• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    486
پاسخ : روز اول و ترم اول دانشگاه

به نقل از نیرمـا)΄ :
بچه ها من چندتا سوال دارم ،

-بین کوله و کیف دستی نمیدونم کدوم رو بخرم که هم کاربرد داشته باشه هم مسخره نشم ! :-"

-چه لباسی بپوشم ؟ من همیشه پیرهن چهارخونه با شلوار لی یا کتان سرمه ای میپوشم !

-ترم اول میتونم به کسی اعتماد کنم ؟ توو خوابگاه مخصوصا !
بقيه مگه همه از شياطينن؟؟ بابا همه تون دوست ميشين با هم..
همين لباسات خوبه..
بچه هاي ما پسرا اكثرا كوله نميارن..دخترا بعضيا ميارن..بعضي ها من جمله خودم اكثرا كيف مهموني ميبريم :))

منم استرس روز اول دارم تا حدودی :-s

آقا این کیفم معضلیه ها!! :-?

جدا چه جور کیفی ببیریم؟!! کیف مهمونی.. :-"

به نقل از Hydrus :
منم استرس روز اول دارم تا حدودی :-s

آقا این کیفم معضلیه ها!! :-?

جدا چه جور کیفی ببیریم؟!! کیف مهمونی.. :-"
نترسين بابا..اصلا سوژه كنن..خوب بالاخره همه همو سوژه ميكنن..
كيف عادي ببرين..از اين كوله هاي ساده يا كيف دستي ساده..يا كيف مهموني ولي نه خيلي پر زرق و برق..

دخترا و پسرای خوب!
چرا برای چنین چیزهای کوچکی نگرانید؟؟
من یه چیزی بگم!
شما به محض اینکه وارد دانشگاه بشید خیلی قشنگ همه می فهمن سال اولی هستین!حتی اگر خیلی معمولی باشین ;D...
کیف و لباس معمولی داشته باشین!( هر جور تیپ همیشگیتونه باشین ولی ادب محیط آکادمیک رو رعایت کنید)...
کوله پشتی داشته باشین خیلی عادی تره!این کیف دستی ها رو معمولا همون سال اولیا میارن ;D
پسرا هم کت و شلوار نپوشین روزای اول خیلی ضایعس...حتما هم مسخرتون می کنن ;D...
دخترا هم خیلی جو نگیرین از این مانتو های خیلی خیلی رسمی بپوشین،چون بازم ضایع س...
خیلی هم خودتونو نگیرید،فکر کنید حالا دانشگاه کجاست و باید یه جور دیگه رفتار کنید و اینا...
کلا عادی باشین!همین چیزی که هستین باشین کسی مسخرتون نمیکنه :)

اصلا کسی مسخره تون کنه...اخه چیزی از شما کم میشه? :>
من خودم یه سال کوله پشتی صورتی بردم..چند ماه کیف دستی قرمز،،قهوه ای،،کرم. و دیگر رنگ ها..
مانتو هم از مشکی تا سفید همه رنگ و همه طرح میپوشن..کلا مانتوی بیرونتونو بپوشین بیایین ولی توجه کنین که دانشگاهه یکم رعایت کنین..
من خودم مدتی شال سرم میکردم از این گل گلیا.. ;D خیلی هم خوب... :-"
یه بار رفتم سر کلاس زبان استاد بعد چند دقیقه گفت عه.!معصومه تویی?? هی من میگم این خانم رنگارنگ کیه امروز اومده سر کلاس نشسته =))
تیپ رو هر کسی هرچی دوست داره حق داره بپوشه ولی چیزی که واقعا مسخره میشه رفتارهای خیابونی در روز ها و ترم اول دانشگاهه

به نقل از معصومه :
اصلا کسی مسخره تون کنه...اخه چیزی از شما کم میشه? :>
من خودم یه سال کوله پشتی صورتی بردم..چند ماه کیف دستی قرمز،،قهوه ای،،کرم. و دیگر رنگ ها..
مانتو هم از مشکی تا سفید همه رنگ و همه طرح میپوشن..کلا مانتوی بیرونتونو بپوشین بیایین ولی توجه کنین که دانشگاهه یکم رعایت کنین..
من خودم مدتی شال سرم میکردم از این گل گلیا.. ;D خیلی هم خوب... :-"
یه بار رفتم سر کلاس زبان استاد بعد چند دقیقه گفت عه.!معصومه تویی?? هی من میگم این خانم رنگارنگ کیه امروز اومده سر کلاس نشسته =))
تیپ رو هر کسی هرچی دوست داره حق داره بپوشه ولی چیزی که واقعا مسخره میشه رفتارهای خیابونی در روز ها و ترم اول دانشگاهه

به نقل از سَعیده :
دخترا و پسرای خوب!
چرا برای چنین چیزهای کوچکی نگرانید؟؟
من یه چیزی بگم!
شما به محض اینکه وارد دانشگاه بشید خیلی قشنگ همه می فهمن سال اولی هستین!حتی اگر خیلی معمولی باشین ;D...
کیف و لباس معمولی داشته باشین!( هر جور تیپ همیشگیتونه باشین ولی ادب محیط آکادمیک رو رعایت کنید)...
کوله پشتی داشته باشین خیلی عادی تره!این کیف دستی ها رو معمولا همون سال اولیا میارن ;D
پسرا هم کت و شلوار نپوشین روزای اول خیلی ضایعس...حتما هم مسخرتون می کنن ;D...
دخترا هم خیلی جو نگیرین از این مانتو های خیلی خیلی رسمی بپوشین،چون بازم ضایع س...
خیلی هم خودتونو نگیرید،فکر کنید حالا دانشگاه کجاست و باید یه جور دیگه رفتار کنید و اینا...
کلا عادی باشین!همین چیزی که هستین باشین کسی مسخرتون نمیکنه :)

مام دوس داریم همون تیپ همیشگی باشیم ، طبیعتا راحت تریم ! ولی میترسیم سوژه بشیم و تا آخر مسخره مون کنن یا مثلا بگن : این همونی ه که اول سال با فلان لباس اومد ! یا از دور صدا بزنن : کیف قرمزی ! شلوار کتون X_X (آخه من شلوار کتانی دوس دارم :-" )

به نقل از نیرمـا)΄ :
مام دوس داریم همون تیپ همیشگی باشیم ، طبیعتا راحت تریم ! ولی میترسیم سوژه بشیم و تا آخر مسخره مون کنن یا مثلا بگن : این همونی ه که اول سال با فلان لباس اومد ! یا از دور صدا بزنن : کیف قرمزی ! شلوار کتون X_X (آخه من شلوار کتانی دوس دارم :-" )

یا خود خدا!

نه تو به من بگو مشکل شلوار کتون چیه؟ خواهش میکنم بگو...نه جااااااااان من بگو :دی

ببین کوله قرمزتو اگه تا آخر سال داشته باشی واسه همه عادی میشه!
بعدم ملت انقدر بیکارن به کولی پشتی تو توجه کنن آیا؟؟ البته دخترای سال اولی خیلی توجه میکنن :دی سال بالاییات هم ینی انقدر بیکارن؟؟ :O

نمیشه که کل24صفه رو بخونم..نکات مهمو بگین لطفا:-"

راستی اگه توی جشن ورودی ها کیفی چیزی دادن روزای اول اونو دستتون نگیرین..سوژه میشین همه میفهمن سال اولی ایم:)

اره تربیت بدنی دانشگاه تهران به همه کیف و لباس ورزشی میداد دوره ما..
مریم نذاشت کوله مو یه بارم ببرم بیرون..عوضش خودش کلی استفاده کرده ..اصلا من کیف رو یادم رفته بود چند روز پیش داشت میرفت مسافرت دیدم اونم گوشه وسایلاشه که داره میبره

من که سال اولی ام...ولی ی حسی بهم میگه کفش پاشنه بلند سوژه میشه :-" :-" :-"
از ما گفتن بود :-??

Back
بالا