون شخصیت بچه دبیرستانیه ، کنکور قرار نیست کسی رو بزرگ کرده باشه و اینا... بهتره خودتون باشید، چون هر کاری کنید همه میدونن که سال اولی اید و نا آشنا به جو
![Wink ;) ;)](/forum/data/assets/smilies/mini_winking-face.png)