چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    482
پاسخ : روز اول و ترم اول دانشگاه

به نقل از Lily Delicated :
هیچ کاری نداره! روز اول میرید دانشگاه به هم کلاسی ها یه نگاه میندازید(جنس موافق خودتون) هرکی به نظرتون بچه باحالی بود میرید جلو بهش میگید:سلام،خوبی؟ از کدوم شهر اومدی؟کدوم مدرسه؟
اگه از شهرش خوشتون اومد و سمپادی بود مکالمه رو ادامه بدید، وگرنه برید سراغ نفر بعدی!

يعني هر كي سمپادي نبود بره گمشه ايا؟ :-"

به نقل از پوریا عابدی :
اگه اشتباه نکنم اینو از فیسبوک شنیدین ;D :-"

شاید ;D
اگه سمپاد نبود نمونه دولتی قبوله؟ :-?

ادامه بدین عالیه :))

به نقل از پوریا عابدی :
باو اینجوری ک تا نفر آخر هم شاید هیشکی پیدا نشه ک هم از شهرش خوشمون بیاد هم سمپادی باشه :( نمیشه یکم شل تر بگیریم معیارامونو؟ ;D
بستگی به خودتون داره!
من دارم به آینده اش فکر میکنم. فرض کنید طرف سمپادی نباشه، از یه شهری هم اومده باشه که تا حالا اسمشو نشنیدید،اونوقت میخواید بعد سلام و احوال پرسی راجب چی بحرفید؟!؟ بالاخره باید یه موضوع واسه حرف زدن داشته باشید،اگه طرف سمپادی باشه خیلی راحت یه موضوع خوب پیدا میکنید.

به نقل از شواليه سبز :
ادامه بدین عالیه :))
خوب شد گفتین شما منتظر دستور شما بودیم 8-^
بعد یا حتی اگه از شهرش خوشمون نیومد قهر قهر تا قیامت؟ :( ;D

بابا اینا مثال بود!
آخه من این روش رو امتحان کردم، از چند نفر پرسیدم از کجا اومدی؟ گفتن تهران! 2 دقیقه نشد که دوستای دبیرستانشون رو پیدا کردن رفتن من باز تنها موندم :|
دیگه معیارتون رو هرطور خودتون دوس دارید تنظیم کنید.
ولی پیدا کردن موضوع مناسب برای حرف زدن با هرکی خیلی مهمه! شما باید تشخیص بدید الان راجب چه موضوعی بحرفید که واسه طرف جذاب باشه و حوصله اش سر نره، این مهارت مهمیه! :دی

همیشه ادم قبلش هی میشینه فک میکنه وای روز اول چی میشه چی میشه...
بعد روز اول ک میره دانشگاه میبینه واقعا هیچ چیز خاصی نبوده :))
از من میشنوین روز اول فقط سوتی ندین... :-"

.

آهان پس نگران اینی ک دوستاشو پیدا کنی تو تنها بمونی :-" :)) خب حالا اصلا ب فرض دوستاشو پیدا کرد میریم سراغ یکی دیگه :-??
باو سمپادی بودن طرف مقابل واقعا خوبه ها..خیلی.منتها برای رفاقت طولانی مدت چون اغلب سمپادی یعنی یکم شعور بیشتر..منتها حرف مشترکی دارن سمپادی ها با هم؟مثلا سلام تو سمپادی ای؟ سلام آره سمپادیم چی شد سمپاد قبول شدی؟ :-" یا مثلا تو سمپاد شما کنکور چجوری بود؟ :-" یا مثلا فلسفه ی سمپاد ب نظرت چیه؟ :-"

من مچ بند استقلال میبندم هرکی استقلالی بود رو پیدا میکنم فحش میدیم با هم ب هرچی لنگی :)) :-" البته یکم ضایعه فکر کنم :-"

ربطی شهرستانی یا تهرانی بودن نداره پسرخاله ام با کیف سامسونت میخواست بره من نزدیک بود به سم خوردن بیافتم :| خانواده مادرم تهرانی هستن.

به نقل از پوریا عابدی :
آهان پس نگران اینی ک دوستاشو پیدا کنی تو تنها بمونی :-" :)) خب حالا اصلا ب فرض دوستاشو پیدا کرد میریم سراغ یکی دیگه :-??
باو سمپادی بودن طرف مقابل واقعا خوبه ها..خیلی.منتها برای رفاقت طولانی مدت چون اغلب سمپادی یعنی یکم شعور بیشتر..منتها حرف مشترکی دارن سمپادی ها با هم؟مثلا سلام تو سمپادی ای؟ سلام آره سمپادیم چی شد سمپاد قبول شدی؟ :-" یا مثلا تو سمپاد شما کنکور چجوری بود؟ :-" یا مثلا فلسفه ی سمپاد ب نظرت چیه؟ :-"

من مچ بند استقلال میبندم هرکی استقلالی بود رو پیدا میکنم فحش میدیم با هم ب هرچی لنگی :)) :-" البته یکم ضایعه فکر کنم :-"
نه داداش لنگی جماعت سوراخه.....

ولی من ااکثر رفیق فابام لنگین!!! :(

به نقل از SaranaZ :
ربطی شهرستانی یا تهرانی بودن نداره پسرخاله ام با کیف سامسونگ میخواست بره من نزدیک بود به سم خوردن بیافتم :| خانواده مادرم تهرانی هستن.
بیخیال باو من فکر میکردم پسرخالت آدم حسابیه :-<

!
ولی پیدا کردن موضوع مناسب برای حرف زدن با هرکی خیلی مهمه! شما باید تشخیص بدید الان راجب چه موضوعی بحرفید که واسه طرف جذاب باشه و حوصله اش سر نره، این مهارت مهمیه! :دی

من بشدت این مهرات رو دارم ;))

چقد اسپم دادن باحاله ;D :-"

«کیف سامسونگ»؟ "-:
((:

× هرکی با سارا هم‌دانشگاهی شد، هی اینو بگه تا همه بدونن ((:

هرکار می کنید فقط نرید جلو بگید:"سلام،با من دوس میشی؟!" و بعدش یه لبخند ژکوند تحویل طرف بدید،به نظرم خیلی خزه :-"

ببخشید پریدم وسط اسپمتون :|
قدیما حداقل یکی پیدا میشد به ادم میگفت خفه شو،الان اونم نیس :|

هرکار می کنید فقط نرید جلو بگید:"سلام،با من دوس میشی؟!" و بعدش یه لبخند ژکوند تحویل طرف بدید،به نظرم خیلی خزه :-"
باو ب خدا هجده سال در این مملکت سگی زیستیم اینا دیگه مقدمات روابط اجتماعیه میدانیمشان :-" :-" مثلا وقتی ب ی دختر رسیدیم باید وایسیم اون دست دراز کنه نه ما :)) میدونیم :-"

آقا استادا در حدی هستن ک اگه حس کردیم آدم شاخین بریم باشون دوست شیم؟ 8-^ من واقعا فانتزیم اینه ی استاد دانشگاه رو ب شام دعوت کنم :-"

خیلیم خوبه کلی خاطره میشه :))

به نقل از مرضیـــــه :
نه دانشگاه و رشتت اصلا مهم نیس. حس خودت از کنکوری که دادی مهمه.
امیدوارم مسخرت کنن تو دانشگاه. :/
الان تصورت از رتبه من چیه؟! :|

آقا پزشکی نزدم کخ :| رشته متفرقه زدم :|

به نقل از پوریا عابدی :
مثلا وقتی ب ی دختر رسیدیم باید وایسیم اون دست دراز کنه نه ما :)) میدونیم :-"
ما که تو شهرمون از این قانونا نداریم! :دی

Back
بالا